pry stací poslat cokolivArne1 napsal/a:
Olii05 napsal/a:
v cem to konkrétně spočívá?
zkoušel jsem cvičně poslat email na email co mi vytvorili na gcm.com a nic na mobil nedoslo
a co v tom emailu bylo ?
ale byla v tom "nová keška"
Publikováno 21 listopad 2011 - 20:58
Olii05 napsal/a:
zkoušel jsem cvičně poslat email na email co mi vytvorili na gcm.com a nic na mobil nedoslo
a co v tom emailu bylo ?
Publikováno 21 listopad 2011 - 21:08
no, zjevně nestačí, protože GCM to filtruje podle obsahu (s jak sis to nastavil)...přihlas se tam a podívej se, v jakém boxu to skončiloOlii05 napsal/a:
Olii05 napsal/a:
a co v tom emailu bylo ?
Publikováno 21 listopad 2011 - 22:54
v inboxudr.vota napsal/a:
no, zjevně nestačí, protože GCM to filtruje podle obsahu (s jak sis to nastavil)...přihlas se tam a podívej se, v jakém boxu to skončiloOlii05 napsal/a:
Olii05 napsal/a:
a co v tom emailu bylo ?
Publikováno 21 listopad 2011 - 23:05
Publikováno 21 listopad 2011 - 23:07
hmmm...a nevadí ti, že ti pak přijde v sms jen text "cache" a nic jiného? Bez názvu, kodu, souřadnic...Olii05 napsal/a:
v inboxudr.vota napsal/a:
Olii05 napsal/a:
a co v tom emailu bylo ?
náhled nastavení
http://img97.imagesh...7/4797/gcmn.jpg
nastavil jsem pouze zde, nebo mám ještě i někde jinde?
Publikováno 21 listopad 2011 - 23:16
dr.vota napsal/a:
hmmm...a nevadí ti, že ti pak přijde v sms jen text "cache" a nic jiného? Bez názvu, kodu, souřadnic...
A pokud to máš opravdu v inboxu, tak se to nikam neposílalo, poněvadž formát příchozího mailu neodpovídá publikační notifikaci...a tu máš na geocaching.com doufám nastavenou...nebo ne?
Publikováno 22 listopad 2011 - 7:08
Olii05 napsal/a:
dr.vota napsal/a:
hmmm...a nevadí ti, že ti pak přijde v sms jen text "cache" a nic jiného? Bez názvu, kodu, souřadnic...
A pokud to máš opravdu v inboxu, tak se to nikam neposílalo, poněvadž formát příchozího mailu neodpovídá publikační notifikaci...a tu máš na geocaching.com doufám nastavenou...nebo ne?
tak já si myslím že nastavenou notifikaci na geocaching.com snad mám.
nešlo by prosím poslat screeny jak jsem poslal já co kde a jak nastavit? aby to šlapalo?
Publikováno 22 listopad 2011 - 8:43
Arne1 napsal/a:
Olii05 napsal/a:
dr.vota napsal/a:
tak já si myslím že nastavenou notifikaci na geocaching.com snad mám.
nešlo by prosím poslat screeny jak jsem poslal já co kde a jak nastavit? aby to šlapalo?
Selže-li vše, přečti si návod. Zlaté pravidlo informatiky (a nejen).
Na gcm.cz máš poměrně rozcáhlou dokumentaci a několik ukázkových formátů filtrů. Ukázkové nejsou proto aby se na to dívalo, ale je to vzor který funguje a většině by měl stačit.
Publikováno 22 listopad 2011 - 11:59
Publikováno 22 listopad 2011 - 14:08
geba & marcana napsal/a:
Musíš mít registraci na T zones, protože u T mobile musí GCM využívat SMS bránu.
Publikováno 22 listopad 2011 - 14:22
Publikováno 22 listopad 2011 - 20:29
Publikováno 23 listopad 2011 - 7:29
Publikováno 24 listopad 2011 - 0:05
Publikováno 24 listopad 2011 - 6:35
Publikováno 24 listopad 2011 - 7:44
Mysterka vyřešenadachmh napsal/a:
Ahoj, mám tu pro vás malou mysterku
Před měsícem (+ jeden den) tady psal Hunda svůj příspěvek. Ve stejné situaci se nacházím nyní i já, takže snad to někdo potřebný vyluští
Na PC budu asi až večer...
Publikováno 28 listopad 2011 - 10:35
Publikováno 02 prosinec 2011 - 10:12
Publikováno 04 prosinec 2011 - 16:40
Publikováno 04 prosinec 2011 - 18:38
- tak zaprvé...vyplň si správně profil tady, aby ukazoval na tvůj účet na geocaching.com, nebo si myslíš, že někdo bude něco takového poskytovat neznámému anonymu?sailer98 napsal/a:
prosím poslal by mi někdo pozvánku na gcm.cz email: sailer98@hotmail.cz děkuji moc :|:|:|:|:|:|:|:|
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů