Samsung i9000 Galaxy S použitelnost na GC
Publikováno 12 srpen 2010 - 9:55
Publikováno 12 srpen 2010 - 10:30
Publikováno 12 srpen 2010 - 10:51
Publikováno 12 srpen 2010 - 11:21
Lanc napsal/a:
jestli ti tohle pomuze
http://smartmania.mo...ezdratoveModuly
Toto jsem samozřejmě četl...bohužel tam se nic neříká o přesnosti
Publikováno 12 srpen 2010 - 11:24
corvik napsal/a:
Já jsem si ho pořídil a jsem zatím spokojený. s aktuální verzí firmwaru ma GPS trošku problémy že skáče pozice na mapě ale to se vždy za chvilku srovná. navíc tenhle problém má být opraven v příští officialní verzi která vyjde na zlomku měsíce. (již teď to je opravené, ale v arabském firmwaru kterej pro nás není moc použitelnej) Není to nic co by člověku komplikovalo život . zatím jsem odlovil vše co jsem chtěl. a se signálem jsem neměl žádný větší problém ani v lese nebo ve městě. na to že to je mobil myslím že lepší výsledky člověk ani čekat nemůže
Mno ... jak jsem psal, ten můj Samsung Omnia II ... ve městě samozřejmě velmi použitelné (při použití satelitní mapy) ale kdekoliv jen trochu pod stromama či kde nemohu použit satelitní mapu (kde se např. chytám opěrných bodl atd.) skáče opravdu hrůzně ... 10-20m žádná míra... absolutně nepoužitelné..pro ten případ jsem si koupil oregona 550...ale nechci ho stále tahat sebou
Publikováno 12 srpen 2010 - 12:52
Tak proč sis ho tedy kupoval? Pochopitelně oregon bude vždy chytat lepší signál než mobil. Ty sou dobré jen do města. Jinak ne...Franbrok napsal/a:
corvik napsal/a:
Já jsem si ho pořídil a jsem zatím spokojený. s aktuální verzí firmwaru ma GPS trošku problémy že skáče pozice na mapě ale to se vždy za chvilku srovná. navíc tenhle problém má být opraven v příští officialní verzi která vyjde na zlomku měsíce. (již teď to je opravené, ale v arabském firmwaru kterej pro nás není moc použitelnej) Není to nic co by člověku komplikovalo život . zatím jsem odlovil vše co jsem chtěl. a se signálem jsem neměl žádný větší problém ani v lese nebo ve městě. na to že to je mobil myslím že lepší výsledky člověk ani čekat nemůže
Mno ... jak jsem psal, ten můj Samsung Omnia II ... ve městě samozřejmě velmi použitelné (při použití satelitní mapy) ale kdekoliv jen trochu pod stromama či kde nemohu použit satelitní mapu (kde se např. chytám opěrných bodl atd.) skáče opravdu hrůzně ... 10-20m žádná míra... absolutně nepoužitelné..pro ten případ jsem si koupil oregona 550...ale nechci ho stále tahat sebou
Snøw
Publikováno 26 září 2010 - 23:19
A teď mě zajímá, když mám tento telefon s mapama a internetovým připojením a foťákem, jestli mi jako GPS na hledání keší postačí nějaká levná navigace, jako třeba etrex. Ta by měla být daleko lepší na příjem signálu než telefon. Mám v autě garmin nuvi 660 a ten ukazuje přesnost i 3-5m.
Doporučuju si přečíst taky toto:
http://androidforum.cz/nep-esna-gps-lokace-post-ehy-t6119.html
Publikováno 13 duben 2011 - 18:04
Publikováno 13 duben 2011 - 18:26
Publikováno 13 duben 2011 - 18:52
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů