Citace
zde napsal/a:
Citace
sobikovi napsal/a:
Listingy to nestahuje.. ...kde se přesype dle mého požadavku.. Proti pravidlům to tedy není, přeposílám si jen na robota přežvýkat svoje notifikace.
Protože notifikace souřadnice neobsahuje, má robot buď věštecké schopnosti, nebo stahuje listing. Osobně sázím na druhou možnost.
Ano, asi máš pravdu

Ale co je proti pravidlům. Já jsem PM a notifikace dorazila na můj email zcela legálně. Já jsem si ji přeposlal na nějakého robota, ten ji přežvejká a pošle na mobil. Pokud bych nebyl PM, neměl nastavené notifikace, pak bych nemohl tuto službu na rozdíl od Bartíka využívat... Nevím o způsobu, jak by tuto službu mohl využívat BM nebo jak rozesílat jako PM notifikaci na víc mobilů/emailů... možná jsem naivní.
Jako PM pokud přijde notifikace kliknu na email a odkaz do listingu keše, kde si přečtu souřadnice. To, že to za mne udělá nějaký robot (provozovatel musí být PM aby dosáhl na PM keše) a pošle mi ty souřadnice rovnou na mobil, nic opět neporušuje. Možná lepší jeden přístup od provozovatele než dalších několik desítek, stovek, tisíc od jednotlivých PM uživatelů...
Já si osobně nenechávám přeposílat souřadnice, jen skutečně přežvýkané informace z notifikace, tudíž to neřeším...