Citace
Pánové, máte ve všem nějaký guláš. MF žádný update prodávat nebude a vy si žádný update kupovat nemusíte. Koneckonců jde o update z V2 na V3. A když vám ta směšná cena připadá vysoká tak to nekupujte vůbec a používejte free mapy, o jejich kvalitě se určitě brzo přesvědčíte. Nebo si mapu udělejte sami. Možná se dá něco sehnat i u Vietnamců.
Opět musím zopakovat slova o české nevděčnosti a šťouralství. A nejlépe je mít všechno zadarmo a ve 100% kvalitě.
Tak mame hlavne gulas v tehle debate. Zrekapituluji to ze sveho pohledu. Mluvilo se o kvalite V3. (To je i v nadpisu). Padaly dotazy, jestli komentare a 'hlaseni' o nepresnostech, ktere jsme vyzyvani ochotnicky posilat Picodasu, budou casem vyuzity do nejakeho upgrade ci update, ktery aspon cast tech nejhrubejsich chyb srovna. Slo tedy o vylepseni stavajici v3, na prechod z V2 na V3 jsem se prinejmensim ja rozhodne neptal. Ty jsi odpovedel jen 'bude', z toho jsem ze mluvis o update z v2 na v3 opravdu nepoznal, a komentoval jsem tedy neco uplne jineho. Ptam se tedy mozna znova, ma-li to cenu - da se ocekavat update, ktery V3 alespon castecne vylepsi sice porad na V3, ale jen s drobnymi (pochopitelne nevyhnutelnymi) chybami, ktere se vejdou do ramce 'disclaimeru', ktery Picodas chytre dal hned na obal mapy? Nepripadam si nevdecny, kdyz chci za svy prachy hotovy produkt, a ne byt jakysi tester, ktery jako brigadu bude hlasit jednu hrubou nepresnost za druhou a pak si za jeji vysledek jeste rad priplati. Jestli je vic nez 1500 tak smesna castka ze na neco takoveho nemam narok, pak jsem asi zoufala socka, ale z meho pohledu, jakkoliv ta cena muze byt vyhodna, to rozhodne neni 'skoro zadarmo'. Nepripadam si dokonce ani jako stoural, pripojuji se k uz rozbehle debate. Ale i tak, nevim, proc by mel byt stoural kazdy, kdo nedrzi hubu a krok a neodvazi se rict ani slovo k tomu, co mu nejaky vyrobce predhodi. / Nevim, ztracim prehled o cem vsem se tu vlastne dohadujeme, a uz me to ani moc nezajima, jako castokrat si rikam ze jsem se do tehle debaty asi ani nemusel vkladat a mel bych klid. Dozvedel bych se zhruba to stejne co vetsinou, tedy dohromady nic, krome toho jaky ma kdo na vec nazor a jaky ma kdo nazor na to ze tamten ma takovy nazor a jestli si Maxmilian mysli ze Ferdinanduv nazor je vubec pripustny...