davidb11 napsal/a:
hrabosata napsal/a:
My tedy raději potkáváme kačery, než jejich auta . Bylo by zajímavé, kdyby kačeři byli zalogovatelní podobně jako TB/GC, určitě by to prospělo komunikaci a vztahům v naší komunitě .
Uvažuju že si koupím tričko s TBkódém, aby mě někdo logoval a poznal.
Já už potkal jak hodně kačerů u kešek, tak taky pár aut, které jsem tady hodil. Ani jeden majitel auta tady asi nechodí, protože nereagoval. Dokonce jezdí k nám do práce auto s ještěrkou- ještě jsem nezjistil kdo to je.
Já mám taky ještěrku, jezdím s ní po Ostravě celkem často a pořád mě nikdo neviděl, nevyfotil, neoslovil.
Taky mám na autě pár měsíců ještěrku a zatim nic, ale měl jsem zatím štěstí na dvě "auto-TB" (během jednoho měsíce) a když jsem se díval kolik lidí je zalogovalo, tak kromě eventů asi jenom dvakrát discovered za cca půl roku..... chce tomu dát čas... Dneska cestou do práce jsem v Pze předjížděl vínovou kombi okinu (1ARxxyy) před Barrandovským mostem, za jízdy na focení to nebylo aby si člověk nevykoledoval problémy, a na blikačky jsem se vyprd, páč auto řídila žena, byla přímo za mnou, ještěra na očích, a nic... a přišla mi taková "vyplašená" z provozu, že bych jí mohl zuřivou gestikulací vyděsit ještě víc (navíc jestli je to jako u nás, tak kačer bude spíš její přítel/manžel a ona to řešit nebude nebo nebude vědět co to na ní mává a bliká za blázna:D)
PS.: na batohu mám svůj TB na řetízku, když nejedu autem, tak hodina cesty tam a zpět, a taky nikdo..... buď si nevšiml žádnej kačer, nebo odpuzuju svým zjevem....
:D