PocketDrakeSync - plugin GeoGetu pro synchronizaci dat
Publikováno 06 říjen 2010 - 22:38
http://geoget.ararat...wnload?download
a s ní už naplno můžete používat nové funkce pluginu:
http://geoget.ararat...pocketdrakesync
Připravovaná další verze PDS by měla umět:
- rychlý import jednoho bodu z webu přímo do databáze PocketDrake
- rychlý import seznamu bodů (vytvořený např. pomocí GeoJarry - nové v okolí ref.bodu) přímo do PD
- průběh synchronizace se loguje do souboru PocketDrakeSync.log
LG G3 + a:Drake
Publikováno 07 říjen 2010 - 6:09
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 07 říjen 2010 - 9:30
Publikováno 09 říjen 2010 - 11:59
Publikováno 09 říjen 2010 - 22:42
Subi napsal/a:
- doplněna funkce rychlého importu jednoho bodu nebo seznamu bodu primo do PocketDrake (v pripade varianty jednoho bodu stahuje primo z webu, nemusí byt obsažen ani v databázi GeoGetu)
To je super, přímo dělané na FTF :-) Jen by to chtělo tu funkci trošku doladit, PDAčko mi soubor nenaimportuje a poté se PD ani neukončí a PDS stále kontroluje zda PD běží... V kořenovém adresáři mi PD vytvořený GPX soubor nevidí... nešlo by využít část cesty k databázi uložené v registru? Že by se GPX nakopíroval čistě jen do první složky od kořenového adresáře? Tam mi PD už GPX soubor vidí a přečte...
(Klidně pošli SZ pokud bude potřeba cokoliv otestovat, mám tu WM 6.1 Standard a WM 5, obojí se chová steně, alespoň tu dyštak nezaflákáme vlákno...)
Subi napsal/a:
- doplněna funkce pro přenos (trochu inteligentní) mapových kachlí vyrobených programem MapPC2MapPC (např. TopoMapy z OziExploreru)
Až bude vice času a budu se zabývat mapami, tak určitě vyzkouším! Zatím bych Tě chtěl jen požádat o opravu chybky v prográmku, jmenuje se "mapc2mapc", tak aby ho lidi našli
EDIT: Koukám, že je to jen v pluginu, v dokumentaci je to správně
A ještě mě napadá, že když nejdou v mapc2mapc otevřít nějaké .map soubory, jde je úspěšně převést pomocí DRGMapCal do formátu .jpr a poté už jde mapa krásně rozřezat...
Publikováno 09 říjen 2010 - 23:04
Publikováno 11 říjen 2010 - 8:15
Publikováno 11 říjen 2010 - 8:55
Publikováno 11 říjen 2010 - 8:58
lentom napsal/a:
Subi napsal/a:
- doplněna funkce rychlého importu jednoho bodu nebo seznamu bodu primo do PocketDrake (v pripade varianty jednoho bodu stahuje primo z webu, nemusí byt obsažen ani v databázi GeoGetu)
To je super, přímo dělané na FTF :-) Jen by to chtělo tu funkci trošku doladit, PDAčko mi soubor nenaimportuje a poté se PD ani neukončí a PDS stále kontroluje zda PD běží...
Šubi je rychlejší než myšlenka, tohle bude fungovat až s PocketDrake 1.1.2, zatím vydržať
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 11 říjen 2010 - 16:46
Parkis napsal/a:
Nevím kde je chyba, ale geoget mi nabídl upgrade pluginu z verze 1.3.3 na 1.3.4b, ale čudlík Update Package nic nedělá. Jiný plugin se aktualizoval v pohodě, takže odhaduju že je spíš něco špatně u tohohle pluginu než v geogetu.
Problém bude asi v tom, že používám ne zcela podporovaný způsob číslování verzí (písmenka).
Aktualizaci zatím můžeš provést pomocí tlačítka vpravo nahoře, přímo v dialog. okně pluginu PDS.
V brzké době to snad nějak vyřešíme.
Publikováno 11 říjen 2010 - 19:07
Publikováno 11 říjen 2010 - 20:29
Publikováno 11 říjen 2010 - 20:40
Publikováno 11 říjen 2010 - 21:00
Publikováno 11 říjen 2010 - 21:06
Publikováno 11 říjen 2010 - 21:16
Tak fajn, rostlinář je spokojen a už píše správnou verzi, ale tím to opravdu nebylo.Subi napsal/a:
Přesně jak píšeš! Je to tam zapomenuté :-)
Už je opraveno, ale na funkci rostlináře to nemělo vliv :-)
Ale už se mi podařilo vykopat pudla, já po tom upgradu nespustil tu novou verzi pocketdrake a on se tak zřejmě nemohl svou verzí pochlubit. Po jeho spuštění a ukončení už se zdá že to šlape jak má, díky za bleskový support.
Publikováno 24 říjen 2010 - 16:20
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 24 říjen 2010 - 20:12
Publikováno 26 říjen 2010 - 19:00
Publikováno 02 listopad 2010 - 12:11
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů