Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#1041 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2013 - 23:18

thomass.mb napsal/a:
V Mladé Boleslavi, ve Svojsíkově ulici jsem si v poslední době všimnul bílé sanitky Mediko se zelenou ještěrkou na zadku... Naší Barborce se tahle sanitka (díky ještěrce) hodně líbí... Tak kterýpak pak kačer-záchranář tu parkuje? :P

Nemohl by to být cinca2008. To je řidič sanitky a je z MB
  • 0

#1042 OKatka

OKatka

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2013 - 7:22

V pátek 30.8.2013 byla bílá motorka s 9 ještěrkami na parkovišti před KB Trutnov, u sebe jsem neměla ani mobil, tak bez fotky:((
  • 0

#1043 cyphill

cyphill

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2013 - 16:02

VW Caddy na Černém Mostě v Praze :)

Vložený obrázek
  • 0

#1044 a.l.i.c

a.l.i.c

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2013 - 20:43

St&nda napsal/a:
Nevim jestli se to už někde neřešilo, ale nedávno mi jeden známý sdělil, že ještěrku si prý na auto lepí kromě kačerů taky majitelé vozů audi 4x4, takže asi nééé všechno co má ještěrku na zadku jsou kačeři :D (minimálně v audinách 4x4 tomu tak zřejmě být nemusí)

Asi takhle :)

Přiložené miniatury

• wp_20130808_020.jpg

• 0

#1045 a.l.i.c

a.l.i.c

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 September 2013 - 20:45

A takhle ve větším :)

Přiložené miniatury

• wp_20130808_022.jpg

• 0

#1046 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2293 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 11:04

Dneska u elektropragy stálo nějaké červené auto s nápisem "GEOCACHING" pod SPZ. Chvíli jsem u něj počkal, nikde nikdo, tak jsem zase frčel dál.
  • 0

#1047 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2013 - 11:08

Já teď dva dny za sebou potkal dvě auta s TBčkem, ale kdo to má v provozu fotit :-)
  • 0

#1048 Do-bby

Do-bby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 307 příspěvků(y)

Publikováno 06 September 2013 - 17:31

kdyz uz jsme v tom street view .... asi pred rokem jsem se take potkal :-) http://goo.gl/maps/37iLZ jen tedy krapet rozmazane :-)
  • 0

#1049 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2013 - 21:05

No, dnes na ME člověk potkal kde koho, ale já bych potřeboval poradit s jednou kačerkou. :)
U tramvajové stanice Výstaviště Holešovice jsme čekali na tramvaj č. 17 ke Karlovu mostu na virtuálku a wigo. Cestou jsme ještě pokecali v tramvaji. Dali jsme dohromady, že už jsme se potkali, ale nevíme kde já na tuhle georodinku prostě nemám kontakt. Neznáte ji někdo - foto (sedí uprostřed v bílém)
  • 0

#1050 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2013 - 22:40

a.l.i.c napsal/a:

St&nda napsal/a:
Nevim jestli se to už někde neřešilo, ale nedávno mi jeden známý sdělil, že ještěrku si prý na auto lepí kromě kačerů taky majitelé vozů audi 4x4, takže asi nééé všechno co má ještěrku na zadku jsou kačeři :D (minimálně v audinách 4x4 tomu tak zřejmě být nemusí)

Asi takhle :)

...a trackovací náhodou není...? :o:D
  • 0

#1051 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1288 příspěvků(y)

Publikováno 08 September 2013 - 22:48

Na mem audi 4x4 je zelena jesterka a jsem kacer. :-)
  • 0

#1052 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1435 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 7:07

St&nda napsal/a:

Ve Francii jsem potkal pár aut s ještěrkou a Audiny to nebyly. Takže jsou i jiné ještěří komunity.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1053 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2013 - 16:03

KulisekW napsal/a:
No, dnes na ME člověk potkal kde koho, ale já bych potřeboval poradit s jednou kačerkou. :)
U tramvajové stanice Výstaviště Holešovice jsme čekali na tramvaj č. 17 ke Karlovu mostu na virtuálku a wigo. Cestou jsme ještě pokecali v tramvaji. Dali jsme dohromady, že už jsme se potkali, ale nevíme kde já na tuhle georodinku prostě nemám kontakt. Neznáte ji někdo - foto (sedí uprostřed v bílém)

UP! Neznáte někdo? ;)

EDIT: 22:25 hod. - Před chvílí mě kontaktovali, už vím! :):)
  • 0

#1054 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 10 September 2013 - 7:33

No v ulici Sládkovičova parkuje auto s ještěrkou. Myslím, že je modré a je to buď Favorit nebo Felda, omlouvám se s těmi mám vždycky problém:D

Jinak jetěrku mají vážně ve znaku i Audi Quattro:-) \to aby se to jó pletlo :-) Doma se furt dohadujeme jestli moje ještěrka na krku je Audi Q a nebo GC:-)
  • 0

#1055 KaSla team

KaSla team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 10 September 2013 - 20:13

Roztoky u Prahy, čas od času tam na parkovišti u nádráží potkávám bílý Opel Astra s černou ještěrkou vzadu.
  • 0

#1056 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2013 - 7:44

Aviatik napsal/a:

St&nda napsal/a:

Ve Francii jsem potkal pár aut s ještěrkou a Audiny to nebyly. Takže jsou i jiné ještěří komunity.

Jak to tak čtu, vzpomněl jsem si, že na Mallorce měl na autě ještěrku kde kdo.... jednu jsem si vyfotil na káře jakou jezdil "Četník" Louis de Funés, tak jestli to nemá nějakou spojitost (s tou Francií). A tohle auto asi nebude 4x4 :-)
  • 0

#1057 dragunov66

dragunov66

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2013 - 8:09

Včera na parkovišti u GeoZoo u Žebráku bylo na parkovišti okolo 20 aut s ještěrkou, nebo trakovací samolepkou nebo trakovacím rámečkem na značku. A kačerů tam byl plný les:D
  • 0

#1058 mmartin1977

mmartin1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 15 September 2013 - 20:59

Sobota 14.9. dopoledne, rekreační středisko Zahradiště, bílá oktávka s ještěrkou a géčkem na zadku... Fotku nemám, zrovna jsem neměl foťák ani mobil u sebe... Koho jsem viděl? :)
  • 0

#1059 bobesfamily

bobesfamily

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2013 - 2:39

St&nda napsal/a:

Aviatik napsal/a:

St&nda napsal/a:

Jak to tak čtu, vzpomněl jsem si, že na Mallorce měl na autě ještěrku kde kdo.... jednu jsem si vyfotil na káře jakou jezdil "Četník" Louis de Funés, tak jestli to nemá nějakou spojitost (s tou Francií). A tohle auto asi nebude 4x4 :-)

Buďte v klidu, takhle na letošní kamarádské rallye potkám známého s jeho přítelkyní a na fábii na zadku mají nalepenou ještěrku. A tak mu říkám proč nehodí na auto i TB? A on co to jako je? Tak se ptám jak dlouho hrajou geocaching? A on zase, co to je? Říkám aha, proč máš tedy na autě tu ještěrku? A oni že byli vloni na Sicílii a že se jim líbila, tak si ji dali na auto. A pak říká: "Jen netuším, proč od té doby co ji tam máme na mně ostaní auto blikaj, troubí a posádky na nás mávají...." :D:D:D
  • 0
Někde to tady přece musí být...

#1060 St&nda

St&nda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 16 September 2013 - 9:09

Dnes ráno jsem se po sjezdu z jižní spojky prokousával k práci, a zmerčil o pět aut před sebou cosi jako ještěrku... nakonec jsem se prokousal až vedle auta samotného (křižovatka Průběžná a V Olšinách), vyfotil, snažil se až do zaparkování zapamatovat kód, ale něco je špatně :( a fotka z mobilu na prd. Ani přesmyčka, ani jiná kombinace, leda jsem se dostal na jeden neaktivovaný geocoin :-) Asi mě trefí... :@ prosím ownera či někoho dalšího kdo zná o pomooooc s korekturou kódu, takovou práci mi to dalo dostat se k němu a "prd a vořech"... :D Já si to hasil naší rodinnou stříbrnou combi geooktávkou. s netrackovatelnou ještěrkou na zadku vlevo. Předem díííky!!! :D

Přiložené miniatury

• tb_3.jpg

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama