Přejít na obsah

Fotka

Kdo kde potkal kačera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1336 odpovědí na toto téma

#941 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 11:36

Dneska v Pardubicích v 10:55 na světlech stříbrný kombík s TB, který jsem nestihl řadně přečíst. My jeli doleva kolem zimáku, kombík pokračoval zřejmě doprava nebo rovně, to už jsem nějak nestihl zaznamenat.
  • 0

#942 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 20:08

Dneska jsem potkal v UnL na ulici Hoření zaparkovaný veliký šedivý pick-up VW Amarok s ještěrkou. Čípak tahle obluda je?
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#943 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 25 březen 2013 - 20:42

Dnes dopoledne v Kolíně před Odborem dopravy koukám na to naše auto s ještěrkou na kufru a říkám si, že jsem už několik týdnůneviděla žádné auto s ještěrkou. Ujedeme asi 20 metrů a na druhé straně silnice uvidím stříbrnou Lagunu s černou ještěrkou.
  • 0

#944 fortule

fortule

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2013 - 16:51

To tak člověk přijde do školy na cvičení, napůl poslouchá vyučujícího a pak mu probleskne hlavou: "Co to má na tričku?" Po bližším zkoumání z toho vylezlo, že dotyčný je hledán (mrtev či živ) za nalezení "2000 caches" :D Z pohledu mojí geokačátkovské maličkosti gratulace a za triko palec nahoru :)
  • 0

#945 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 27 březen 2013 - 17:34

fortule napsal/a:
To tak člověk přijde do školy na cvičení, napůl poslouchá vyučujícího a pak mu probleskne hlavou: "Co to má na tričku?" Po bližším zkoumání z toho vylezlo, že dotyčný je hledán (mrtev či živ) za nalezení "2000 caches" :D Z pohledu mojí geokačátkovské maličkosti gratulace a za triko palec nahoru :)

Moje neteř byla v šoku, když zjistila, že její neoblíbená vyučující je taky kačerka :D
  • 0

#946 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2013 - 17:38

Jdu dneska městem, na parkovišti nějaký stříbrný čtyřpohoňák s ústeckou SPZkou a ještěrkou na zadku. Jde k němu slečna, tak se ptám: - "Kačer?" - "Cože?" - "Ještěrka na zadku." - "Jo." ...a zas šla pryč :D.
  • 0

#947 maxovna

maxovna

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 16:12

Kdopak to byl dnes na pouti v Kutné hoře? :)
Vozidlo spatřeno tady: N49 57.770 E15 16.627
Vložený obrázek
  • 0

#948 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 21:24

L.a.u napsal/a:
Dnes dopoledne v Kolíně před Odborem dopravy koukám na to naše auto s ještěrkou na kufru a říkám si, že jsem už několik týdnůneviděla žádné auto s ještěrkou. Ujedeme asi 20 metrů a na druhé straně silnice uvidím stříbrnou Lagunu s černou ještěrkou.

nejvtipnější jsou parkoviště kolem eventů .. je to tam jak na srazu přátel zverimexu .. všude samá ještěrka :D
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#949 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2013 - 23:39

Tak kdopak k nám na kopec zatáčel na Apríla v 18:48 SELČ?

Přiložené miniatury

• k_nam.jpg

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#950 perchCZ

perchCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 229 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2013 - 8:23

Včera v asi 15:30 khaki Scenic 4x4 v Lučanech nad NIsou, všiml jsem si ještěrky na poslední chvíli, když sjížděl z hlavní. Tak kdo to byl, přiznejte se :o)
  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#951 wolfien

wolfien

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2013 - 20:17

V pátek mi udělal radost kamion na D5 ,zhruba u Nýřan směr Rozvadov. Tak velkýho brouka jsem ještě neviděl. Bohužel jsem měl úplně vytřískaný telefon.
  • 0

#952 JiraciCZ

JiraciCZ

JiraciCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2013 - 8:58

Parkoviště Fibichova ul. v Chrudimi minulý týden..

Přiložené miniatury

• snc00103.jpg

• 0

#953 JiraciCZ

JiraciCZ

JiraciCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2013 - 9:00

a ještě jedno

Přiložené miniatury

• snc00104.jpg

• 0

#954 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2013 - 11:41

dneska rano pri ceste na vlak na kladne, ulice americka..... octavie v provedeni laurin a klement. jesterka na zadnim viku v pravo bez kodu
  • 0

#955 HanzsCZ

HanzsCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)
  • LocationChlumec, Ústecký kraj

Publikováno 04 duben 2013 - 7:43

Dnes ráno to bylo úrodné. První ještěrku jsem viděl kousek od domu na Střekově, pak jednu na Předmostí, ale pamatuji si až tu poslední: Klíšská ulice, Ústí nad Labem a zelenožluté Volvo s RZ 9S0 11x6... Mířilo k VŠ kolejím/ke Hvězdě.
Kdopak se nám tu toulá po Klíši? :)
  • 0
Není Ústí jako Ústí. Ale to naše Ústí je nejlepší...

#956 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 8:34

HanzsCZ napsal/a:
Dnes ráno to bylo úrodné. První ještěrku jsem viděl kousek od domu na Střekově, pak jednu na Předmostí, ale pamatuji si až tu poslední: Klíšská ulice, Ústí nad Labem a zelenožluté Volvo s RZ 9S0 11x6... Mířilo k VŠ kolejím/ke Hvězdě.
Kdopak se nám tu toulá po Klíši? :)

Páni, taková úroda v jeden den. Nepíplo něco?:D
  • 0

#957 ivanka151515

ivanka151515

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2013 - 18:41

Tak jsem si chtěla zalogovat jedno trackovací auto, které stálo ve středu 3.4. v Drnovicích u Vyškova na parkovišti a když jsem odjížděla, tak jsem si všimla trackovací nálepky, tak jsem si opsala číslo. Doma jsem chtěla zjistit, kdopak to tam stál, ale bohužel jsem zjistila, že číslo ještě stále nebylo aktivováno. Jediné co vím, tak že auto mělo modrou barvu a TB začínalo znaky: G7J7... Tak třeba někdy časem majitel auta tb zaktivní a zjistím aspon dodatečně o koho šlo. Ivča z týmu Bobhy And Ivča
  • 0

#958 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2013 - 18:58

ivanka151515 napsal/a:
Tak jsem si chtěla zalogovat jedno trackovací auto, které stálo ve středu 3.4. v Drnovicích u Vyškova na parkovišti a když jsem odjížděla, tak jsem si všimla trackovací nálepky, tak jsem si opsala číslo. Doma jsem chtěla zjistit, kdopak to tam stál, ale bohužel jsem zjistila, že číslo ještě stále nebylo aktivováno. Jediné co vím, tak že auto mělo modrou barvu a TB začínalo znaky: G7J7... Tak třeba někdy časem majitel auta tb zaktivní a zjistím aspon dodatečně o koho šlo. Ivča z týmu Bobhy And Ivča

Já zase o vánočním eventu dal pod stromeček neaktivovaný coin, opsal si jeho kód a dodnes jsem ho taky nezalogoval, protože není aktivovaný.
  • 0

#959 HanzsCZ

HanzsCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)
  • LocationChlumec, Ústecký kraj

Publikováno 07 duben 2013 - 12:26

Praha - Černý Most, výjezd z CČM, sobota 6. 4. kolem 12.00...
Auto pokračovalo do centra po Chlumecké...mám já to na ty ještěrky ale štěstí! :)
Vložený obrázek
  • 0
Není Ústí jako Ústí. Ale to naše Ústí je nejlepší...

#960 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2013 - 13:27

Mohu se zeptat, kdo mě kopíruje? :D Modré auto (typu Citroen Saxo) se žlutou ještěrkou na zadku, před malou chvílí u jbc Sparu. Hned po spatření jsem měl hovor, co že tam nakupuju :D.
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama