Zdravím z Liberce. Po instalaci předposlední verze Geogetu mi přestal Fungovat Pocket Draky Sync. Poslední verze tento problém neodstranila. Přeinstalace scriptu není řešení, skočí chybou PocketDrakeSync.lib.fce.pas(564:27): Type mismatch ... Nikdo jiný nemá tento problém?
PocketDrakeSync - plugin GeoGetu pro synchronizaci dat
Publikováno 18 November 2013 - 22:04
V tom skriptu je chyba, uz jsem to nekde psal...
A protoze jsem davno ztratil prehled, kdo je vlastne autoremaktualni verze, tak ani nevim, do koho mam stouhnout.
Na tom zminenem radku je podminka (gc.id <> nil), coz je nesmysl, protoze string ani nemuze byt nil. Zamer byla patrne podminka (gc.id <> ''), tedy testovani, jestli se nejedna o prazdny retezec.
Publikováno 19 November 2013 - 13:29
Můžeš si ten řádek opravit hned sám, dle návodu Halumy.
Příležitostně to opravené upnu na server.
LG G3 + a:Drake
Publikováno 09 December 2013 - 14:18
Můžeš si ten řádek opravit hned sám, dle návodu Halumy.
Příležitostně to opravené upnu na server.
Asi stejný problém je i s pluginem pro synchronizaci s GeoQuackem...
Publikováno 22 December 2013 - 21:18
Aktualizoval jsem Geoget na verzi 2.8.0.732, geojarry na 2.4.3 a PocketDrakeSync na 1.6.6a. Bohuzel v teto kombinaci nefunguje aktualizace databaze z PDA - zadne chyby nehlasi, ale pocet aktualizovanych kesi je nula, ackoli zmeny v PDA byly bezpecne v nastavenem casovem rozsahu. DB se zkopiruje, v Data adresari se Geo_Upd.gpx vytvori, ale je v nem jen prazdna struktura a zadna data kesi. Zatim jsem problem vyresil downgradem na 1.6.5 - po uprave PocketDrakeSync.lib.fce.pas - viz vyse, je toto funkcni. Databaze v PDA byla nove vytvorena v nove verzi Geogetu (exportovana a importovana z .gpx).
Publikováno 23 December 2013 - 9:47
Aktualizoval jsem Geoget na verzi 2.8.0.732, geojarry na 2.4.3 a PocketDrakeSync na 1.6.6a. Bohuzel v teto kombinaci nefunguje aktualizace databaze z PDA - zadne chyby nehlasi, ale pocet aktualizovanych kesi je nula, ackoli zmeny v PDA byly bezpecne v nastavenem casovem rozsahu. DB se zkopiruje, v Data adresari se Geo_Upd.gpx vytvori, ale je v nem jen prazdna struktura a zadna data kesi. Zatim jsem problem vyresil downgradem na 1.6.5 - po uprave PocketDrakeSync.lib.fce.pas - viz vyse, je toto funkcni. Databaze v PDA byla nove vytvorena v nove verzi Geogetu (exportovana a importovana z .gpx).
Jj kdyz se mi neco podobneho stalo potreti, tak jsem to debugoval. Chybu jsem popsal ve vlaknu PocketDraku, jelikoz mi to prijde spis chyba PocketDrake tj v popisu var. c.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů