PocketDrakeSync - plugin GeoGetu pro synchronizaci dat
Publikováno 01 září 2010 - 7:57
Publikováno 01 září 2010 - 8:12
LG G3 + a:Drake
Publikováno 01 září 2010 - 8:45
http://pocketdrake.i...id=spolupracepc
Edit: tak ještě moment, upnul jsem tam špatnou verzi :-(
Publikováno 01 září 2010 - 10:45
Publikováno 01 září 2010 - 10:49
Publikováno 01 září 2010 - 10:50
Subi napsal/a:
Zkus si v konfiguráku makra nastavit cestu k mapovým kachlím GeoKuku ručně, možná to špatně načítá z registrů.
To už jsem udělal po prvním neúspěšném pokusu, nepomohlo to.
Publikováno 01 září 2010 - 10:53
Publikováno 01 září 2010 - 11:03
Publikováno 01 září 2010 - 11:08
Subi napsal/a:
Tak zase stejný postup jako minule. Zkus spustit přiložené makro. Vytvoří se pom.bat a ten pak spusť v cmd okně. Výsledek pošli.
Asi zase nastal ten původní problém s češtinou, opět vyskakuje to okno, co jsem sem poslal níže.
Dneska už nebudu online, v experimentování mohu pokračovat zítra...
Publikováno 01 září 2010 - 11:23
Publikováno 02 září 2010 - 1:37
Publikováno 02 září 2010 - 7:34
Subi napsal/a:
Njo už jsem si toho taky všiml. Předělával jsem to aby to fungovalo bez davky bat a udělal jsem tam ještě chybu s těmi národními znaky, už jsem to vyřešil.
V příloze je nové makro, které ukládá pro účely testování všechny komplikovanější externí příkazy do dávek.
Zajímá mě syncmap.bat a obsah cmd okna po spuštění této dávky. Soubory najdeš nově v adresáři xTemp u makra.
Stihl jsem odchytit prinstcreenem tu chybovcu hlášku - viz obr.
Obsah souboru syncmap.bat - podle toho, jaké kódování si v listeru (textovém prohlížečí TotalCommanderu) nastavím, tak tam vidím tu češtinu v cestě takhle (Ansi Win), nebo správně (Ascii DOS)
"C:\Documents and Settings\Tom ç Hruç\Dokumenty\My Dropbox\geoget\GeoGet\data\script\PocketDrake\rapisync.exe" -w "base_n_*.kachle" -w "turist_*.kachle" -w "ophoto_*.kachle" -w "ttur_*.kachle" -w "tcyklo_*.kachle" -d -s "! REG.EXE VERSION 3.0 HKEY_CURRENT_USER\Software\JavaSoft\Prefs\geokuk\current\umisteni/Souboru kachle/Cache/Dir REG_SZ /C:\Geokuk\kachle" "\Karta SD\PockeDrake\Mapy\kachle"
Publikováno 02 září 2010 - 7:51
C:\Documents and Settings\Tomáš Hruš\Dokumenty\My Dropbox\geoget\GeoGet\data\scr ipt\PocketDrake\xTemp>syncmap.bat C:\Documents and Settings\Tomáš Hruš\Dokumenty\My Dropbox\geoget\GeoGet\data\scr ipt\PocketDrake\xTemp>"C:\Documents and Settings\Tomáš Hruš\Dokumenty\My Dropbox \geoget\GeoGet\data\script\PocketDrake\rapisync.exe" -w "base_n_*.kachle" -w "tu rist_*.kachle" -w "ophoto_*.kachle" -w "ttur_*.kachle" -w "tcyklo_*.kachle" -d - s "! REG.EXE VERSION 3.0 ERROR: No destination folder specified RapiSync [(options)] <desktop source> <device destination> Sync Direction: -m = Sync direction based off of timestamps, don't delete any files -r = Reverse sync direction File selections: -id = Only include instances of <directory> -if = Only include instances of <file> -xa = Ignore any files in RAM -xd = Ignore any instances of <directory> -xf = Ignore any instances of <file> -xm = Ignore any directories or files marked as temp -xo = Ignore any files in ROM -xx = Ignore any errors copying files Sync Options: -d = Don't delete any files -i = Information mode, don't do any work -s = Recurse into sub directories -t = Don't overwrite files with newer timestamps -w = Use <wild> wild card for files (defaults to "*") -x = Ignore last write time when comparing files -y = Use <wild> wild card for dirs (defaults to "*") Miscellaneous Options: -out <file> = Write output to Unicode <file> -notimeout = Wait indefinitely for RAPI to load Warnings: Without the "-t" or "-m" options, RapiSync will overwrite files with newer timestamps with older files. RapiSync will remove files on the device no longer present on the desktop unless the "-d" or "-m" options are specified. Both of the "-w" and "-y" options can be specified more than once to include multiple wild card patterns. v12, created by Scott Seligman C:\Documents and Settings\Tomáš Hruš\Dokumenty\My Dropbox\geoget\GeoGet\data\scr ipt\PocketDrake\xTemp>HKEY_CURRENT_USER\Software\JavaSoft\Prefs\geokuk\current\u misteni/Souboru Systém nemůže nalézt uvedenou cestu. C:\Documents and Settings\Tomáš Hruš\Dokumenty\My Dropbox\geoget\GeoGet\data\scr ipt\PocketDrake\xTemp>kachle/Cache/Dir REG_SZ /C:\Geokuk\kachle" "\Karta SD\Po ckeDrake\Mapy\kachle" kachle není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru.
Publikováno 02 září 2010 - 8:59
Publikováno 02 září 2010 - 9:21
Publikováno 02 září 2010 - 10:24
Subi napsal/a:
- musíš mít špatně nastavenou cestu k mapovým kachlím GeoKuku - zkontroluj soubor PocketDrake.config.pas. Musíš tam mít asi v nastavení makra ten tag <auto>. Smaž ho a nastav tam přesnou cestu ručně.
Nemám - viz obr, kde je vidět nastavení makra i nastavení Geokuku.
Subi napsal/a:
- to čtení procesů z PDA je zřejmě problematická funkce a nefunguje na všech PDA, musíš si smáznout kousek makra, tak jak je to popsáno na stránce makra na konci v odstavci "Známé problémy". Pokud ti ale makro běží dál a PDA se nesekne, pak si této hlášky všímat nemusíš.
makro běží normálně a PDA se neseká, instrukce jsem četl a kdyby se to dělo, tak to určitě vyzkouším, ale není to třeba.
Publikováno 02 září 2010 - 10:32
Subi napsal/a:
Zkus prilozeny soubor, ale music mit nainstalovane posledni makro v1.11.
Cestu ke kachlim ti to uz snad vycte spravne a muzes pouzit tag <auto>
Nová verze, nastaveno na <auto>, stejný chybový průběh.
Nastaveno na ručně zvolenou cestu - stejný chybový průběh.
Publikováno 02 září 2010 - 10:34
Publikováno 02 září 2010 - 10:40
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů