Citace
S474N napsal/a:
Or_Mi: a je to snad tvuj problem, co videla nebo nevidela? Stalo to tebe korunu nebo tvuj cas? Pokud ne, tak proc ti to trha zily? Chces tu diktovat, co kdo a jak ma lovit?
Podepisuji.
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:30
Citace
S474N napsal/a:
Or_Mi: a je to snad tvuj problem, co videla nebo nevidela? Stalo to tebe korunu nebo tvuj cas? Pokud ne, tak proc ti to trha zily? Chces tu diktovat, co kdo a jak ma lovit?
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:31
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:32
Citace
Or_Mi napsal/a:
Takže jsi jela na sever, abys tam zhltla 500 krabiček?No a ty krabičky byly taky jen podél nějaké silnice a odlovila jsi je za den či za dva? Takže z toho mi vychází, že jsi z celého severu viděla jen jednu silnici s 500 krabičkami, zatímco spousty krásných keší v krásné přírodě ti zůstalo utajeno.
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:33
Citace
S474N napsal/a:
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:35
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:42
Citace
Já myslím, že pokud by šlo někomu jen o body, tak si zaloguje keše od stolu a může se kochat nad body. Cílem série keší asi není ukázat nějaké konkrétní místo v přírodě, ale udělat zábavu ostatním, které to baví. A koho to nebaví, ať to prostě ignoruje. Vždycky a všude se najde někdo, kdo si myslí, že má patent na to určovat co je a co není kvalitní, hodnotné, hezké,... Já si o tom s dovolením rozhodnu sám, které keše budu lovit, co budu číst, na kterou televizní stanici se budu dívat, atd.Nevadí mi kombajn jako takový, ale upadlá kvalita keší, které jsou tu jen na nahnání bodů.
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:44
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:52
Publikováno 05 říjen 2010 - 11:54
Publikováno 05 říjen 2010 - 12:18
Publikováno 05 říjen 2010 - 13:19
Citace
S474N napsal/a:
Or_Mi: tak ja myslim, ze to tady staci napsat jednou a ne to jet dokola jak kolovratek.
Publikováno 05 říjen 2010 - 13:23
Publikováno 05 říjen 2010 - 13:42
Publikováno 05 říjen 2010 - 13:50
Publikováno 05 říjen 2010 - 13:54
Publikováno 05 říjen 2010 - 14:11
Publikováno 05 říjen 2010 - 14:15
Citace
Slovíčkaření je, zdá se, tvoje liga. Pokud bychom se chtěli motat v kruzích, mohl bych pokračovat "najdi mi v mém příspěvku, kde jsem psat, že ty jsi psal přesně slova nejvznesenejsi a nejlepsi. Pokud neco takoveho najdes, dam ti sud piva, meloun a kolobezku.Or_Mi napsal/a:
Najdi mi v nějakém mém příspěvku, kde jsem psal, že můj způsob lovení je ten nejvznešenější a nejlepší. Pokud něco takového najdeš, dám ti 100 tisíc. Všude jsem psal "dle mého názoru" "já si myslím"... apod.
Citace
Zvlastni je, ze se najednou vecna debata strhava osobni osocovani. Neni to spise tak, ze se neadresne osocovani davu zvrhava v opravnenou reakci? Ze jsi nenapsal jedinou spatnou vec je tvuj nazor a vypada to, ze mu veris. Bohuzel jak jsem psal vyse, pravda je takova, ze tve prispevky pusobi dojmem povysovani v duchu "vy, co delate kombajny, nikdy nemuzete mit ty spravne zazitky! Ja si ctu listingy, ja si kese uziju! Vy si neuzijete nic, dokonce ani z navstivenych statu nic nevidite! To je k nevire, jak ja lovim skvele krabky, zatimco ostatni jen honi trapne body" (nez me pozadas, abych ti tyto vety nasel v tvych prispevcich, znovu podotykam, ze jde o vyzneni - ne o citaci). Dost neohrabanym zpusobem tak hazis spinu na zabavu, ktera nektere lidi bavi a vubec se nedivim, ze se takova diskuse lidem nelibi.Or_Mi napsal/a:
Řídím se heslem: Nad nikoho se nepovyšuj, před nikým se neponižuj. Tady v Čechách neumí lidi diskutovat. Proč se věcná debata zvrhává v osobní osočování? Nenapsal jsem jedinou špatnou věc, jedinou urážku na adresu nějakého kačera. Jen jsem v diskuzi, která se jmenuje "Šílenství..." napsal svůj názor na věc. Nic víc, nic míň.
Publikováno 05 říjen 2010 - 14:22
Citace
Or_Mi napsal/a:Život je otázka výběru aneb něco za něco. Kvalitu za nekvalitu apod.
Publikováno 05 říjen 2010 - 14:25
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů