Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#821 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2012 - 15:33

10.9.2012, 8:05, Stochov - namesti, dotycnej vjel do jednosmerky v protismeru ... :D

Přiložené miniatury

• 20120910_stochov_namesti.jpg

• 0

#822 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2012 - 21:02

Už několikátý den jsem si u Hvězdy v HK všimla červeného Peugeota 206 s ještěrkou vpředu i vzadu (4H9...). Že by nový sousewd kačer?
  • 0

#823 bobesfamily

bobesfamily

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2012 - 2:17

Petman02 napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:
Primární účel ještěrky na autě (kole či jinde) je snad v tom, aby se lidi poznali v terénu, mohli se oslovit atp., popovídat o společných názvech atd. Trochu nechápu, proč bych psal zrovna sem, koho jsem někde viděl, když stejně se s ním osobně neseznámím...
Tedy, já alespoň si tohle vždy myslel...

Stejný názor mám i já. V terénu se díky tomu poznáme, ještěrku / brouka si "discovernem"
Ale není mi jasné, proč má někdo potřebu pohyb aut/ ještěrek/ brouků hlásit (sledovat) zde.

Mně to přijde normální, aspoň já tohle vlákno čtu, protože jsem zvědavej jestli mně někde někdo viděl a tady mně napráší ;) Jakože na jaře jsem už tady viděl fotku své prdele s ještěrkou a broukem.
Tak mám pro Tebe dvě rady, buď tohle vlákno nečti a nesleduj ho, nebo ze svého vozu sloupej veškerou geosymboliku a buď free. :)

Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku...
  • 0
Někde to tady přece musí být...

#824 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2012 - 6:05

Já tohle vlákno taky sleduju, jestli mě tady někdo nebude poptávat. Tak abych mu ulehčil a on měl zase lehké spaní. Ale když vidím někde ještěrku, tak to nefotím a neukazuju. Když je na autě TBčko, tak to discoveruju a do logu ownerovi napíšu, kde jsem ho viděl. Někdo tam má netrackovací ještěrku třeba právě proto, aby se nedalo vysledovat, kde byl :-)
  • 0

#825 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2012 - 7:33

bobes180 napsal/a:

Petman02 napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:
Primární účel ještěrky na autě (kole či jinde) je snad v tom, aby se lidi poznali v terénu, mohli se oslovit atp., popovídat o společných názvech atd. Trochu nechápu, proč bych psal zrovna sem, koho jsem někde viděl, když stejně se s ním osobně neseznámím...
Tedy, já alespoň si tohle vždy myslel...

Stejný názor mám i já. V terénu se díky tomu poznáme, ještěrku / brouka si "discovernem"
Ale není mi jasné, proč má někdo potřebu pohyb aut/ ještěrek/ brouků hlásit (sledovat) zde.

Mně to přijde normální, aspoň já tohle vlákno čtu, protože jsem zvědavej jestli mně někde někdo viděl a tady mně napráší ;) Jakože na jaře jsem už tady viděl fotku své prdele s ještěrkou a broukem.
Tak mám pro Tebe dvě rady, buď tohle vlákno nečti a nesleduj ho, nebo ze svého vozu sloupej veškerou geosymboliku a buď free. :)

Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku...

Chlapče milý, radit rozhodně nepotřebuji! Jen jsem vyjádřil svůj názor. To se snad smí. A že to není názor davu, to se holt stává
  • 0

#826 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2012 - 5:33

Včera v deset hodin dopoledne jel Renault Megane s karlovarskou značkou po Štěrboholské v Praze. Přejížděl z pruhu do pruhu bez blinkru, na sedmdesátce jel minimálně stovkou a dost nebezpečně najížděl na auta před sebou. Kterépak prase to bylo?
  • 0

#827 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 493 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2012 - 11:02

Smrk napsal/a:
Včera v deset hodin dopoledne jel Renault Megane s karlovarskou značkou po Štěrboholské v Praze. Přejížděl z pruhu do pruhu bez blinkru, na sedmdesátce jel minimálně stovkou a dost nebezpečně najížděl na auta před sebou. Kterépak prase to bylo?

Jo hold při FTF maji "Pravidla Geocachingu" přednost před "Pravidly silničního provozu" :D:D:D
  • 0

#828 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2012 - 11:10

To už jsem někde slyšel. Policejní hlášku. Pane řidiči udělal jste několik přestupků. Buď zaplatíte pokutu, nebo půjdete s doprovodem a FTF mám já.
  • 0

#829 skrytci

skrytci

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2012 - 21:16

Smrk napsal/a:

Mám bílého Megana s karlovarskou značkou (a s ještěrkou), ale v neděli jsem byl celý den (i s autem v Karlových Varech. A navíc tímto způsobem nejezdím (možná proto také mám pouze dvě FTF).
  • 0

#830 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2012 - 12:36

To si člověk listuje katalogem, a co to najednou nevidí :))
Vložený obrázek
  • 0

#831 DejfR

DejfR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 125 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2012 - 12:40

Univerzita Pardubice, kolej B, pokoj 101 (?):

Včera jsem šel po chodbě a všiml si u jednoho pokoje velice zajímavého vypínače. Žeby zde bydlel kačer? :D

Vložený obrázek
  • 0

#832 Str.Fido

Str.Fido

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2012 - 15:04

Ahojte, kdo me to parkuje uz asi 14 dni v Brne - Slatine na Mikulcicke se zlatym Nissan Almera 2B6, leve zadni okno znak GC? Ozvi se na profil...
  • 0

#833 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2012 - 15:10

No koukal, jsem, že kolem pardubické univerzity se jěštěrky docela dost hemží. Každou chvíli se tam nějaká objeví. A to nepočítám dr.votovo trackovatelné přibližovadlo.
  • 0

#834 Karhu Team

Karhu Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2012 - 21:55

Nejrychlejší kačeři - tentokrát vítězně na Rally Příbram. Trackovací ještěrka je vepředu i vzadu.

Vložený obrázek
  • 0

#835 zuzka.ka

zuzka.ka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 9:56

Tak zrovna teď jsem to závodní auto zahlídla na ČT 4, nalepila jsem se na televizi, ale trackovací číslo jsem fakt nepřečetla:(
  • 0

#836 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 11 říjen 2012 - 10:44

Zkusila jsem se kouknout na jejich stránky, jestli tam nebude třeba na fotce číslo vidět. Na jedné fotečce je ještěrka moc pěkně vidět, ale k trakovacímu číslu si tam člověk nepomůže. :) Musíte si to autíčko prostě dohonit v terénu :)

Vložený obrázek
  • 0

#837 DEXTER25

DEXTER25

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 12:38

Ješte že mám ještěrku vyfocenou... :)
  • 0

#838 Trlda

Trlda

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 17:38

Dneska kolem 13:00 Vsetín-Ohrada.Bíla felicia BZN 29-52 tmavá jěštěrka vlevo dole , pak pokřačovala směrem Hovězí. Kdo to byl?
  • 0

#839 takos

takos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2012 - 17:28

Všechny zdravím, kdo stál dnes na náměstí v Ledenicích se stříbrným Fordem Mondeo s Budějovickou SPZ?
  • 0
Takos

#840 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 15:14

Bílá Felicie (hatchback) s černou ještěrkou, spz začíná 4B6 ... kdo se k ní hlásí? Lokace: Brno, Arneho nováka (před Filosofickou fakultou) Edit: 16.10. přeparkována poblíž zastávky Grohova
  • 0
Cogito ergo sun ...

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama