PocketDrakeSync - plugin GeoGetu pro synchronizaci dat
Publikováno 10 březen 2011 - 18:03
LG G3 + a:Drake
Publikováno 10 březen 2011 - 20:20
Subi napsal/a:
Teď jsem to taky zkusil a vše proběhlo bez problémů, tak taky jinak :-)
Čili bude to nějaký zádrhel v souvislosti s jinou konfigurací, kterou asi nebude mít PDS správně ošetřenu. Pošli mi celou tvojí složku Data z PDS, mrknu do logů a dávek, které mají na starosti to kopírování.
Posílám a moc děkuji za snahu. Nevidí se moc často taková ochota s řešením problémů.
Publikováno 11 březen 2011 - 18:42
Toto vlastně už jde teď, stačí si poděkování zapsat do šablony logu u exportu FN v PD.nickie.twisp napsal/a:
... automatické doplnění textu na konec logu (třeba poděkování)
Díky.
Třeba takto:
[T] #[N] [L] Byl jsem tu, Fantomas!
Publikováno 17 březen 2011 - 10:16
Publikováno 17 březen 2011 - 15:43
Publikováno 18 březen 2011 - 11:08
Subi napsal/a:
To by asi nebyl problém, ale bude to znamenat,..
Jestli to nebude vadit z jiných důvodů někomu jinému, tak se budu těšit.. třeba pod nějaké zaškrtávátko. Díky
Publikováno 20 březen 2011 - 19:51
Publikováno 31 březen 2011 - 15:44
Subi napsal/a:
Tak tady je. Uprav si příslušné řádky dle tvého nastavení. Zjistíš ho v menu nastavení PD nebo můžeš mrknout do příslušných klíčů přímo v registru, případně je vyexportovat a jenom upravit z reg do ini formátu.
V adresáři skriptu Data si založ soubor Reg_PDA.ini s tímto obsahem (upraveným dle tvého nastavení):
[HKEY_CURRENT_USER\Software\PocketDrake\PocketDrake\Options] DbFile=\Storage Card\My Documents\Geocaching\PocketDrake\cachedb.db3 FNTemplate=[T] #[N]\x0d\x0a[L] MapFolder=\Storage Card\My Documents\Geocaching\PocketDrake\Data FNFile=\Storage Card\My Documents\Geocaching\PocketDrake\FieldNotes\fieldnotes.txt TrackFile=\Storage Card\My Documents\Geocaching\PocketDrake\Tracks [HKEY_CURRENT_USER\Software\PocketDrake\PocketDrake\CurrentVersion] Version=1.4.5.61 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\AppInstall\LudekV PocketDrake] InstallDir=\Storage Card\Program Files\PocketDrake
Snad to pomůže, pokud ne, dej vědět.
Mám stejný problém jako Honny, tatáž chybová hláška (http://dl.dropbox.co...Fatal_Error.png), narozdíl od něj ale používám Centrum synchronizace (Vin Vista). Ty výše uvedené řádky tedy mám (po editaci) nějak dostat do registrů svého PDA? - to jsou na mě coby obyčejného uživatel už poněkud velké úkoly... :-)
Publikováno 31 březen 2011 - 17:56
Publikováno 01 duben 2011 - 8:15
Subi napsal/a:
Běžný uživatel nemusí nikde nic v registru editovat, ani tento soubor. To platilo pro ty, kteří z nějakého důvodu nemohou připojit PDA k PC přes ActiveSynce nebo Centrum synchronizace (chová se stejně).
Pokud připojuješ PDA k PDS poprvé, pak ti po spuštění PDS vyskočí hláška podobná té co jsi dával odkaz, ale mělo by tam být tlačítko s možností pokračovat v provádění pluginu.
Popiš mi podrobněji kdy ti toto okno vyskočí, je možný že tam je nějaká chyba, zase :-(
Spustím GG, kliknu na ikonu pluginu a dozvím se toto (viz příloha). Mám tam jediná tlačítko - OK...
Publikováno 01 duben 2011 - 9:49
Publikováno 01 duben 2011 - 9:57
Máš pravdu, musím se zamyslet:|_Tom napsal/a:
Spustím GG, kliknu na ikonu pluginu a dozvím se toto (viz příloha). Mám tam jediná tlačítko - OK...
Nějak to pořeším, vydrž!
Publikováno 01 duben 2011 - 10:16
Publikováno 01 duben 2011 - 13:35
Subi napsal/a:
Tak jsem upravil ten dialog. Teď máš možnost pokračovat dál a provést to první připojení.
Aktualizoval jsem stávající verzi 1.6.1, tak si ji případně stáhni a nainstaluj znovu.
Jů, už se něco děje! To vypadá velkolepě, jak vyskakují a zase se zavírají ta okýnka!
V průběhu nastaly nějaké chybky, leč v PD mám, co jsem chtěl, jak se aspoň zdá...
15:06:11 .. RapiUtils: reg_PDA_CurrVer 15:06:12 - čtu registr z PDA - [HKLM\...\AppInstall\LudekV PocketDrake] 15:06:12 .. RapiUtils: reg_PDA_Install 15:06:13 - čtu nastavení PDA z registru 15:06:13 .. RapiUtils: Sync_MapConfig 15:06:14 = Nastavení načteno. 15:06:14 - testuji zda v PDA není spuštěn PocketDrake... 15:06:14 .. RapiUtils: processes 15:06:16 .. Chyba: Dávka selhala! Soubor výsledků je prázdný! 15:06:22 * Přenos databáze do PDA 15:06:23 - korekce datumu aktualizace záznamů databáze 15:06:23 .. (v případě záznamu s datumem aktualizace z dnešního dne, bude změněn na včerejší) 15:06:23 - korekce datumu aktualizace záznamů databáze 15:06:23 - Připravit pracovní databázi z vybraného seznamu keší 15:06:23 * Připravuji databázi GeoGetu 15:06:23 - exportuji vyfiltrovaný seznam keší... 15:06:30 - importuji seznam do pracovní databáze... 15:06:32 - Vytvořena pracovní databáze GG: $PocketDrake_Work$ 15:06:32 * Přenos databáze do PDA 15:06:32 - - kopíruji seznam z databáze: "geoget" 15:06:32 - kopíruji: cachedb.db3... 15:06:32 .. RapiUtils: Copy_dbMain_to_PDA 15:06:50 - hlavní databáze z PDA přenesena do PC 15:06:50 = Databáze GeoGetu "$PocketDrake_Work$.db3" přenesena do PDA 15:06:50 - testuji zda v PDA není spuštěn PocketDrake... 15:06:50 .. RapiUtils: processes 15:06:53 .. Chyba: Dávka selhala! Soubor výsledků je prázdný! 15:07:25 Výsledek zobrazen
Publikováno 01 duben 2011 - 14:40
Můžeš to vypnout v nastavení PDS pomocí volby "Nekontrolovat spuštěný PocketDrake",
ale pak si to kontroluj sám aby se ti nestalo, že PD poběží zatímco budeš pracovat s PDS.
Jinak zkus mrknout sem:
http://geoget.ararat...pocketdrakesync
odstavec Poznámky, známé problémy, bod 4. Třeba to bude i tvůj problém.
Publikováno 21 duben 2011 - 20:49
Až na divoké blikání černých cmd oken funguje výborně.
Poté co jsem pronikl do ovládání stahovače dlaždic GeoKuku a asi 4 plné dávky jich postahoval, tak jsem je chtěl poslat do databáze v PDA pomocí správce map v PDS. Dříve to šlo celkem dobře, ale to jsem měl jen dlaždice z běžného provozu GeoKuku a pár pokusných stažení.
Tentokrát nestačila celá noc a ráno jsem musel nechat telefon doma.
Mezitím jsem našel jednoduché udělátko, předpokládám, že bude podstatně efektivnější.
I přesto by se možná tento proces v PDS dal trochu zoptimalizovat. Kupříkladu jsem si všiml, že ve fázi "počítám soubory" se pod vrstvou 2 dialogů ve standardním "busy" dialogu vypisují názvy všech souborů, navíc tak, že z toho je vidět jen C:\Documents and Settings\.
Procházení a počítání té obrovské džungle adresářů se provádí pro každý typ mapy znovu.
Džungle by se možná výrazně proklestila, kdyby se v režimu mazání zdrojových kachlí mazaly i prázdné adresáře.
Od nějaké velikosti by asi bylo efektivnější zkopírovat na dobu zpracování celý .pdmap soubor do PC.
No ale vůbec nejlepší by bylo prosadit v GeoKuku Issue 35: Ukládání kachlí do databáze.
Publikováno 22 duben 2011 - 13:28
Publikováno 22 duben 2011 - 13:56
lshady napsal/a:
Prosím o radu, včera jsem nainstalovala PD do ASUS P535. po pokusu o spuštění PDS mi PDA vyhodí hlášku,že nemá dostatečné opravnění k instalaci rapitool, záhy nato spadne i GG v počítači. Máte někdo tušení v čem by mohl být zakopaný pes? V Omnii II vše chodí bez problémů. Díky
http://geoget.ararat...pocketdrakesync
Poznámky, známé problémy -> Na některých zařízeních nemusí správně fungovat test spuštěného PocketDrake a další OnLine ... procti a uvidis..
EDIT: nejde mi vlozit link ...
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 22 duben 2011 - 14:19
Publikováno 22 duben 2011 - 14:34
lshady napsal/a:
Díky za odpověď, uz jsem to nasla, spravila Vetsinou mi reseni naskoci poté co se nekoho zeptam
Jj, ja tohle resil na mym Asusu P552w taky... a ted co jsem si nedopatrenim znefunkcnil Android tel, musi Asus byt primarni tel ... a online. Takze uvazuju o kombinaci PD a GCz ...
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů