Kdo kde potkal kačera?
Publikováno 24 September 2012 - 12:48
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 24 September 2012 - 12:50
a když už v tom loupání budeš, sundej pro jistotu i espézetkuPetman02 napsal/a:
Když vidím, jak tu máte starost kdo a kde, mám chut tu svou ještěrku s auta sloupnout.
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 24 September 2012 - 12:59
Petman02 napsal/a:
To ti přijde normální, propírat kdo kde jaké auto s ještěrkou viděl? Případně sem dávat i fotky?MildaPajda napsal/a:
Petman02 napsal/a:
Když vidím, jak tu máte starost kdo a kde, mám chut tu svou ještěrku s auta sloupnout.
no jo... pak je otazka... NA CO JI TAM TEDA MAS?
Je to normální, proto si ty jesterky na auta kačeři lepí aby je poznali ne? Přesně jak říká Michalowic... a nikdo tě nenutí aby jsi zde přiznal že to bylo zrovna tvoje auto...
Publikováno 24 September 2012 - 13:28
Petman02 napsal/a:
To ti přijde normální, propírat kdo kde jaké auto s ještěrkou viděl? Případně sem dávat i fotky?MildaPajda napsal/a:
Petman02 napsal/a:
ANO me, to prijde normalni!!! Mam jesterky na soukromem i na sluzebnim aute, na sluzebaku i Trackable velikosi 25x25cm... ANO, chci, aby na me lidi blikali a troubili, kdyz uvidi jesterku a jeste zaloguji trackable... proste PROTOZE MAM JESTERKU A CHCI BYT POZNAN!
M.
EDIT: notabene, kdyz dneska je kamera na kazdym rohu a GPSky se davaj do aut jak na bezicim pasu...
Publikováno 24 September 2012 - 13:30
Petman02 napsal/a:
Petman02 napsal/a:
no ty v...ja nestiham zirat...kamos to rika uz asi 20let, ze svet se v pr....obraci...
zacinam mit odjem ze obrat byl uz dokonan
Publikováno 24 September 2012 - 15:59
Přijde, proto ji tam mám. Pokud budu chtít zachovat inkognito, použiji tuctový vůz bez polepů. Ale nechápu, proč si někdo dává na auto siluetu losa (nebo je to sob?). Dává tím najevo, že je paroháč? Nebo to jsou zase účastníci nějaké jiné hry?Petman02 napsal/a:
To ti přijde normální, propírat kdo kde jaké auto s ještěrkou viděl? Případně sem dávat i fotky?
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 24 September 2012 - 16:04
Trhac napsal/a:
Ale nechápu, proč si někdo dává na auto siluetu losa (nebo je to sob?). Dává tím najevo, že je paroháč? Nebo to jsou zase účastníci nějaké jiné hry?
Asi, ze byl v Norsku? .. .
Publikováno 24 September 2012 - 16:15
Ale bylo by zajímavé vědět kdo je co za vyznavače...
Publikováno 24 September 2012 - 16:29
Neni prvni, je minimalne druhy. Ja uz tu psal podobny nazor jako on a obuli jste se do me stejne jako do nej.Michalowic napsal/a:...
Za 2 roky, co tenhle topic existuje jsi první, kdo s tím má nějaký problém (a přitom se tě to prakticky netýká, protože tady fotku nemáš)..
Taky mi neprijde normalni, ze se tohle vlakno zvrhlo v pouhe postovani fotek aut.
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 24 September 2012 - 17:53
MildaPajda napsal/a:
Trhac napsal/a:
Ale nechápu, proč si někdo dává na auto siluetu losa (nebo je to sob?). Dává tím najevo, že je paroháč? Nebo to jsou zase účastníci nějaké jiné hry?
Asi, ze byl v Norsku? .. .
Ano třebas byl v Norsku, Švedsku, Finsku... Sám jednoho losa na autě mám, jako vzpomínku jak je tam krásně
Publikováno 24 September 2012 - 20:16
Destr napsal/a:
Neni prvni, je minimalne druhy. Ja uz tu psal podobny nazor jako on a obuli jste se do me stejne jako do nej.
Taky mi neprijde normalni, ze se tohle vlakno zvrhlo v pouhe postovani fotek aut.
Aha, promiň, nevšiml jsem si. Ani předtím, ani teď jsi ale neřekl, co ti na tom nepřijde normální, nebo co ti na tom vadí..
Osobně by mě to docela zajímalo..
RZ jsou z 99% rozmazané, takže nějak nevidím důvod..
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 25 September 2012 - 5:43
Michalowic napsal/a:
Destr napsal/a:
Neni prvni, je minimalne druhy. Ja uz tu psal podobny nazor jako on a obuli jste se do me stejne jako do nej.
Aha, promiň, nevšiml jsem si. Ani předtím, ani teď jsi ale neřekl, co ti na tom nepřijde normální, nebo co ti na tom vadí..
Osobně by mě to docela zajímalo..
RZ jsou z 99% rozmazané, takže nějak nevidím důvod..
Třeba jezdí někam kde nechce být vidět jako je milenka atd... :-D
Asi mesic zpatky jsem si taky nalepil náleoku na mého Simsona SR 50 avšak ne ještěrku ale logo geocaching a zatim nic... čekám kdo me uvidi :-)
Publikováno 25 September 2012 - 6:29
Publikováno 25 September 2012 - 7:53
Stejný názor mám i já. V terénu se díky tomu poznáme, ještěrku / brouka si "discovernem"Roman_Jaromer napsal/a:
Primární účel ještěrky na autě (kole či jinde) je snad v tom, aby se lidi poznali v terénu, mohli se oslovit atp., popovídat o společných názvech atd. Trochu nechápu, proč bych psal zrovna sem, koho jsem někde viděl, když stejně se s ním osobně neseznámím...
Tedy, já alespoň si tohle vždy myslel...
Ale není mi jasné, proč má někdo potřebu pohyb aut/ ještěrek/ brouků hlásit (sledovat) zde.
Publikováno 25 September 2012 - 8:07
Publikováno 25 September 2012 - 8:37
http://www.handicaching.com/Zememeric_K napsal/a:
Potkali jste kačera na kolečkovém křesle? Ocení, když někdo na ně myslí? Mají své bookmarky, fórum...?
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 25 September 2012 - 12:22
Petman02 napsal/a:
Stejný názor mám i já. V terénu se díky tomu poznáme, ještěrku / brouka si "discovernem"Roman_Jaromer napsal/a:
Primární účel ještěrky na autě (kole či jinde) je snad v tom, aby se lidi poznali v terénu, mohli se oslovit atp., popovídat o společných názvech atd. Trochu nechápu, proč bych psal zrovna sem, koho jsem někde viděl, když stejně se s ním osobně neseznámím...
Tedy, já alespoň si tohle vždy myslel...
Ale není mi jasné, proč má někdo potřebu pohyb aut/ ještěrek/ brouků hlásit (sledovat) zde.
Ale nikdo nikoho nenutí aby se zde přiznal že je to on, může tohle vlákno klidně ignorovat
Publikováno 25 September 2012 - 13:15
To je jen hodnotící systém, který moc naši čeští kačeři neznají a owneři nepoužívají... chce to větší propagaci. Ale to je do jiného vlákna...dr.vota napsal/a:
http://www.handicaching.com/Zememeric_K napsal/a:
Potkali jste kačera na kolečkovém křesle? Ocení, když někdo na ně myslí? Mají své bookmarky, fórum...?
Publikováno 25 September 2012 - 15:27
Publikováno 25 September 2012 - 15:31
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů