Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#981 dymak

dymak

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 09 May 2013 - 18:42

Stepanci napsal/a:

modry adept & Peggy napsal/a:
Český Krumlov 30.4. 2013 parkoviště u Porákova mostu

Takových už jsem viděl :) Ale možná to ani kačeři nebyli. Takováhle se dělá vůně do auta :)

Máš pravdu, minulý týden jedna paní u nás v konzumu kupovala tři, na mě zbyla jen jedna, tak jsem ji na boční okno přicucl, aby se té v zadu na kufru nestýskalo :) ...za chvilku bude v autech za okny přeještěrkováno :)

Jinak dnes 9.5. odpoledne ve Znojmě Rooseveltova před kruháčem (Mariánské náměstí) červená Kia ceed SW 6B.... s ještěrkou nalepenou vzadu, než jsem stačil vyfotit, tak na mě už ze zadu troubili a tak se to nezadařilo...Kdopak to tam parkoval, můj geobohouš je hodně podobný :)
  • 0

#982 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 13 May 2013 - 9:38

V sobotu jsem "úplně náhodou" narazil na spoustu aut v Brdech, asi šest jich bylo "trackovatelných" a zbytek spousta ještěrek.... Jestli to nebylo tím, že se tam konal event....!?!? :D
  • 0

#983 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 13 May 2013 - 11:20

Jedna černá ještěrka na tmavě zeleném Focusu před závorou byla moje ;) a trackovací na Partnerovi byla kolegů z Blatné. Event byl díky organizátorům suprový, ani jsem auta neobešla, protože jsem ani nestíhala popovídat se všemi -počasí nic moc, od rána skoro pořád pršelo, ale na event se konečně vyčasilo.:D V Brdech bylo fajn - jen se musím podívat, jestli jsi tam byl:D Podle galerie na .com jsme o sebe při kolování kolem rozhledny asi párkrát zakopli:p
  • 0

#984 Smurf CZ

Smurf CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 13 May 2013 - 19:10

Moma93 napsal/a:
Dneska v Brně na Nových sadech =)

Moje autí... B)
Pokud datum pořízení fotografie souhlasí s datem přidání příspěvku, tak to znamená přistižení ownera, když prchal po čachrovačce domů :D
  • 0
"Dáš-li před slovíčko moula Š
zázrakem hned z mouly Šmoula seš"

Malé muzeum CD; Šmoulí keš; SPORE 48 - U Lva

#985 Hihnalek

Hihnalek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 14 May 2013 - 17:44

Klánovické nádraží z újezdské strany. Šedostříbrný Ford Focus, s ještěrkou na levém zadku. Dnes v 6 večer tam ještě stál. Kdo to je? ;)
  • 0

#986 Yarda_cz

Yarda_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2013 - 21:57

Keš Valy, kolem 19:30, červené auto plné kačerů??
  • 0
50° 1'60.00"S 15°46'48.91"V Garmin eTrex Summit HC

#987 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2013 - 15:20

Ach jo, při návratu z cyklokeškobraní nás na strakonické dálnici mezi Mníškem a Řitkou v cca 15:20 (směr Praha) předjel tmavěmodrý combi ford SPZ 2AV... (nebo tak nějak), vzadu seděli tři lidi, možná návrat z eventu!? :-) Bohužel jsme jeli pomalu, takže jsem nezvládl opsat ani vyfotit TB na zadku :-(
  • 0

#988 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2293 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2013 - 17:34

Dneska na Bramberku, stříbrná škodovka s podivně zelenou ještěrkou.
  • 0

#989 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2013 - 21:57

St&nda napsal/a:
Ach jo, při návratu z cyklokeškobraní nás na strakonické dálnici mezi Mníškem a Řitkou v cca 15:20 (směr Praha) předjel tmavěmodrý combi ford SPZ 2AV... (nebo tak nějak), vzadu seděli tři lidi, možná návrat z eventu!? :-) Bohužel jsme jeli pomalu, takže jsem nezvládl opsat ani vyfotit TB na zadku :-(

Tak to bylo naše přibližovadlo, ovšem s mudlovskou posádkou :)
  • 0

#990 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2013 - 7:13

zvedavkanocni napsal/a:
Jedna černá ještěrka na tmavě zeleném Focusu před závorou byla moje ;) a trackovací na Partnerovi byla kolegů z Blatné. Event byl díky organizátorům suprový, ani jsem auta neobešla, protože jsem ani nestíhala popovídat se všemi -počasí nic moc, od rána skoro pořád pršelo, ale na event se konečně vyčasilo.:D V Brdech bylo fajn - jen se musím podívat, jestli jsi tam byl:D
Podle galerie na .com jsme o sebe při kolování kolem rozhledny asi párkrát zakopli:p

Event byl moc fajn, pocasi mohlo byt lepsi, ale tak moc to nevadilo... sesla se spousta lidi. Ja tam potkal kacerku z rodne vsi, to bylo prekvapko - jeden o druhem jsme nevedeli ze sbira kesky :-) Podle fotek na .com bych taky rekl, ze jsme o sebe parkrat malem zakopli... ;-) Jesterky na aute jsem si urcite vsiml, bylo jich ale tolik, ze jsem sel jen po tech trackovacich....
  • 0

#991 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2013 - 9:21

Taky jsem objevil:), včera (18. 5.) v Praze na Jižním městě v ulici Radimovická zelená Felície se zelenou ještěrkou. Snad se nahraje i obrázek.;) EDIT: Jsem blbec, zapoměl jsem vymazat SPZ, tak druhý pokus.:D:D:D

Přiložené miniatury

• p5180201.jpg

• 1

#992 Radza158

Radza158

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2013 - 11:22

12:03 hod. Praha 0 km D1 smer Brno. Bila kombikova Fabie, TB vlevo na "zadku". Spatrena behem sluzby.Bohuzel jsme sjizdeli na Opatov a zapsal jsem neuplny kod, tak aspon tady.
  • 0

#993 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1435 příspěvků(y)

Publikováno 21 May 2013 - 7:05

Dnes ráno cestou do práce v Mladé Boleslavi spatřena vínová Octavia s nálepkou Travelbugu vzadu. Bohužel projela kolem příliš rychle, abych stačil cokoliv přečíst.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#994 smudlix

smudlix

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 21 May 2013 - 10:16

Radza158 napsal/a:
12:03 hod. Praha 0 km D1 smer Brno. Bila kombikova Fabie, TB vlevo na "zadku". Spatrena behem sluzby.Bohuzel jsme sjizdeli na Opatov a zapsal jsem neuplny kod, tak aspon tady.

A tak to jsme byli asi my a [tb]TB2J0EE[/tb] cestou do Pruhonic. Na minutu presne to nevim, ale priblizne kolem poledne skutecne byt mohlo. ;)
  • 0

#995 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 21 May 2013 - 13:59

Dneska v 7:45 - měděná metalíza - Suzuki SX4 v Praze na Kotlářce. Zalogováno.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#996 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 21 May 2013 - 14:19

Matylda13 napsal/a:
Taky jsem objevil:), včera (18. 5.) v Praze na Jižním městě v ulici Radimovická zelená Felície se zelenou ještěrkou. Snad se nahraje i obrázek.;)

EDIT: Jsem blbec, zapoměl jsem vymazat SPZ, tak druhý pokus.:D:D:D

jéé tak tu teda známe... dřív jsme s ní jezdili my - odtud ta ještěrka... teď ji má tchán na popojíždění na nákupy :)
  • 0

#997 DejfR

DejfR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 125 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2013 - 19:45

V Pendolinu jsem dnes viděl stevarda JLV, který měl gumový náramek s ještěrkou. Žeby kačer? :-)
  • 0

#998 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2013 - 21:19

Teď o víkendu na cyklo výetu jsme se na trase velmi často míjeli s jedním manželským párem. Hned mi bylo povědomé, že na jednom místě, samozřejmě u kešky (kterou mám již odlovenou) "musí zastavit a porozhlédnout se". Pak jsme je potkali 2x-3x na známých místech a dle logů se mi tušení potvrdilo. ;) Btw. minulý týden jsem ulovila trackovatenou dodávku s obrovským broukem, ale systém mi hlásí, že zadané číslo neexistuje. Stalo se to někomu?
  • 0

#999 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2013 - 21:21

Bubo_CZ napsal/a:
Btw. minulý týden jsem ulovila trackovatenou dodávku s obrovským broukem, ale systém mi hlásí, že zadané číslo neexistuje. Stalo se to někomu?

Pokud to byla originální TB samolepka, tak tam bude kód na 99,99% správný. Psalo to, že neexistuje, nebo že není aktivovaný? Osobně bych to tipnul na chybu při čtení (záměna O za 0 nebo tak..) :)
  • 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#1000 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 582 příspěvků(y)

Publikováno 16 June 2013 - 21:31

Pokud to byla originální TB samolepka, tak tam bude kód na 99,99% správný. Psalo to, že neexistuje, nebo že není aktivovaný? Osobně bych to tipnul na chybu při čtení (záměna O za 0 nebo tak..) :)

The Travel Bug you requested does not exist in the system.
Těžko říct, zda byla originální. Byla přes celé zadní dveře dodávky. :) Myslela jsem si, že jsem špatně opsala číslo, ale vygůglila jsem nějaký odkaz, že ho také někdo viděl, ale dál stopa končí.
Každopádně dodávka nebyla v ideálním stavu, tažená na laně...:)
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama