Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#741 aja2pekac

aja2pekac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2012 - 21:16

Dneska před polednem před hospodou v M.Hradišti v Klášterské ul. červená asi oktávka s černou ještěrkou vzadu. Projížděli jsme kolem , fotit jsem nestihla.
  • 0

#742 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 8:05

MildaPajda napsal/a:
v noci ze 13. na 14.8, cca 0:02, 42.km D1 smer DO PRAHY jsem dojel (asi) stribrnou kOktavku v kombaju, barevne logo GC na leve pulce. Zaregistroval jsem az kdyz jsem predjizdel, tak jsem aspon zablikal blikrama a ukazal svouj trackable zadek.... :)))

Pokud jsi mel Berlingo, nebo neco podobneho, tak jsem to byl ja:-) Rikal jsem si, proc ten clovek na em blika, ale v te tme jsem videl kulovy a ne trakovaci zadek :-)
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#743 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2012 - 14:21

Dnes ráno jsem dojel na kruháku u litvínovské chemičky bledě modrou Feldu 5U5.... s černou ještěrkou vlevo a samolepkou Unipetrolu vpravo. Nestihl jsem nic podniknout, jel jsem na Jiřetín.
  • 0

#744 blackwine

blackwine

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2012 - 14:38

před chvílí žlutý Hyundai 8A6-..... Praha Vysočany, kousek od Rubešky
  • 0

#745 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2012 - 14:53

Praha Vinohrady - aouto DP u cinske restaurace, hadejte, kdo to byl :)
  • 0

#746 67suricata

67suricata

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2012 - 15:35

Kdo dnešní den slavil odlovem krabiček v okolí Opárna? Po zaparkování geovozidla zjištěno, že sousední vozidlo - modrý Renault 1U2 xxxx má též ještěrku (žlutou). :):):)
  • 0

#747 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2012 - 20:25

Dneska jsem se zajel kouknout na jeden hezký coin a cestou jsem narazil u baráku na černý Ford Focus TDCi a SPZ 4E1 .... s bílou (stříbrnou?) ještěrkou na prdeli. Přelouč, sídliště
  • 0

#748 joey59

joey59

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2012 - 21:03

19.8. na parkovišti v Peci pod Sněžkou pod centrem Relax (bobová dráha)

Lepší jsou trackovatelná, to se pozná hned, kdo to byl :P

Vložený obrázek
  • 0

#749 Polgariana

Polgariana

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2012 - 13:27

Dneska těsně po 14 hodině jsem v Mělníku na světelné u autobusáku odbočovacím pruhem míjela tmavě modrý Volkswagen Sharan 1SV .... s velkou žlutou ještěřicí v pravém horním rohu skla 5. dveří, kdopak to asi byl?
  • 0

#750 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2012 - 14:00

Tak jsem se pri tom dnesnim vedru mrknul z okna... :)))

Vložený obrázek
  • 0

#751 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2012 - 14:02

15.8.2012 - 17:10 - 10.km R6 smer KVA ... stribrna jesterka na stribrnem passikovi... :)

Vložený obrázek
  • 0

#752 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2012 - 14:04

22.8.2012, 10:27, 12.km R6 smer KVA ... chvili jsme se predjizdeli, pak me poznali podle trackovaci prdele, ale bohuzel jsem nemel sanci precist pidipismo na TBcku... :(

Vložený obrázek
  • 0

#753 PerryCZ

PerryCZ

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2012 - 10:10

Dnes rano kolem osme v Praze na Barrandove modra kratka felda s plzenskou spz, jela pak na Barrandovsky most, ja na Smichov. Kdopak to byl?
  • 0

#754 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 091 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 16:24

24. 8. vedle chaty Solárka, Ondřejník- Frýdlant nad Ostravicí

Přiložené miniatury

• fotografie0217.jpg

• 0

#755 buritos81

buritos81

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 19:24

Dnes v Mostě kousek od Dopravního Podniku, nás předjížděla modrá fabie combi na dvouproudovce. Já schválně při předjíždění chvilku přidával a říkal si: já ti dám předjíždět v obci na 50km/hod. a po předjetí koukáme, že nám chtěl ukázat zadek s nálepkami, že je taky kačer. Tak se tímto omlouvám za akceleraci, ne že by mi vadilo, že mě někdo předjíždí,ale nemám rád,jak lidi nedodržují předpisy :-)
  • 0

#756 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 19:49

A ty gumové ještěrky na přísavkách na skle, to jsou taky našinci?
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#757 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2012 - 11:21

Kdo nám parkuje v Praze - Komořanech před zámečkem ČHMÚ? Modrá Felda PZK... s ještěrkou na zadku :-)
  • 0

#758 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2012 - 13:02

Tranicka napsal/a:
Kdo nám parkuje v Praze - Komořanech před zámečkem ČHMÚ? Modrá Felda PZK... s ještěrkou na zadku :-)

Ty děláš na ČHMÚ? :D Dášu mám rád. Vždycky to konkrétní počasí, které nahlásí, spolehlivě vím, že nebude. :D Jo, trochu se podle toho orienovat dá...
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#759 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 7:03

hauskaa napsal/a:

Tranicka napsal/a:

Ty děláš na ČHMÚ? :D Dášu mám rád. Vždycky to konkrétní počasí, které nahlásí, spolehlivě vím, že nebude. :D Jo, trochu se podle toho orienovat dá...

Tos byl ty nebo to byl jen zvídavý dotaz? :-) Musím Tě zklamat, ale Dáša na našem ústavu nepracuje... Doporučuji sledovat televizi, kde jsou odborníci a ne manekýnky, ti první vědí o čem mluví a většinou mají pravdu :-P
  • 0

#760 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2012 - 8:09

Tranicka napsal/a:

hauskaa napsal/a:

Tranicka napsal/a:

Tos byl ty nebo to byl jen zvídavý dotaz? :-) Musím Tě zklamat, ale Dáša na našem ústavu nepracuje... Doporučuji sledovat televizi, kde jsou odborníci a ne manekýnky, ti první vědí o čem mluví a většinou mají pravdu :-P

To byl skutečně jen zvídák, já s Prahou nic nechcu mět.. :-)
Ale když vezmu film Nestyda, tak tam Jirka Macháček dělá rosničku. Prý "spolehlivost předpovědi je cca 40%" "No tak budem hlásit počasí opačné, kde je pravděpodobnost 60%". :)
Nevím, ale třeba Novinky celkem pravidelně píšou dost protichůdné články. V pondělí napíšou, že do středy bude hnusně a pak budou tropy. V úterý jsou tropy a ve středu napíšou, že se máme od čtvrtka připravit na přívalové deště. Tak nevim, co si z toho jako uživatel mám vybrat. :-)
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama