Ja mam na aute jesterku bez kodu a kacer jsem.
Já na autě ještěrku nemám a kačer jsem...
Publikováno 17 prosinec 2019 - 15:41
Ja mam na aute jesterku bez kodu a kacer jsem.
Já na autě ještěrku nemám a kačer jsem...
Publikováno 17 prosinec 2019 - 15:43
Publikováno 17 prosinec 2019 - 17:55
...za pět let auto nebylo v klasické myčce, buď jen houba a voda nebo vapka.
Já to dávám do čistírny.
Publikováno 17 prosinec 2019 - 20:25
Publikováno 15 březen 2021 - 20:00
Nevím, jestli to sem patří. Dnešní díl Policie v akci, poslední případ, přepadená kačerka. Nebo jen kačerské auto? Jak je to? Je to doopravdy nebo to jsou "herci" ?
Publikováno 15 březen 2021 - 21:33
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 15 březen 2021 - 21:52
Třeba tam celní správa narazila na nelegální pašování plazů .
Publikováno 27 červenec 2021 - 10:34
Publikováno 27 červenec 2021 - 16:35
Už jsem si kolikrát říkal, že by kromě pasivní ještěrkové vizualizace bylo fajn mít k dispozici i nějaký aktivní rozpoznávací signál příslušnosti ke skupině. Přemýšlel jsem o probliknuti a následného vysunuti ruky z okénka s dvojím lusknutim prstů, tolik podobnému zvuku lock-lock.
Ale ještě jsem k tomu nenašel odvahu z obavy, že by to gesto mohlo být zaměněno s vystrčením prostředníčku
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 27 červenec 2021 - 17:52
Publikováno 27 březen 2023 - 14:38
Po dlouhé době další úlovek. Jakýsi kačer biker z jiného kraje parkoval nedávno v Č. Budějcích v Suchém Vrbném.
Publikováno 30 březen 2023 - 8:27
V pátek večer tankuju před víkendem, jen pár aut ve frontě. Za mnou pán dotankoval dřív, neb já se mrcasím s aditivem, jde ke mně a osloví mě: Dobrý den, můžu si nafotit vaši ještěrku? - Tak jsme si je nafotili oba navzájem, okolo lidi trošku koukali, jak si dva tydýtové u stojanů ofocují zadky na autech. :-D
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 30 březen 2023 - 8:27
Publikováno 08 srpen 2023 - 11:46
Publikováno 13 srpen 2023 - 17:50
Dnes, 13. 8. 2023, nedaleko GC3HYK6. Když jsem ho uviděl, tak šel asi 20 metrů přede mnou směs ke keši, ale jsem si nebyl jistý, jestli si třeba nejde odskočit do křoví mimo davy, tož tož jsem zvolal "Hledáte poklad?" Odpověděl mi, že ano, ale signál ho asi táhnul o pár desítek metrů jinam. Já jsem sledoval současně terén a obrazovku mobilu, po chvíli jsem uviděl místo zmíněné v hintu, došel jsem k němu a najít pak úkryt bylo dílem okamžiku. Tož jsme pak oba kešku zalogovali a krátce jsme spolu pokecali.
Tento příspěvek byl upraven od honzak123456: 13 srpen 2023 - 17:54
Publikováno 27 srpen 2023 - 17:12
Jo,
to já na dovolené v Chorvatsku takhle s kluky na zmrzlině a říkám jim, že nedaleko je keš... Jestli si ji odlovíme. Vytáhnu mobil, podívám se na fotohint, protože to je ve městě a davy lidí okolo... Fotohint z velké dálky, tak ho ukážu klukům a říkám, támhle někde bude keš...
Po minutce mi jeden z nich říká - hele, to budou kačeři, taky asi hledají kešku... Na podezřelé lidi pohybující se okolo zdi v malém parčíku... A že musíme jít také hledat...
A ono jo... Paní z Čech...
O den později, jedu sám ráno na pár keší na vrcholcích hor, když už od nich odjíždím, zarazí na rozšíření cesty, kde parkuji, auto. Já čekám, ať buď odjede, nebo budu mít jistotu, že se mohu otočit... A mezitím na mě mávají, tak stáhnu okénko a česky, jestli se prý neznáme... :-) A ono taky z východních Čech, dokonce jsme se viděli na pár eventech... Tak jsme taky pokecali...
Přitom jinak jsme tu krom eventu nepotkali nikoho odjinud...
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů