Tak koukám, že jeden zde už pozvánku dostal, takže asi pořád jsou . Tak kdo by byl tak hodný a poslal by mi také pozvánku. Předem děkuji moc
mas SZ
Publikováno 18 March 2014 - 16:47
Tak koukám, že jeden zde už pozvánku dostal, takže asi pořád jsou . Tak kdo by byl tak hodný a poslal by mi také pozvánku. Předem děkuji moc
Publikováno 18 March 2014 - 16:49
Rád bych se ještě jednou připomenul s prosbou o volnou pozvánku. Nenašel by se někdo s volnou pozvánkou? Předem díky.
Publikováno 18 March 2014 - 16:59
Tak jsem jednu pozvánku také dostal, za což velmi děkuji (i když jsem si až teď všiml, že pro notifikace na mobil musím mít T-mobile ) takže rád předám pozvánky dál... :-) Kdo chce písněte si SZ
Publikováno 18 March 2014 - 17:01
Tak jsem jednu pozvánku také dostal, za což velmi děkuji (i když jsem si až teď všiml, že pro notifikace na mobil musím mít T-mobile ) takže rád předám pozvánky dál... :-) Kdo chce písněte si SZ
Nemusí být jen T-Mobile, pro ostatní je myslím nutné zadat mobilní email (u Vodafonu se nastaví v Samoobsluze).
Publikováno 18 March 2014 - 21:21
Jako nově registrovaný, mám dvě volné pozvánky. Pokud máte zájem, pošlete mi SZ.
Tak moje už jsou fuč. :-)
Tento příspěvek byl upraven od lenikov: 20 March 2014 - 22:28
Publikováno 19 March 2014 - 8:06
Jediny problem je, obavam se, s temi slavnymi virtualy... Pochybuju, ze ti neco jako mobilni email umeji... Muzete se nekdo podelit o zkusenosti pro ostatni?
Publikováno 19 March 2014 - 16:49
Jsem nově zaregistrovaný na GCM.cz, takže mám 2 volné pozvánky ... Kdo by měl o ně zájem, ať mi dá vědět přes SZ .
Publikováno 19 March 2014 - 19:38
Publikováno 19 March 2014 - 19:44
Prosim nekterou z dobrych dusi o pozvanku. Moc dekuji! :-)
Máš tam SZ
Publikováno 20 March 2014 - 20:23
Zdravím všechny, zrovna včera mi kluci řekli o gcm.cz, ale s tím, že už nemají pozvánky. A teď tady koukám, že se řetěz pozvání podařilo obnovit. Mohu poprosit také o jednu - rád ji pak zas pošlu dál, pokud se tady vyskytne další zájemce. Hezký večer, Agas7
Publikováno 22 March 2014 - 2:58
Díky lenikov už pozvánku mám, takže svoji prosbu odtud stahuji, naopak jednu svoji pozvánku mám zatím volnou (druhou jsem poslal dalšímu žadateli - orelml).
Publikováno 22 March 2014 - 4:44
Díky lenikov už pozvánku mám, takže svoji prosbu odtud stahuji, naopak jednu svoji pozvánku mám zatím volnou (druhou jsem poslal dalšímu žadateli - orelml).
SZ
Publikováno 04 April 2014 - 5:38
Tak kolega Agas má asi jinou práci a nějak nezareagoval, našel by se tu, prosím, někdo jiný, kdo by měl volnou pozvánku?
Publikováno 04 April 2014 - 7:26
Tak kolega Agas má asi jinou práci a nějak nezareagoval, našel by se tu, prosím, někdo jiný, kdo by měl volnou pozvánku?
Mas SZ...
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 04 April 2014 - 9:10
Jezkovy voci, vona se snad chysta si zridit notifikace a jezdit na FTF
Jako bych to videl. Pri msi svate to pipne, Jacka prasti s tou modlitebni knizkou o zem, vyrazi v habitu na kole a loguje v kanale 5 minut pred Benjem Jeste ze jsem za vodou a neni tu most, tak k nam snad tak rychle nedojede. I kdyz na ty kanoi ... to se teda mame na co tesit
Publikováno 15 April 2014 - 13:04
Našla by se prosím pro mě jedna volná pozvánka? Děkuju!
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů