Ahoj. Rád bych tímto převelice požádal nějakého milého kačera, kterému se doma válí jedna zbytečná GCM pozvánka, zda-li by mi jí neposkytnul.
Děkuji předem za kladné vyřízení..
Publikováno 19 říjen 2013 - 7:44
Ahoj. Rád bych tímto převelice požádal nějakého milého kačera, kterému se doma válí jedna zbytečná GCM pozvánka, zda-li by mi jí neposkytnul.
Publikováno 19 říjen 2013 - 9:31
Benysku, máš SZ
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 23 prosinec 2013 - 10:46
Ahoj,
prosím, máte ještě někdo volnou pozvánku? Pokud ano, tak si vás prosím, zda byste mi ji neposlali. Díky.
Publikováno 30 prosinec 2013 - 8:27
Ahojte. Já sice geomail již mám, ale sháním pozvánku na gcm pro přítelkyni, která dostala PM. Nemá někdo jednu pozvánku??? .... Moc prosím...
Publikováno 30 prosinec 2013 - 15:36
Ahojte, pokud máte stále zájem (guho & HloupyHonzaCZ), tak mně písněte SZ. Mám dvě k dispozici.
Publikováno 30 prosinec 2013 - 15:44
Pokud by se u někoho našla ještě jedna volná pozvánka, tak moc děkujeme :-)
JiraciCZ
Publikováno 30 prosinec 2013 - 16:50
Byl by prosím někdo ochotný darovat mi jednu pozvánku. Moc o to stojím a předem děkuji...
Publikováno 06 leden 2014 - 20:12
Ahoj , zadosti je tu vice nez dost.Ale stejne se s dovolenim pridam.Nebyl by tu nekdo ochotny poslat pozvanku?
Kdyztak SZ.
Diky
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 13 leden 2014 - 10:24
Ahoj, také bych si dovolil někoho poprosit, zda ještě nemá jednu volnou pozvánku. Případnému dárci předem moc děkuji.
Publikováno 13 leden 2014 - 10:31
Ahoj , zadosti je tu vice nez dost.Ale stejne se s dovolenim pridam.Nebyl by tu nekdo ochotny poslat pozvanku?
Kdyztak SZ.
Diky
Koukni na SZ
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 13 leden 2014 - 10:36
Koukni na SZ
Diky moc , ale pozvanku jsem jsem jiz dostal v minulem tydnu.Zapomel jsem to sem napsat.Takze kdo ma o pozvanku zajem , tak SZ.
Nabizim pozvanku od Dejwy a jednu ode mne.
Publikováno 13 leden 2014 - 10:57
Obe pozvanky jsou pryc.
Publikováno 14 leden 2014 - 10:06
Ahoj, také bych si dovolil někoho poprosit, zda ještě nemá jednu volnou pozvánku. Případnému dárci předem moc děkuji.
Nenašel by se ještě někdo s volnou pozvánkou? Byl bych za ní moc vděčný.
Publikováno 14 leden 2014 - 10:45
Našla by se nějaká dobrá duše, která má jednu pozvánku volnou? Děkujeme moc
Publikováno 14 leden 2014 - 18:31
Nenašel by se ještě někdo s volnou pozvánkou? Byl bych za ní moc vděčný.
Když si provážeš svůj profil nebo na něj dáš aspoň odkaz, Tvé šance na pozvánku se zvýší :-)) Když jsem si dal práci a našel si Tvůj profil, pozvánku bych dal, kdybych měl :-). Ne každý to udělá..
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 14 leden 2014 - 20:00
Když si provážeš svůj profil nebo na něj dáš aspoň odkaz, Tvé šance na pozvánku se zvýší :-)) Když jsem si dal práci a našel si Tvůj profil, pozvánku bych dal, kdybych měl :-). Ne každý to udělá..
Díky moc za upozornění, toto mě vůbec nenapadlo. Už jsem to napravil.
Publikováno 19 leden 2014 - 6:21
Přátelé, kamarádi, mohli byste mi prosím poslat pozvánku - těžký FTF hunter ze mě nebude, alespoň jedno by se hodilo:-) Děkuji moc!
Publikováno 19 leden 2014 - 7:21
Přátelé, kamarádi, mohli byste mi prosím poslat pozvánku - těžký FTF hunter ze mě nebude, alespoň jedno by se hodilo:-) Děkuji moc!
Za nádherné kešky si tento človíček nějakou aspoň malinkou odměnu opravdu zaslouží . Poslala jsem Ti pozvánku přes SZ a držím palce i na nějaké to FTF
Publikováno 19 leden 2014 - 7:58
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 19 leden 2014 - 8:11
mám pm a notifikace mi chodí do mobilu jako email, ze kterého si listing pomocí odkazu otevřu v c:geo... jestli to dobře chápu, tak pro mě gcm nebude mít velký význam?
Ne, pro Tebe je to zbytečné. Hodí se to pro ty, kteří nemají možnost přijímat a číst e-maily přímo v mobilu .
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů