Šílenství zvané FCPT
Publikováno 04 říjen 2010 - 23:03

Publikováno 05 říjen 2010 - 2:45
Publikováno 05 říjen 2010 - 6:03
Publikováno 05 říjen 2010 - 6:49

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 05 říjen 2010 - 6:59
Guest__*
Publikováno 05 říjen 2010 - 7:51
Publikováno 05 říjen 2010 - 9:52

Publikováno 05 říjen 2010 - 9:59
Citace
Moje řeč.marekd napsal/a:
Nedá mi to, nenapsat malou poznámku. Nechápu, proč pořád někdo něco kritizuje, odsuzuje? Přece má každý svou hlavu, svůj rozum, nikdo mě přece nenutí jít na keš, nebo keše, na které jít nechci. Ale chtějí jiní, tak proč jim to brát. V tom je má svoboda, že se mohu rozhodnout, vybrat si z možností. A čím více těch možností je, tím lépe si mohu vybrat a tím jsem svobodnější a spokojenější. A to neplatí jen pro geocaching...
Každý ať z geocachingu vezme co jeho vlastní jest. A pokud se mu nelíbí nějaké keš, ať na ně nechodí a prudí ostatní.
Publikováno 05 říjen 2010 - 10:05
Když už píšeš pro zamyšlení, tak se nejdřív sám napřed zamysli. On někdo loví POUZE kombajny, znáš někoho takového? Já teda ne. Tak proč by jim měly utíkat nějaké zajímavé keše v lese kvůli tomu, že jeli na kombajn? Život je dlouhý, člověče. A nejlepší je na něm, že se dá trávit každou chvíli jinak, a přesně to je nejlepší i na geocachingu - je hodně možností, jak to pojmout, a jednou z možností je i vyzkoušet všechno, co se vyzkoušet dá. Jednou se vydám na celodenní výlet za jednou špatně přístupnou krabkou, podruhé jdu na sérii, jednou lovím městské zaokapovky, podruhé lezu v lese po stromech. Jednou pěšky, podruhé na kole, potřetí autem. Jednou v Česku, jindy v zahraničí. Jednou obejdu snadné tradičky, jindy luštím dny a noci obtížné mysterky. Ty něco z toho vyloženě odmítáš. A komu že tady utíkají zážitky?

Publikováno 05 říjen 2010 - 10:07
Publikováno 05 říjen 2010 - 10:12
Citace
Tak tento příspěvek je asi ten nejlepší za posledních několik dní na tomto fóru.Chryseis napsal/a:
...
Tesat do kamene.

Publikováno 05 říjen 2010 - 10:36
Citace
Chryseis napsal/a:
Or_Mi:
Když už píšeš pro zamyšlení, tak se nejdřív sám napřed zamysli. On někdo loví POUZE kombajny, znáš někoho takového? Já teda ne. Tak proč by jim měly utíkat nějaké zajímavé keše v lese kvůli tomu, že jeli na kombajn? Život je dlouhý, člověče. A nejlepší je na něm, že se dá trávit každou chvíli jinak, a přesně to je nejlepší i na geocachingu - je hodně možností, jak to pojmout, a jednou z možností je i vyzkoušet všechno, co se vyzkoušet dá. Jednou se vydám na celodenní výlet za jednou špatně přístupnou krabkou, podruhé jdu na sérii, jednou lovím městské zaokapovky, podruhé lezu v lese po stromech. Jednou pěšky, podruhé na kole, potřetí autem. Jednou v Česku, jindy v zahraničí. Jednou obejdu snadné tradičky, jindy luštím dny a noci obtížné mysterky. Ty něco z toho vyloženě odmítáš. A komu že tady utíkají zážitky?
Nádherně napsáno, děkuji a podepisuji.
PS1: Někdo holt zkouší vše co mu život nabídne a někdo ne. Jen je smutné, že někdy prostě někdo na něco nemá (finance, sílu, vybavení, čas, chuť) a řeší si tento komplex z nedosahnutelnosti pliváním či odsuzováním těch co to nějak dají.
PS2: Pokud Vám nebo vašemu majetku svým chováním škodím, klidně mne nakopejte do zadku. Ale pokud prostě pouze činím věci jinak než by bylo ideálno pro Váš vytříbený vkus a nosík, pak si laskavě polibte zadek vlastní a své názory si strčte pod ten polibek. HOWGH
Publikováno 05 říjen 2010 - 10:51
Citace
Chryseis napsal/a:
Or_Mi:
To jsou zajímavé argumenty k zamyšlení. Nicméně nikdo nemůže lovit kombajny proto, že tady tolik těch kombajnů není. Zaplaťpánbů.
Já nic neodmítám, jen rozlišuji mezi kvalitními kešemi s dobře udělaným listingem, které něco člověku dají a mezi kešemi o ničem, které jsou jen na nahnání bodů.
Publikováno 05 říjen 2010 - 10:58
Publikováno 05 říjen 2010 - 10:59
Citace
Chryseis napsal/a: ...
Trefa do středu ... souhlas.
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:04
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:05
Citace
souhlasChryseis napsal/a: ...
Citace
Or_Mi napsal/a:
Já nic neodmítám, jen rozlišuji mezi kvalitními kešemi s dobře udělaným listingem, které něco člověku dají a mezi kešemi o ničem, které jsou jen na nahnání bodů.
Trochu mimo původní téme - Docela kvalitní keše s dobře udělaným listingem a série pro nahnání pár bodíků může být jedno a totéž viz. série Kapr na jihu Čech

www.jihokapr.ic.cz tedy alespoň podle ohlasů logujících.
FCPT už je zase o něčem jiném... kdybych se na tuto sérii vydala, pokud by měla zpracované listingy, nevím jestli by mě vůbec bavilo pak to číst... ale zážitek to může být parádní.
každý to dělá pro něco jiného a i série může být zážitek s kvalitními krabkami, ale na FCPT se asi nevydám.
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:20
Citace
Or_Mi napsal/a:
add 1: Potrefená husa kejhá, nebo snad někde bylo oslovení nebo jakékoli přímé směrování na Tvou osobu a citace Tvých vět? Jejikož ne a přesto sis to na sebe vztáhl, zřejmě ses v tom našel. Odpověz si sám.
add2: Samozřejmě, leč posouzení a výběr toho co a jak zkusím či co a jak identifikuji jako pro mne nevhodné přísluší výhradně každému jedinci zcela privátně. Tvé věty však neříkají že pro tebe kombajn vhodný není, tvé analyzují špatnost a duševní chudobu o zážitky těch co ho absolvují.
Příklad: "Masožrout, leč k syrovému masu odpor mající nám tu dělá přednášku jak je Tatarský biftek příšerný, jak maso musí být tepelně upraveno a ty topinky na přepáleném tuku jsou fuj. No a někteří si prostě nedají a spousta jiných spokojeně mlaská, aspon nám zbude víc."

Publikováno 05 říjen 2010 - 11:20
Citace
ZuZu napsal/a:
souhlas se Zeggou. Pokud jste nezazili opravdovy kombajn nekde v zahranici (podotykam se spravnou partou lidi), tak tady placate o nicem. Zabavne to bylo. Diky kombajnu jsem poprve letela letadlem, poprve jsem byla nekde "sama", podivala jsem se do krasnych severskych koncin a zazila spoustu zabavnych veci.
To, ze jsem behem tehle jizdy vzala i 500 krabicek je prijemny bonus a nebyt jich, tak nikdy na sever neletim a to by byla veeeelika skoda.
Takže jsi jela na sever, abys tam zhltla 500 krabiček?

Publikováno 05 říjen 2010 - 11:25

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů