Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#661 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2012 - 17:15

Tak kdopak byl modrej kombik z Belehradske na Otakarku dnes v Praze ? Jesterka i TB ... a kod sem nemela sanci stihnout opsat :o(
  • 0

#662 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2012 - 16:11

Kdopak to parkoval dnes pod Pustevnama? My stáli přes uličku taky "zadkem" k "zadku", černá ještěrka na stříbrný kombi okině a na střeše držáky na kola. Potkal jsem nahoře tři kačery, jednu partu radistů co se připravovali prý na nějaký polní den? (akce kdy další podobní nadšenci vysílají a přijímají na krátkých? vlnách...) a taky kolegu z práce z Prahy :-) jak je ten svět malej...

Přiložené miniatury

• kacer_2.jpg

• 0

#663 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2012 - 16:19

Dnes dalsi ulovek, pizzerie La Patas v Brne-Bohunicich, stribrna Kia s jesterkou schovanou tak, aby nebyla videt na prvni pohled :)) Prizna se nekdo?

Přiložené miniatury

• jesterka_30.jpg

• 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#664 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2012 - 14:24

Zlín-Kostelec. Že by nějaká konkurence ještěrek? :-)

Přiložené miniatury

• 2012-07-07.jpg

• 0

#665 Rozsafin

Rozsafin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2012 - 11:20

St&nda napsal/a:
Kdopak to parkoval dnes pod Pustevnama? My stáli přes uličku taky "zadkem" k "zadku", černá ještěrka na stříbrný kombi okině a na střeše držáky na kola. Potkal jsem nahoře tři kačery, jednu partu radistů co se připravovali prý na nějaký polní den? (akce kdy další podobní nadšenci vysílají a přijímají na krátkých? vlnách...) a taky kolegu z práce z Prahy :-) jak je ten svět malej...

Stejné auto.....

http://www.geocachin...227#post_263227
  • 0

#666 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2012 - 12:22

To jsou samé fotky aut, a ani nevíte koho. Já jsem včera potkal kačera osobně a čistě náhodou. Kde jinde, než v hospodě. Nesu si pivo na zahrádku ke stolu, kde jsem přehlédl další sklenici s pivem. O chvilku si přisedl její majitel a já si chtěl přesednout. Prej není třeba, nikdo další tam nesedí. Podíval jsem se na mobilu na mejly a net a když jsem vyměňoval baterie v GPS, ozvalo se: "na lovu?" Zvednu oči, a on to přísedící. Prohodili jsme pár slov, dopil jsem pivo a jel jsem dál. Do kopce.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#667 zuuzka

zuuzka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2012 - 12:26

kdyz jsem se dneska vracela domu od kontroly vlastni cache, videla jsem v Brne na Kamechach auto se samolepkou na kufru: "Sorry, jedu pro FTF." Hned se mi zvedla nalada!! :D
  • 0

#668 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2012 - 19:39

Dnes v 15:15 cestou z Beskyd před sjezdem na Lipník/Přerov? Vínovo-červené kombi s ještěrkou, tři kola na střeše... zablikali jsme - teprve pak mi došlo, že to mohlo být pochopené jako výstraha "že např. nedrží kolo".... (ale pak už asi byla vidět i naše ještěrka na zadku a vše bylo OK, když se taky mávalo a blikalo...). Pak jsme ještě viděli TB na autě na D1, snad jsme opsali správně - ve slejváku bylo hůř čitelné a foto z mobu by to asi nepobralo... (zelenošedá metalíza, O1 kombi), a po poledni kačer a kačerka když jsme šli od ješkyně Šipka po odlovu TEX-CZECHu....
  • 0

#669 misa150

misa150

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2012 - 19:59

já kačery potkávám často
  • 0

#670 schvabM

schvabM

schvabM

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2012 - 10:09

Stříbrné FIAT PUNTO s černou ještěrkou a dvěma koly na střeše, mezi Kamenici nad Lipou a Pelhřimovem.Kdo to byl? ;) Včera 8.7.2012 SPZ - ZR...
  • 0
Garmin Oregon 600-Navigon 2100 max

#671 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2012 - 10:21

No já sem píšu jen ty co potkám jejich auto a rád bych se dozvěděl, kdo to byl. Jinak jich potkávám samozřejmě víc.
Třeba http://www.geocachin...77-e1c9a2f1ce1e (nebyl to owner :))
nebo
http://www.geocachin...27-0e54648b685c
http://www.geocachin...82-60e3c1db94ba
nebo
http://www.geocachin...1e-b94b540f352d (později se ozvala, tak mám i jméno navzdory své skleróze)
nebo autora
http://www.geocachin...5b-c8acb3a21a42 (následně jsem ho potkal i v divadle ;))
a v návaznosti na to jsem si teď vzpoměl, že jsem potkal i autora keše Divadlo, při předodlovu idnicií. A taky samozřejmě vídám při návštěvách divadla i ostatní kačery z řad tamního souboru a jeho technického zabezpečení. Tedy jmenovitě Morous, Lu©ky, morgan.08 a kdoví kdo další.
občas potkávám auto dr.voty u univerzity a i jeho občas vídám
  • 0

#672 teamkogi

teamkogi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2012 - 11:44

zuuzka napsal/a:
kdyz jsem se dneska vracela domu od kontroly vlastni cache, videla jsem v Brne na Kamechach auto se samolepkou na kufru: "Sorry, jedu pro FTF." Hned se mi zvedla nalada!! :D

To jsem rad, ze potesilo ;)
  • 0

#673 Ruuzha

Ruuzha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 12:20

V Berouně jsem v sobtu myslím zahlédl na parkovišti za hotelem Grand bílý Nissan Qashqai nebo jak se to píše s ještěrkou na zadečku. Někdo odtud?
  • 0

#674 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 12:30

Tady to vypadá jako když kačeři jezdí jen autem :D co tahle nějaký potkávačky v terénu?B) já tuhle potkal na kraji Prahy jednoho kačera v takovém hustém porostu, samozřejmě tam hledal krabku jako já, ale zblblej ze čtení zdejšího tématu o divé zvěři jsem sebou v první milivteřině cuknul, jestli tam neni nějakej divočák :D nakonec to byl divočák s několika tisíci nálezy tak se ulevilo B)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#675 Ruuzha

Ruuzha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 13:01

Tak ty co potkám v terénu většinou oslovím a prohodíme pár slov, to už nemá cenu se tu o tom dál rozepisovat :)
  • 0

#676 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 13:45

Ruuzha napsal/a:
Tak ty co potkám v terénu většinou oslovím a prohodíme pár slov, to už nemá cenu se tu o tom dál rozepisovat :)

Já zase v klidu projdu dál a počkám, až odejdou.
  • 0

#677 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 14:30

Smrk napsal/a:

Ruuzha napsal/a:

Pokud si člověk není jistý tím, že je ten druhý taky kačer, tak je určitě lepší vyklidit pole a nechat ho v klidu lognout, než se tvářit jako "mudla" a čekat kdo odpadne dřív.... :D (nebo aspoň já to tak radši dělám.... pokud má v ruce navigaci a evidentně něco hledá, tak hodim řeč....). Ale jednou jsem se spálil.... pod jistými schody v Praze jsem myslel že kačer, zeptám se ho jestli něco nehledá, a on že ne, potřeboval si dát dávku aby ty schody vyšel nahoru - hledal domov po noční pařbě a ptal se jak jsem přišel na to, že něco hledá... Tak jsem to uzavřel tím, ať to neřeší a nechal ho ať si to užije......
  • 0

#678 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 15:01

St&nda napsal/a:

Smrk napsal/a:

Ruuzha napsal/a:

Pokud si člověk není jistý tím, že je ten druhý taky kačer, tak je určitě lepší vyklidit pole a nechat ho v klidu lognout, než se tvářit jako "mudla" a čekat kdo odpadne dřív.... :D (nebo aspoň já to tak radši dělám.... pokud má v ruce navigaci a evidentně něco hledá, tak hodim řeč....). Ale jednou jsem se spálil.... pod jistými schody v Praze jsem myslel že kačer, zeptám se ho jestli něco nehledá, a on že ne, potřeboval si dát dávku aby ty schody vyšel nahoru - hledal domov po noční pařbě a ptal se jak jsem přišel na to, že něco hledá... Tak jsem to uzavřel tím, ať to neřeší a nechal ho ať si to užije......

Mě se jednou stalo, že jsem seděl s kačerem u keše a oba jsme čekali, až se zvedne ten druhý. Navzájem jsme nevěděli, že jsme kačeři :-)

Pak se mi taky stalo na Řípu, že kolem skály běhal táta se synem, halekali na sebe, jestli už našli nebo nenašli, děs. Nad nimi svačili čtyři mudlové a s velkým zájmem sledovali, co to tam hledají. Když mě ti dva viděli s navigací na krku, hned na mě, jestli taky jdu hledat a ať jim pomůžu. Tak jsem jim řekl, že nic nehledám, nevím, o čem to mluví a sednul jsem si k těm svačinářům. Vůbec jim nevadilo, že je už pozoruje pět lidí... Nakonec to vzdali, svačináři taky odešli a keš byla pod kamenem, na kterém měli svačináři ubrousek :-)
  • 0

#679 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 15:39

Smrk napsal/a:Pak se mi taky stalo na Řípu, že kolem skály běhal táta se synem, halekali na sebe, jestli už našli nebo nenašli, děs. Nad nimi svačili čtyři mudlové a s velkým zájmem sledovali, co to tam hledají. Když mě ti dva viděli s navigací na krku, hned na mě, jestli taky jdu hledat a ať jim pomůžu. Tak jsem jim řekl, že nic nehledám, nevím, o čem to mluví a sednul jsem si k těm svačinářům. Vůbec jim nevadilo, že je už pozoruje pět lidí... Nakonec to vzdali, svačináři taky odešli a keš byla pod kamenem, na kterém měli svačináři ubrousek :-)

Není se čemu divit, většina lidí je jen divá zvěř, oni ty fórky o stádu ovcí nejsou zase tak daleko od pravdy:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#680 lasyma

lasyma

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2012 - 19:39

Dnes odpoledne jsme na motorce na dálnici před Lipníkem předjeli stříbrné auto s ještěrkou. Tak to je asi poprvé co jsem takhle nějakou ještěrku v provozu spatřila :-))
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama