funguje to 100%, chyba bude u tebe ve formátu toho emailu mobilu... U jakého to máš operátora? V jakém formátu to tam zadáváš?BrAtKo napsal/a:
Nuz musim povedat, ze mi to moc teda nejde, pretoze z nejakeho dovodu mi tato sluzbu nechce poslat maila na email mojho mobilu. Na gmail to pride, ale na adresu mojho phone na sms nic. A neviem nikde najst kontakt na admina aby som mu napisal...ci to tam nie je bloknute na tu email domenu ci co. Nemate kontakt na admina ?
pozvánka na GCM
Publikováno 05 leden 2010 - 13:14
Publikováno 05 leden 2010 - 13:21
Publikováno 05 leden 2010 - 13:32
Publikováno 05 leden 2010 - 13:40
sobikovi napsal/a:
Listingy to nestahuje.. ...kde se přesype dle mého požadavku.. Proti pravidlům to tedy není, přeposílám si jen na robota přežvýkat svoje notifikace.
Protože notifikace souřadnice neobsahuje, má robot buď věštecké schopnosti, nebo stahuje listing. Osobně sázím na druhou možnost.
Publikováno 05 leden 2010 - 14:05
Ano, asi máš pravdu Ale co je proti pravidlům. Já jsem PM a notifikace dorazila na můj email zcela legálně. Já jsem si ji přeposlal na nějakého robota, ten ji přežvejká a pošle na mobil. Pokud bych nebyl PM, neměl nastavené notifikace, pak bych nemohl tuto službu na rozdíl od Bartíka využívat... Nevím o způsobu, jak by tuto službu mohl využívat BM nebo jak rozesílat jako PM notifikaci na víc mobilů/emailů... možná jsem naivní.zde napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Listingy to nestahuje.. ...kde se přesype dle mého požadavku.. Proti pravidlům to tedy není, přeposílám si jen na robota přežvýkat svoje notifikace.
Protože notifikace souřadnice neobsahuje, má robot buď věštecké schopnosti, nebo stahuje listing. Osobně sázím na druhou možnost.
Jako PM pokud přijde notifikace kliknu na email a odkaz do listingu keše, kde si přečtu souřadnice. To, že to za mne udělá nějaký robot (provozovatel musí být PM aby dosáhl na PM keše) a pošle mi ty souřadnice rovnou na mobil, nic opět neporušuje. Možná lepší jeden přístup od provozovatele než dalších několik desítek, stovek, tisíc od jednotlivých PM uživatelů...
Já si osobně nenechávám přeposílat souřadnice, jen skutečně přežvýkané informace z notifikace, tudíž to neřeším...
Publikováno 05 leden 2010 - 14:21
http://www.geocachin...termsofuse.aspxsobikovi napsal/a:
To, že to za mne udělá nějaký robot (provozovatel musí být PM aby dosáhl na PM keše) a pošle mi ty souřadnice rovnou na mobil, nic opět neporušuje.
bod 5: ...You agree that you will not use any robot, spider, scraper or other automated means to access the Site for any purpose without our express written permission...
Publikováno 05 leden 2010 - 14:26
sobikovi napsal/a:
To, že to za mne udělá nějaký robot (provozovatel musí být PM aby dosáhl na PM keše) a pošle mi ty souřadnice rovnou na mobil, nic opět neporušuje.
Cituji z GEOCACHING.COM SITE TERMS OF USE AGREEMENT:
"You agree that you will not use any robot, spider, scraper or other automated means to access the Site for any purpose without our express written permission."
Česky ve zkratce: Souhlasíš, že nepoužiješ žádného robota ... abys vstoupil na stránky za jakýmkoli účelem bez našeho písemného povolení.
Publikováno 05 leden 2010 - 14:28
Ano, souhlas. Toto chápu osobně jako problém s makry, GJ, Skrýšotlačem atd. atd. V tomto případě se jedná o jedinečný přístup (maximálně pokud Minarjo publikuje několik keší pár přístupů) srovnatelných s tím, že na ten odkaz kliknu já... zrovna v tomhle případě mám svědomí čisté. Kromě jiného, jak už jsem psal, nevyužívám přeposílání souřadnic na SMS (je to podle mého k ničemu), ale jen přežvýkané info z notifikace,nic víc, nic míň. Nevím, co je špatného na tom nechat si standardní PM notifikaci přechroupat nějakým robotem a poslat si ji na SMS jen v jiném formátu informace, co už jsou v té notifikaci...pepa.z.pocernic napsal/a:
http://www.geocachin...termsofuse.aspxsobikovi napsal/a:
bod 5: ...You agree that you will not use any robot, spider, scraper or other automated means to access the Site for any purpose without our express written permission...
Publikováno 05 leden 2010 - 14:33
Publikováno 05 leden 2010 - 17:30
Publikováno 05 leden 2010 - 17:35
Mám O2 a tam bohužel z GS z klasické notifikace přijde jen odesílatel (email) a že je nějaká nová keš (První znaky subjektu). Takže pak musím hned jít do emailu, podívat se vo co go a pak teprve něco začít řešit.... Tato služba přechroupá tu notifikaci tak, že přijde standardní SMS s informací o jaký jde typ keše, jak daleko od Home a v jakém směru, jak jse jmenuje... Když mne to zaujme, vyrazím, když ne, tak to smažu. Výhoda je v tom, že nemusím lézt někam do emailový schránky se podívat, co to vlastně přišlo...J@VO napsal/a:
Proč přechroupávat PM notifikace, to jsou skutečně tak nepoužitelné?? To si tam Sobiku jen změníš pořadí informací co ti přijdou v SMS. Nechápu to asi. Nebo ti přijde i něco navíc??
Publikováno 06 leden 2010 - 10:57
pepa.z.pocernic napsal/a:
Takže podle soudruhů z groundspeaku jsme všichni podvodníci, protože jednou klikneme na hyperlink, a jakýsi "automated means" (prohlížeč) pak listing stáhne zcela automaticky a bez jakékoliv další aktivity ze strany uživatele. Jdu se stydět do kouta, a studovat jak pusou odhvízdat na 300 baudech packety pro tcp handshake, abych si mohl legálně zobrazit nějaký další listing.
Publikováno 06 leden 2010 - 11:02
Publikováno 30 červen 2010 - 18:27
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 13 červenec 2010 - 17:22
Publikováno 17 červenec 2010 - 22:01
Publikováno 18 červenec 2010 - 8:12
Uz to mam vyreseny nejakou dobu, jen jsem to sem zapomnel napsatakryx napsal/a:
lukabike.com: napis autorovi, resne ...
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 18 červenec 2010 - 8:34
Publikováno 18 červenec 2010 - 8:44
1 uživatel(ů) prochází toto téma