pozvánka na GCM
Publikováno 28 březen 2011 - 6:52
Publikováno 28 březen 2011 - 7:19
Publikováno 28 březen 2011 - 7:46
MedoMys napsal/a:
... se Niximorovi nemůže líbit, jak se pozvánky šíří geometrickou řadou komukoli a roste zatížení serveru...
Souhlas. Asi proto Nix omezil počet pozvánek z 5 na 2... Uznávám, že jsem dostal pozvánku taky přes tohle vlákno, ale to sem tak úplně nevěděl, jak to chodí a funguje (což mě neomlouvá).
Publikováno 28 březen 2011 - 8:30
Hedgehog_Family napsal/a:
MedoMys napsal/a:
... se Niximorovi nemůže líbit, jak se pozvánky šíří geometrickou řadou komukoli a roste zatížení serveru...
Souhlas. Asi proto Nix omezil počet pozvánek z 5 na 2... Uznávám, že jsem dostal pozvánku taky přes tohle vlákno, ale to sem tak úplně nevěděl, jak to chodí a funguje (což mě neomlouvá).
Souhlasím s tím,že je větší poptávka než nabídka.Ale nemohu souhlasit,že si jí otatní kečeři nezaslouží třeba stejně,jako Vy křeří už tu pozvánku máte.Moc by mě tedy zajímalo,jak se dostala k Vám a na,jakém základě Vy můžete rozhodnout kdo je jaký keřer.I moje nacionále Vám přeci nic nenapoví.Pokud nejste z okolí.
Publikováno 28 březen 2011 - 8:34
JI-KA napsal/a:
Souhlasím s tím,že je větší poptávka než nabídka.Ale nemohu souhlasit,že si jí otatní kečeři nezaslouží třeba stejně,jako Vy křeří už tu pozvánku máte.Moc by mě tedy zajímalo,jak se dostala k Vám a na,jakém základě Vy můžete rozhodnout kdo je jaký keřer.I moje nacionále Vám přeci nic nenapoví.Pokud nejste z okolí.
Pozvánku jsem taky dostala tady na tom vlákně a své pozvánky poskytla kačerům se kterými se znám a poprosili mě o ní .
Publikováno 28 březen 2011 - 8:40
Daku napsal/a:
JI-KA napsal/a:
Pozvánku jsem taky dostala tady na tom vlákně a své pozvánky poskytla kačerům se kterými se znám a poprosili mě o mí .
My také máme kolem sebe pár přátel,kteří keškují,ale bohužel nemají pozvánky.A když slušně poprosíte,pak jste u některých kečerů za žebráky.To se my zdá dost nefér.A ty jsi jí dostal od známého nebo od jiného kečera?
Publikováno 28 březen 2011 - 8:40
Tak to bylo myšleno, než sem se, debil, prokecl že to používám, a každej to tu začal chtít.MedoMys napsal/a:Předpokládám, že bych ji měl poskytnout pouze někomu, koho znám a kdo ji využije, a to taky udělám.
Hm, od niximora?JI-KA napsal/a:Moc by mě tedy zajímalo,jak se dostala k Vám..
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 28 březen 2011 - 8:49
Publikováno 28 březen 2011 - 8:50
honny napsal/a:
Tak to bylo myšleno, než sem se, debil, prokecl že to používám, a každej to tu začal chtít.MedoMys napsal/a:Předpokládám, že bych ji měl poskytnout pouze někomu, koho znám a kdo ji využije, a to taky udělám.
Hm, od niximora?JI-KA napsal/a:Moc by mě tedy zajímalo,jak se dostala k Vám..
Ano každý si se svou pozvánkou může udělat co chce.A nediv se,že jí každý chce,je to uspora času.Jsou lidé,kteří chtějí být první u nově založené keše a jsou i tací u kterých v okolí se často zakládají kešky a rád by je odlovil a né nutně,jako první.Ale žádostí o ni nutně nemusím být žebrák.Jen nemám moc času sedět u pc jelikož mám malé dítě.
Publikováno 28 březen 2011 - 8:57
A proto jseš radši anonym, že ?JI-KA napsal/a:
.I moje nacionále Vám přeci nic nenapoví.Pokud nejste z okolí.
Publikováno 28 březen 2011 - 8:59
Publikováno 28 březen 2011 - 9:00
Arne1 napsal/a:
A proto jseš radši anonym, že ?JI-KA napsal/a:
.I moje nacionále Vám přeci nic nenapoví.Pokud nejste z okolí.
Jastli jsis všiml anonim nejsem.A proč na tom tak záleží?Anonimní jsem byl,protože se dají nacionále zneužít.
Publikováno 28 březen 2011 - 9:04
Publikováno 28 březen 2011 - 9:13
honny napsal/a:
JI-KA - já o tobě nikdy nenapsal, že jsi žebrák.
Jen nechápu jednu věc. Jsi PM? Pokud ano, notifikace máš, a můžeš je mít v emailu. Pokud nejsi notorický FTFkař, je ti víceméně tahle služba k ničemu.
Koupil jsem si gps navigaci a náhazel do ní kešky.Trvalo to dost času a,tak jsem si myslel,že s upozorněním na nové kešky,nebudu muset prohledávat net a najdu a přidám si ty nově založené.PM nejsem,proto prosím o tu pozvánku.
Publikováno 28 březen 2011 - 9:20
JI-KA napsal/a:
honny napsal/a:
JI-KA - já o tobě nikdy nenapsal, že jsi žebrák.
Jen nechápu jednu věc. Jsi PM? Pokud ano, notifikace máš, a můžeš je mít v emailu. Pokud nejsi notorický FTFkař, je ti víceméně tahle služba k ničemu.
Koupil jsem si gps navigaci a náhazel do ní kešky.Trvalo to dost času a,tak jsem si myslel,že s upozorněním na nové kešky,nebudu muset prohledávat net a najdu a přidám si ty nově založené.PM nejsem,proto prosím o tu pozvánku.
Tak nevím, jestli tomu rozumíš správě, ale jestli je tak, jak popisuješ, tak tu pozvánku fakt nepotřebuješ a budeš muset vše řešit jinak. GCM je především pro usnadnění notifikací pro PM (jasně, i BM může mít watchlist, atd. nechytejte mě za slovo;)) - ale to tvé problémy nevyřeší.
Publikováno 28 březen 2011 - 9:22
JI-KA napsal/a:
PM nejsem,proto prosím o tu pozvánku.
Ale v tom pripade ti GCM k nicemu nepomuze. GCM nefunguje na principu obchcavani notifikaci od groundspeaku (jak tu nekdo spravne uz zminil), tj. pokud TY do gcm nic neposles, nic ti od nej neprijde. Neslouzi to jako vychytavka pro BM, aby ziskali notifikace na ukor tech, co jsou ochotni si za notifikace zaplatit, slouzi to prave pro ty, co si za PM (a tedy za tu pridanou hodnotu v podobe notifikaci) plati.
Cimz tedy nerikam, ze pro BM nema gcm smysl, stale umi zpracovavat i watchlisty a owner logy (ktere chodi vsem), ale jeho hlavnim smyslem jsou prave notifikace, a na ty je PM proste nutnost.
Publikováno 28 březen 2011 - 9:26
Hedgehog_Family napsal/a:(velká část zájemců si myslí, že to pomůže ochcat notifikace na nové keše - nepomůže)
Publikováno 28 březen 2011 - 9:30
honny napsal/a:
...
Hedgehog_Family napsal/a:(velká část zájemců si myslí, že to pomůže ochcat notifikace na nové keše - nepomůže)
Tak to jsem tedy nejspíš špatně pochopil.Tímto se omlouvám a děkuji za objasnění.
Publikováno 28 březen 2011 - 9:36
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů