WhereYouGo (Wherigo player - Android OS)
Publikováno 10 duben 2012 - 18:32
Publikováno 10 duben 2012 - 20:53
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
Publikováno 10 duben 2012 - 23:07
Publikováno 11 duben 2012 - 5:29
Citace
Brunoos napsal/a:
Menione
A nedalo by se jenom nějak rychle a jednoše opravit aby aplikace nepadala při otevření offline map - to je jedine co mi na aplikaci vadi.
Nebo nebyla by možnost někde upnout starší verzi v které k padání nedochazelo.
Díky
bohužel moc jednoduše nedalo, tedy ne tak aby to nebyla odfláklá práce. Proto je teď WhereYpuGo GPL a myslím že už se toho jeden čech celkem chytá

Publikováno 11 duben 2012 - 11:25
Citace
menion napsal/a:
tady na té stránce jsou vektorové mapy ještě z dvojkové řady http://vectormaps4locus.eu/
Díky

Publikováno 11 duben 2012 - 12:01
Publikováno 11 duben 2012 - 15:20
Citace
jenda__ napsal/a:
menion: ale propojit WhereYouGo s Locusem přes API by šlo, nebo ne? Pak by ta absence offline map nevadila.
Taky me napadlo mit WherYouGo jako Addon do Locusu :-)
Publikováno 11 duben 2012 - 15:37

každopádně nevím kdo z váš je Libor Tvrdík, podle těch všech přezdívek, ale vypadá že ten se vývoje celkem rád chopí, takže to spíše záleží na něm. Každopádně chyby a nápady lze soukat bez obav sem
http://code.google.c...ugo/issues/list
myslím že každý vývojář rád vidí že je zájem, takže se nestyďte

tak a já letím připravovat novou verzi locusu ...
Publikováno 12 duben 2012 - 18:45
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
Publikováno 22 duben 2012 - 5:57
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 22 duben 2012 - 7:58
Citace
Po spusteni WhereYouGo kliknut na "Mapa" a potom hardverove tlacidlo mobilu (zariadenia) "Menu" , tam potom ponukne "Online", Offline", "Vector".prazskychytrak napsal/a:
... tak to bude tím že mi to bere online mapu, jak jsem tu zjistil, každopádně kde se dá v nastavení změnit aby to bralo vektorovou mapu locusu? nemůžu to najít
Publikováno 22 duben 2012 - 8:00

Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 22 duben 2012 - 21:49
Citace
Offline uz asi nebudu fungovat, vid. autorov odkaz asi 10 prispevkov vyssie. Vektorove v povodnej verzii funguju tie starsie z Locusu 2.0prazskychytrak napsal/a:
Aha! no každopádně, i když kliknu na offline nebo vektor tak hláška "Aplikace whereyougo (proces menion.android.whereyougo) byla neočekávaně ukončena. Zkuste to znovu."
Publikováno 23 duben 2012 - 6:25

Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 14 červen 2012 - 10:51
Publikováno 14 červen 2012 - 11:31
Publikováno 14 červen 2012 - 14:37
Citace
Dobesch napsal/a:
Mnohdy se tohle deje diky tomu, ze po pripojeni kabelu se telefion deafultne prepne do modu nabijeni -- je potreba ho prpnout do rezimu Diskova jednotka
Až takhle jednoduchý to je:D
Díky, už funguju. Teda doufám, to se potvrdí až v terénu:)
Publikováno 15 červen 2012 - 6:36
Publikováno 15 červen 2012 - 8:01
Citace
TO je nejaky divny -- zkus mi napsat SZ a ja se ti na to kouknuAranyafëa napsal/a:
Dneska jsem poprvé zkusil wigo na novém mobilu. Wigo odehrané, kod opsaný. Ale nejde mi odemknout. Dávám tu třetí možnost, kde napíšu i jméno toho kdo se mnou byl, protože jsme byli dva a měli jen jeden přístroj co to umí. Pokaždé to ale napíše "wrong unlocked code". Našel jsem si ho i v .ows souboru, ale ani po zkopírování nefunguje. At už tam dávám i ten šestnáctý znak nebo ne. Je možné že to jde aktivovat jen pro sebe, nebo v čem je háček? Mě to bylo celkem jedno, na těch wigo stránkách, ale je to podmínka pro log.
Publikováno 15 červen 2012 - 10:39
Citace
Aranyafëa napsal/a:
Wigo odehrané, kod opsaný. Ale nejde mi odemknout. Dávám tu třetí možnost, kde napíšu i jméno toho kdo se mnou byl, protože jsme byli dva a měli jen jeden přístroj co to umí.
Kód pro odemčení wiga se generuje už při stahování cartridge a závisí na tom, kdo byl v tu chvíli na stránkách přihlášený. Takže pokud využíváš tu třetí možnost, musíš napsat jméno toho, kdo ten konkrétní cartridge soubor stáhnul.
Příklad: Bratr (broucin) stáhnul cartridge. Mě ji poslal přes Bluetooth. Cartridge jsem pak hrál s Hormonem. Oba jsme cartridge odemykali s tim, ze jsme dali jmeno broucin a vygenerovany kod. I pres to, ze broucin tam s nami vubec nebyl a cartridge nehral.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů