Zhruba před hodinkou v centru Liberce:
Publikováno 10 září 2014 - 14:03
Zhruba před hodinkou v centru Liberce:
Publikováno 10 září 2014 - 14:18
Včera cca kolem třičtvrtě na šest večer mě cestou přes Letnou v odbočovacím pruhu míjelo červené vozítko (nezaznamenal jsem ani typ vozu) s černou ještěrkou pod světly. Bohužel nebyl po ruce foťák ani mobil.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 10 září 2014 - 18:13
Ta SPZ je reálná :-)?
Nene, dvě čísílka jsem tam změnil.
Publikováno 10 září 2014 - 19:09
Publikováno 10 září 2014 - 21:09
Mno a moje SPZ má kolem písmena dvojnásobek trojek, ve čtyřčíslí 1. a 3. číslici stejnou, 2. číslice je jejím trojnásobkem a čtvrtá výsledkem dělení třemi. Prostě dostala jsem SPZ pro sklerotickou blondýnu.
Publikováno 10 září 2014 - 21:49
Mno a moje SPZ má kolem písmena dvojnásobek trojek, ve čtyřčíslí 1. a 3. číslici stejnou, 2. číslice je jejím trojnásobkem a čtvrtá výsledkem dělení třemi. Prostě dostala jsem SPZ pro sklerotickou blondýnu.
Že by 6?6 3931 ?
Publikováno 20 září 2014 - 12:51
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 01 říjen 2014 - 15:47
Kdo se potloukal v sobotu 27. září v ZOO Lešná Zlín? Jo, taky jsem dneska v cca 15:30 zahlídl tmavě zelenou tuším, že Octavii u supermarketu Billa v Holešově, bílá ještěrka šikmo na levým zadním světlem, stála v rohu u budovy a kolejí, kdo se přizná?
Publikováno 08 leden 2015 - 17:15
6. 1., parkoviště u Alberta na Severní Terase, Ústí n/L. Ještěrek se nám po asfaltu hýbe dost, ale tohle jsem tu asi ještě neviděl...
Publikováno 08 leden 2015 - 18:09
Publikováno 08 leden 2015 - 20:26
preshing: stříbrnou fábii jsem na Stodůlkách už taky potkal. Vlastně dvě. Jednu s ještěrkou a druhou s takovym tim kruhovym logem.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 09 leden 2015 - 12:19
Poslední dobou na silnicích vídám hodně ještěrek a TBček. V ulici Jarníkova v Praze parkuje modrá fabia s růžovou ještěrkou. Jednou jsem dal za stěrač CWGčko, to do pár hodin zmizelo, ale nikdo se neozval.
Publikováno 09 leden 2015 - 12:22
Možná by pomohla výzva:
Vyzývám kačery, aby si nekupovali obyčejné ještěrky za dvacet korun, ale koupili si za devadesát korun ještěrku trackovatelnou. Pak jste dohledatelní a nemusí se fotit zadky aut. :-)
Publikováno 09 leden 2015 - 12:26
Možná by pomohla výzva:
Vyzývám kačery, aby si nekupovali obyčejné ještěrky za dvacet korun, ale koupili si za devadesát korun ještěrku trackovatelnou. Pak jste dohledatelní a nemusí se fotit zadky aut. :-)
Jo, pak jste dohledatelní a nemusíte si fotit zadky
Publikováno 09 leden 2015 - 12:27
Aneb... velký geobratr tě vidí!
Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 09 leden 2015 - 12:27
Publikováno 09 leden 2015 - 12:31
Třeba někdo dohledatelný být nechce.
Část nás dává přednost TB podložkám pod SPZ - sice je náročnější si všimnout, ale při změně auta není problém přendat podložku a TB používat dál. Původně jsem si myslela, že přidám ještě ještěrku jako jsem měla na starém autě, ale postupně si říkám, že TB u SPZ by mohl stačit.
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů