Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#801 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 12:48

Mě to teda normální přijde, dokonce jsem měl pocit, že proto si kačeři na auto ještěrku dávají - aby je ostatní poznali... ;) Za 2 roky, co tenhle topic existuje jsi první, kdo s tím má nějaký problém (a přitom se tě to prakticky netýká, protože tady fotku nemáš)..
  • 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#802 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5460 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 12:50

Petman02 napsal/a:
Když vidím, jak tu máte starost kdo a kde, mám chut tu svou ještěrku s auta sloupnout.

a když už v tom loupání budeš, sundej pro jistotu i espézetku :D
  • 0

#803 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 12:59

Petman02 napsal/a:

MildaPajda napsal/a:

Petman02 napsal/a:
Když vidím, jak tu máte starost kdo a kde, mám chut tu svou ještěrku s auta sloupnout.

no jo... pak je otazka... NA CO JI TAM TEDA MAS?

To ti přijde normální, propírat kdo kde jaké auto s ještěrkou viděl? Případně sem dávat i fotky?

Je to normální, proto si ty jesterky na auta kačeři lepí aby je poznali ne? Přesně jak říká Michalowic... a nikdo tě nenutí aby jsi zde přiznal že to bylo zrovna tvoje auto...
  • 0

#804 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 13:28

Petman02 napsal/a:

MildaPajda napsal/a:

Petman02 napsal/a:

To ti přijde normální, propírat kdo kde jaké auto s ještěrkou viděl? Případně sem dávat i fotky?

ANO me, to prijde normalni!!! Mam jesterky na soukromem i na sluzebnim aute, na sluzebaku i Trackable velikosi 25x25cm... ANO, chci, aby na me lidi blikali a troubili, kdyz uvidi jesterku a jeste zaloguji trackable... proste PROTOZE MAM JESTERKU A CHCI BYT POZNAN!
M.

EDIT: notabene, kdyz dneska je kamera na kazdym rohu a GPSky se davaj do aut jak na bezicim pasu...
  • 0

#805 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 13:30

Petman02 napsal/a:

MildaPajda napsal/a:

Petman02 napsal/a:

no ty v...ja nestiham zirat...kamos to rika uz asi 20let, ze svet se v pr....obraci...
zacinam mit odjem ze obrat byl uz dokonan
  • 0

#806 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 15:59

Petman02 napsal/a:

Přijde, proto ji tam mám. Pokud budu chtít zachovat inkognito, použiji tuctový vůz bez polepů. Ale nechápu, proč si někdo dává na auto siluetu losa (nebo je to sob?). Dává tím najevo, že je paroháč? Nebo to jsou zase účastníci nějaké jiné hry?
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#807 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 16:04

Trhac napsal/a:
Ale nechápu, proč si někdo dává na auto siluetu losa (nebo je to sob?). Dává tím najevo, že je paroháč? Nebo to jsou zase účastníci nějaké jiné hry?

Asi, ze byl v Norsku? .. .;)
  • 0

#808 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 16:15

Hledal jsem nějaký popis auto-symboliky, ale našel zatím jen tuto diskuzi http://www.peugeot-c....php?tid=104733
Ale bylo by zajímavé vědět kdo je co za vyznavače...
  • 0

#809 Destr

Destr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 16:29

Michalowic napsal/a:...
Za 2 roky, co tenhle topic existuje jsi první, kdo s tím má nějaký problém (a přitom se tě to prakticky netýká, protože tady fotku nemáš)..

Neni prvni, je minimalne druhy. Ja uz tu psal podobny nazor jako on a obuli jste se do me stejne jako do nej.

Taky mi neprijde normalni, ze se tohle vlakno zvrhlo v pouhe postovani fotek aut.
  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL

#810 benysek

benysek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 17:53

MildaPajda napsal/a:

Trhac napsal/a:
Ale nechápu, proč si někdo dává na auto siluetu losa (nebo je to sob?). Dává tím najevo, že je paroháč? Nebo to jsou zase účastníci nějaké jiné hry?

Asi, ze byl v Norsku? .. .;)

Ano třebas byl v Norsku, Švedsku, Finsku... Sám jednoho losa na autě mám, jako vzpomínku jak je tam krásně:D
  • 0

#811 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 24 September 2012 - 20:16

Destr napsal/a:
Neni prvni, je minimalne druhy. Ja uz tu psal podobny nazor jako on a obuli jste se do me stejne jako do nej.
Taky mi neprijde normalni, ze se tohle vlakno zvrhlo v pouhe postovani fotek aut.

Aha, promiň, nevšiml jsem si. Ani předtím, ani teď jsi ale neřekl, co ti na tom nepřijde normální, nebo co ti na tom vadí..

Osobně by mě to docela zajímalo.. ;)
RZ jsou z 99% rozmazané, takže nějak nevidím důvod..
  • 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#812 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 5:43

Michalowic napsal/a:

Destr napsal/a:

Aha, promiň, nevšiml jsem si. Ani předtím, ani teď jsi ale neřekl, co ti na tom nepřijde normální, nebo co ti na tom vadí..

Osobně by mě to docela zajímalo.. ;)
RZ jsou z 99% rozmazané, takže nějak nevidím důvod..

Třeba jezdí někam kde nechce být vidět jako je milenka atd... :-D

Asi mesic zpatky jsem si taky nalepil náleoku na mého Simsona SR 50 avšak ne ještěrku ale logo geocaching a zatim nic... čekám kdo me uvidi :-)
  • 0

#813 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4202 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 6:29

Primární účel ještěrky na autě (kole či jinde) je snad v tom, aby se lidi poznali v terénu, mohli se oslovit atp., popovídat o společných názvech atd. Trochu nechápu, proč bych psal zrovna sem, koho jsem někde viděl, když stejně se s ním osobně neseznámím... Tedy, já alespoň si tohle vždy myslel... Tohle sledování ještěrek a vystavování na webu kdo koho viděl už spíše vypadá na novou hru... Nechcete si raději založit webové stránky "Velká pikola" s tím, že si na auto dáte nějaké znamení a budete se takhle honit po celé republice :-)
  • 0

#814 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 7:53

Roman_Jaromer napsal/a:
Primární účel ještěrky na autě (kole či jinde) je snad v tom, aby se lidi poznali v terénu, mohli se oslovit atp., popovídat o společných názvech atd. Trochu nechápu, proč bych psal zrovna sem, koho jsem někde viděl, když stejně se s ním osobně neseznámím...
Tedy, já alespoň si tohle vždy myslel...

Stejný názor mám i já. V terénu se díky tomu poznáme, ještěrku / brouka si "discovernem"
Ale není mi jasné, proč má někdo potřebu pohyb aut/ ještěrek/ brouků hlásit (sledovat) zde.
  • 0

#815 Zememeric_K

Zememeric_K

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 8:07

Potkali jste kačera na kolečkovém křesle? Ocení, když někdo na ně myslí? Mají své bookmarky, fórum...?
  • 0

#816 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5460 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 8:37

Zememeric_K napsal/a:
Potkali jste kačera na kolečkovém křesle? Ocení, když někdo na ně myslí? Mají své bookmarky, fórum...?

http://www.handicaching.com/
  • 0

#817 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 12:22

Petman02 napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:
Primární účel ještěrky na autě (kole či jinde) je snad v tom, aby se lidi poznali v terénu, mohli se oslovit atp., popovídat o společných názvech atd. Trochu nechápu, proč bych psal zrovna sem, koho jsem někde viděl, když stejně se s ním osobně neseznámím...
Tedy, já alespoň si tohle vždy myslel...

Stejný názor mám i já. V terénu se díky tomu poznáme, ještěrku / brouka si "discovernem"
Ale není mi jasné, proč má někdo potřebu pohyb aut/ ještěrek/ brouků hlásit (sledovat) zde.

Ale nikdo nikoho nenutí aby se zde přiznal že je to on, může tohle vlákno klidně ignorovat
  • 0

#818 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 13:15

dr.vota napsal/a:

Zememeric_K napsal/a:

http://www.handicaching.com/

To je jen hodnotící systém, který moc naši čeští kačeři neznají a owneři nepoužívají... chce to větší propagaci. Ale to je do jiného vlákna...
  • 0

#819 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 15:27

19.9.2012 cca 10:45, D1, cca 180.km, smer Brno - stribrny mondeo ... :)

Přiložené miniatury

• 20120919_d1_cca_180km_smer_brno.jpg

• 0

#820 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 25 September 2012 - 15:31

22.9.2012, 18:06, Smecno namesti

Přiložené miniatury