Přejít na obsah

Fotka

pozvánka na GCM

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1041 odpovědí na toto téma

#281 a.l.i.c

a.l.i.c

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 20:53

Tak já to zkusím taky :D
zLOSTE, JSI OSKLIVY A ZLY A VUBEC!!!! :D
  • 0

#282 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 20:55

a.l.i.c napsal/a:
Tak já to zkusím taky :D
zLOSTE, JSI OSKLIVY A ZLY A VUBEC!!!! :D

to ja o sobe ale vim - manzelka a deti mi to rikaj skoro kazdej den..
  • 0

#283 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 21:20

fireman.cz napsal/a:
Ahoj,
Jen tak pro moji informaci. K čemu ta pozvánka slouží?
Slouží, jak se domnívám k aktivaci emailu na geocaching.cz?
díky

A číst umíš? Ocituju sám sebe:

Ne. Standardní e-mail (chudý) z gs je přepracován a doplněn a poslán na jiný e-mail. SMS si musíš pořešit sám.

Pokud nejsi PM, notifikace nových keší tímhle nezískáš, jak si leckteří myslí. Mylně.
  • 0

#284 fireman.cz

fireman.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 21:37

dr.vota napsal/a:

Ne. Standardní e-mail (chudý) z gs je přepracován a doplněn a poslán na jiný e-mail. SMS si musíš pořešit sám.

Pokud nejsi PM, notifikace nových keší tímhle nezískáš, jak si leckteří myslí. Mylně.

Dočká se tady někdy někdo odpovědi, která by byla normální?

Chceš-li odpovědět, že si mám nejprve přečíst vlákno, odpovídám ANO, souhlasím, ale ono hodně věcí unikne skrz spam, který tady vytváříte. Viz. První pomoc nováčkovi, kde jsou zaspamovaný dvě strany řečma o tom, kde koupit boty. Druhý příklad to, jak jste tady psali o R 206 a že pozvánku nedostane. I moderátor už to musel promazat, tak se pak nediv, že se tu ptá každý a na všechno 100x, když v tom je bordel díky spamu.
  • 0

#285 rocky

rocky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 21:43

fireman.cz napsal/a:

dr.vota napsal/a:

Dočká se tady někdy někdo odpovědi, která by byla normální?

Údajně se to už kdysi stalo, ale důvěryhodná svědectví chybějí. Tady se flejmuje.
  • 0

#286 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 21:59

rocky napsal/a:
....

děkujeme rockymu za názornou ukázku spamu
BTW nevím, co je na mojí věcné odpovědi nenormálního, a ta informace je pochopitelně hned na první stránce vlákna i s odkazem na službu
P.S. a potrefené husy rocky a ondrus se pochopitelně hned ozvaly s dalším spamem. Pánové, běžte si hrát na idnes, když neumíte nic lepšího :)
  • 0

#287 rocky

rocky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 22:00

Neni zač.

BTW nevím, co je na mojí věcné odpovědi nenormálního

Já jo. :)
  • 0

#288 Ondrus

Ondrus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 22:01

dr.vota napsal/a:

rocky napsal/a:
....

BTW nevím, co je na mojí věcné odpovědi nenormálního, a ta informace je pochopitelně hned na první stránce vlákna i s odkazem na službu

Klaníme se našemu králi věcných odpovědí.....doufám že jednou budeme všichni tak na výši. A6 budeme všichni tak dokonalí již nebude člověka bez jídla či bez střechy nad hlavou....
  • 0
Hmmm tady to vypadá na keš.....a měli s tim úspěch..

#289 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2011 - 10:38

Tak jsem si puvodne rikal, ze sem dam nejake statistiky uzivatelu gcm, v souvislosti s tim, ze urcite neni problem ziskat pozvanku, pokud aspon treba chodite na eventy, nebo na ftfka, kde casto nekoho potkate... No, statistiky sem dam:

K dnesnimu dni je na gcm priblizne 600 uzivatelskych uctu. Z toho priblizne 200 za posledni tyden neprijalo ani jeden mail, takze by se dalo povazovat za neaktivni. Takze v soucasnosti je na serveru neco okolo 400 aktivnich uzivatelu.

Ceho jsem si ale nahodou pri delani statistik vsiml je neco, co me teda totalne vytocilo - a to sice to, ze nekdo obchazi limit pozvanek tim, ze si zaklada dalsi duplicitni ucty. Nekolik z vas ma druhy ucet primarne kvuli omezeni 60 znaku u O2, tj. v jedne SMS ma cast informace, v druhe tu druhou - s tim zadny problem nemam. Ale pokud si jisty uzivatel froggiewalker zalozi 9!!! dalsich uctu, z nichz jeden nazve jeste provokativne pozvankoid a dalsi uz projistotu jen cisluje, tak tam uz je neco spatne. Tomuto uzivateli byly vsechny jeho ucty zablokovany a dotycny ma smulu. Ty asi 2 dalsi lidi co pomoci techto uctu pozval jsem se rozhodl nechat aktivni, ale berte to jako varovani pro priste.

EDIT: A ne, neni to april :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#290 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2011 - 10:44

niximor napsal/a:
... Z toho priblizne 200 za posledni tyden neprijalo ani jeden mail, takze by se dalo povazovat za neaktivni...

Když budu mluvit za sebe, tak si přečtu notifikaci pouze v mobilu a na mail nechodím, takže podle této statistiky se dám považovat za neaktivní, ale přitom to tak úplně není... A myslím si, že nejsem sama, kdo to takhle dělá. ;)

Pravda, asi bych se občas na účet měla přihlásit a pročistit ho...
  • 0

#291 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2011 - 10:45

Vsak nejde o to kde si notifikaci ctes :) Jde o to, ze ti tam vubec nejaka prijde. Tech 200 lidi za posledni tyden neposlalo na svoji gcm adresu ani jeden mail, tj. proste gcm nepouzivaji, jen tam maji ucet. EDIT: Vlastne uz je to jen 190, po deaktivaci tech duplicit :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#292 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2011 - 10:50

No jo, hlod jsem to nepochopila :D
  • 0

#293 a.l.i.c

a.l.i.c

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2011 - 9:04

Mohl bych poprosit o zaslání takového ukázkového emailu jak vlastně notifikace z GC vypadá? Doteď mi to chodilo totiž přímo na mobil bez přesměrování z mailu, takže mi přišli jen 2 sms s neůplnýma informacema, tak nevím jak to vlastně celé vypadá. Chci to kvůli nastavení filtru. Děkuji mockrát. buď na a.l.i.c@gcm.cz, nebo lukix22@seznam.cz. Děkujuuuu:)
  • 0

#294 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2011 - 10:06

Předmět: [GEO] Notify: Skupec Reviewer published jeskyne Poklad (Traditional Cache)
For GC2R0JN: jeskyne Poklad (Traditional Cache)
12.1mi W (21.4km SW)
Skupec Reviewer published jeskyne Poklad (Traditional Cache) at 4/2/2011

Log Date: 4/2/2011
Published

Visit this log entry at the below address:
http://coord.info/GL5A85C5

Visit Traditional Cache
jeskyne Poklad:
http://coord.info/GC2R0JN

Profile for Skupec Reviewer:
http://coord.info/PR3NH8T

Notification for tradi:
http://www.geocaching.com/notify/edit.aspx?NID=168415

Já to mám filtrované tak, že když odesílatel = noreply@geocaching.com a zároveň předmět = [GEO] Notify, tak mi to přepošle na gcm.
  • 0

#295 a.l.i.c

a.l.i.c

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2011 - 12:14

Tiskar94 napsal/a:
Já to mám filtrované tak, že když odesílatel = noreply@geocaching.com a zároveň předmět = [GEO] Notify, tak mi to přepošle na gcm.

Já jsem si rovnou na GC.com dal v notify gcm.cz mail a na gcm jsem si dal sms email. Mám pak ještě nastavené na GC.com notify přímo na sms mail a když dneska skupec publikoval tak přez gcm.cz to přišlo hned a z gc.com asi s půl hodinovým skluzem. Tak si tak říkám: Nejde na gcm.cz nastavit více sms mailů? :)
  • 0

#296 Tarrazu

Tarrazu

Tarrazu

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2011 - 13:46

Mohl bych prosit taky jednu pozvánku? Nick: da-st /email: da-st@geojih.cz ....a nebo SZ Předem děkuji...
  • 0
Garmin Oregon 300 ( + v záloze šipková eTrexka )

#297 Popokatepetl07

Popokatepetl07

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2011 - 15:53

da-st
odesláno na mail. B)
  • 0

#298 Tarrazu

Tarrazu

Tarrazu

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2011 - 19:05

Popokatepetl07 napsal/a:
da-st
odesláno na mail. B)

Díkes :-)
  • 0
Garmin Oregon 300 ( + v záloze šipková eTrexka )

#299 Danstahr

Danstahr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 19:09

Má předchozí žádost nejspíš zapadla někam do předchozích stránek, mohu tedy ještě jednou poprosit o pozvánku?
  • 0

#300 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2011 - 13:24

Dobrý den všem, prosím o pozvánku, pokud by někdo byl tak ochotný a mohl jednu obětovat. PM mám, právě laboruji s přeposíláním mailů z gc.com, volny.cz poslední dobou nefunguje třeba několik hodin za den vůbec, sms od vodafone na základě mailu z volny.cz mívají hrozné zpoždění (težko říct, čí vinou), tak jsem usoudil, že GCM by byla dobrá volba. Předem díky.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama