Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#421 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2012 - 10:33

Dnes rano cca 8:10 - vyjezd z R6 na prazsky okruh - stribrny Opel Combo (nebo neco podobnyho). Opel vyjizdel z R6 na okruh, ja to smazil okolo smer centrum - kdyz jsem videl jesterici, taxem pribrzdil a zdravil... ;) Kdopato byl? ...:)
  • 0

#422 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2012 - 10:35

já potkal dneska jednoho u kešky. Tak jsme zalogovali a šli každý zase svou cestou.
  • 0

#423 l_ucie

l_ucie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2012 - 10:55

Brno-Bystrc, Kamechy, stříbrná Dacia Duster se stříbrnou ještěrkou na pátých dveřích a trojkami a sedmičkami na RZ. Chvíli jsem parkovala vedle ;)
  • 0

#424 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2012 - 12:18

Tak včera v Pardubicích cestou po Dukle (Demokratické mládeže), oba nás brzdila nějaká ženská ve vínově zbarveném vozidle, nám se ji předjet nepodařilo :o) My pak na Chrudimský odbočili na Nemošice, stříbrná felina s GC logem pokračovala dál směrem na Chrudim. Viz foto (SPZ je samozřejmě upravená :)) Naše vozítko byl modrý Matiz. Pak prý ještě na jedné z premiér "S cizí dámou v cizím pokoji" zahlédnut Romantic Heart GC, ale to nemůžu potvrdit, u toho jsem nebyl. Občas se tam vyskytujem s tímtéž. Např. při nynějším festivalu.

Přiložené miniatury

• gc_11.jpg

• 0

#425 Ostrovaci

Ostrovaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)
  • LocationKarlovarsko

Publikováno 02 březen 2012 - 14:33

Dneska 2.3.2012 K. Vary, nám. Milady Horákové, čas 13:40, čípak je to ještěřice?

Přiložené miniatury

• 02032012438small.jpg

• 0
GARMIN GPSmap 62st + Topo Czech PRO Lifetime
GARMIN GPSmap 60C + Topo Czech 2
GARMIN nuvi 770 + Lifetime

Opravy GPS, PDA, NTB a jiných udělátek
Revize vyhrazených elektrických zařízení

#426 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2012 - 15:39

puczmeloun napsal/a:

hauskaa napsal/a:
Dneska ve 13.00, Brno - Nové Černovice, Cornovova ulice přímo před Albertem světle modrá Lancia s ještěrkou i třemi puntíky. Kdo to je? Možná tam i dotyčný bydlí?..

Hehe mít auto, tak jsem to já, bydlím pár metrů od tama :D Jinak to bude pravděpodobně Nicolas (nick: Arranel_Nicolas), jen nevím jestli mají zrovna Lanciu...

Hledání pokračuje, Nicolas má prý mazdu. Kdo má světlou Lancii parkující na onom místě pravidelně?
  • 0
Užívej života...

#427 pavel-p7

pavel-p7

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2012 - 19:08

3.3 2012 Dnes na parkovišti v OL,železniční stanice Smetanové sady,tmavě modrý ford mondeo kombi.Parkovali jsme vedle....Zdravíme :)
  • 0

#428 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2012 - 19:39

puczmeloun napsal/a:

puczmeloun napsal/a:

hauskaa napsal/a:
Dneska ve 13.00, Brno - Nové Černovice, Cornovova ulice přímo před Albertem světle modrá Lancia s ještěrkou i třemi puntíky. Kdo to je? Možná tam i dotyčný bydlí?..

Hehe mít auto, tak jsem to já, bydlím pár metrů od tama :D Jinak to bude pravděpodobně Nicolas (nick: Arranel_Nicolas), jen nevím jestli mají zrovna Lanciu...

Hledání pokračuje, Nicolas má prý mazdu. Kdo má světlou Lancii parkující na onom místě pravidelně?

:-) Taky už jsem tam od té doby 2x projížděl a parkuje tam pořád. Dle mapy uživatelů v blízkém okolí sídlí kačeři "jenik571" a "Filip123", ale mají oba <100 keší. Ne, že by nemohl být nikdo z nich výjimkou, ale začátečník zpravidla nezačne tím, že si polepí auto. Doporučuji, puczmeloune, lístek za stěrač, jinak se asi majitele nedozvíš. :-)
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#429 pavel-p7

pavel-p7

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2012 - 21:15

hauskaa napsal/a:

puczmeloun napsal/a:

puczmeloun napsal/a:

hauskaa napsal/a:

:-) Taky už jsem tam od té doby 2x projížděl a parkuje tam pořád. Dle mapy uživatelů v blízkém okolí sídlí kačeři "jenik571" a "Filip123", ale mají oba <100 keší. Ne, že by nemohl být nikdo z nich výjimkou, ale začátečník zpravidla nezačne tím, že si polepí auto. Doporučuji, puczmeloune, lístek za stěrač, jinak se asi majitele nedozvíš. :-)

my jsme začátečníci (52) a máme taky na autě samolepku:-)
  • 0

#430 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2012 - 22:38

My taky - 53 - a máme tam dvě... :D
  • 0

#431 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2012 - 2:04

Tak už radši nic neříkám. :D Spletl jsem se v odhadu, to se stává.. ;) Nu tím pádem to klidně može být jeden z mnou jmenovaných kačerů.
  • 0

#432 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2012 - 12:56

Sobota kolem poledne Parukářka, Praha, Žižkov...

Přiložené miniatury

• parukarka_1_1.jpg

• 0

#433 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2012 - 16:18

5.3.2012 8:15 (+/-) - Prazsky okruh smer CBD - Stribrny Ford Mondeo s jesterkou na leve pulce... :)
  • 0

#434 l_ucie

l_ucie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2012 - 19:02

l_ucie napsal/a:
Brno-Bystrc, Kamechy, stříbrná Dacia Duster se stříbrnou ještěrkou na pátých dveřích a trojkami a sedmičkami na RZ. Chvíli jsem parkovala vedle ;)

Dnes opět. :-)
  • 0

#435 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2012 - 19:08

Dnes v 16:10 opět Brno, opět Otakara Ševčíka, tentokrát Fabia s řidičkou. Ačkoliv to tak přes to moje špinavé okno nevypadá tak napravo pod nápisem Fabia je zelená ještěrka... ;o)

Přiložené miniatury

• 161350.jpg

• 0

#436 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2012 - 19:28

Kdopak jezdí modrou firemní Suzuki Swift, která má nalepenou nejen ještěrku, ale dá se zalogovat i jako TB? SPZtka začíná 3E8.
  • 0

#437 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2012 - 18:42

Tak jsem dnes zaparkoval u Alberta mezi Arranela a onu neznámou Lancii s ještěrkou a koukám, že už to Puczmelouna hodně zajímá, Lancia má za stěračem lísteček. :P Pak se ozvi, jestli se někdo ozval, taky su zvědav na tenhle příběh. :-)
  • 0

#438 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2012 - 18:46

hauskaa napsal/a:
Tak jsem dnes zaparkoval u Alberta mezi Arranela a onu neznámou Lancii s ještěrkou a koukám, že už to Puczmelouna hodně zajímá, Lancia má za stěračem lísteček. :P Pak se ozvi, jestli se někdo ozval, taky su zvědav na tenhle příběh. :-)

Pěkný postřeh :) No hold jsi mě vyhecoval, tak mě to opravdu začalo zajímat...
  • 0
Užívej života...

#439 morbit

morbit

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2012 - 19:45

My máme modrýho Fiata Brava(Břeclav)Kdyby chtěl někdo pokecat na zadku máme samolepku Geocaching.com
  • 0

#440 fly2free

fly2free

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2012 - 21:11

Spatreno na parkovacim WP u nasi kese GC25TEC ..... .-)

Přiložené miniatury

• kacer_u_mejstriku.jpg

• 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama