Pentagram - archivace
Publikováno 30 October 2010 - 12:59
Publikováno 30 October 2010 - 13:21
Publikováno 30 October 2010 - 13:51
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 30 October 2010 - 14:00
Trhac napsal/a:
V jednom logu se mi zalíbila věta, kterou kačer opáčil měšťákovi, když se ptal, co na určitém místě pohledává za tmy: "Bylo snad vyhlášeno stanné právo, je zákaz vycházení?"
Začal jsem ji používat.
ještě by možná bylo použitelné, že využíváš svého práva dle ústavy na volný pohyb po krajině ČR, nebo jak to je
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 30 October 2010 - 14:29
Dobrý den ,zjistil jsem že jste původce pentagramu ,v naší honitbě
,trvalo mi 2 měsíce než jsem zjistil co jste za organizaci ,musím vám
říct že hodně nadšenců se pohybuje v dané lokalitě ve večerních a
nočních hodinách a vůbec nerespektují vaše doporučení... ve vašich
pravidlech máte dáno že nesmíte nikoho omezit ani mu jakýmkoli způsobem
škodit ,to že jste organizovaná skupina lidí a máte za povinnost ze
zákona o lesích ČR,nahlásit společnou akci a požádat o povolení ,to
opomíjím ...jsme sdružení MS ,máme v dané lokalitě pronajmutou honitbu
o rozloze 1300 ha +-.. máme nájem od lesů ČR,také platíme každoročně
nemalé škody a tak bych mohl pokračovat,dál a dál....od 16.5 začíná
lovecká sezona a končí 15.1 ,to je doba kdy máme možnost plnit to co nám
udává okres potažmo stát,v rámci lovu a tím zmírňování škody působených
zvěří na lesích,díky vašemu pentagramu,letos potkáváme nadšené lidičky
,kteří mnohdy netuší že v lesích probíhá také jiné dění než hledání
pokladů. Dost psaní kolem,rozhodl jsem se vás touto cestou oslovit a
požádat aby jste celou tuto akci zrušil ,volím tuto cestu lidského
jednání ,dnes když už vím jak to funguje,nebyl by problém najít a zničit
v dané lokalitě všechny kešky ,myslím že jsme všichni rozumní lidé a že
není potřeba dělat jedni druhým problémy a naschvály,hlavně pro to že je
místa v okolí určitě dost,hezčího ,na výhledy po našem krásném kraji
,jsem si vědom že vám to dalo jistě hodně námahy ,ale věřím že zvítězí
zdraví rozum a dojde mezi námi k oboustranné dohodě ,děkuji za pochopení
a přeji krásný lov !!! Prosím odpovězte ,děkuji Radek Hřib
Zajimalo by me z pravniho hlediska, jestli se takovy zakon o lcr vztahuje i na takovouto serii, protoze neni nikde napsan presny termin akce a tudiz se na miste nesejde velka skupina lidi naraz.
Publikováno 30 October 2010 - 14:29
Publikováno 30 October 2010 - 14:33
jahuu napsal/a:
Zajimalo by me z pravniho hlediska, jestli se takovy zakon o lcr vztahuje i na takovouto serii, protoze neni nikde napsan presny termin akce a tudiz se na miste nesejde velka skupina lidi naraz.
ohlašovací povinnost o shromáždění je až od 50 osob ne? resp pochybuji silně o tom, že se tam na odlov sejde organizovaně 20+ osob
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 30 October 2010 - 14:59
NEfremen.cz napsal/a:
ohlašovací povinnost o shromáždění je až od 50 osob ne?
http://portal.gov.cz...zakon&c=84/1990
§5
Ale v tomto případě nemůže být o shromáždění ani řeč.
Publikováno 30 October 2010 - 15:03
Publikováno 30 October 2010 - 15:11
Publikováno 30 October 2010 - 15:13
Publikováno 30 October 2010 - 15:18
Publikováno 30 October 2010 - 15:26
Publikováno 30 October 2010 - 15:49
Looper36 napsal/a:
Ad mail:
S jejich pronájmem by asi mělo souviset nějaké oznámení veřejnosti. Ovšem v naší věci by asi bylo silně neefektivní jít do jakékoli rozepře, navíc z mailu vyplývá, že jde o militantního jedince. A ta věta o, cituji, "16.5 začíná lovecká sezona a končí 15.1 ,to je doba kdy máme možnost plnit to co nám udává okres potažmo stát,v rámci lovu a tím zmírňování škody působených zvěří na lesích", v překladu "vymlátíme všechno co jde, dokud to jde" je směšná a alibistická. Větná skladba p. Hřiba je taktéž na úrovni :)ale to jsmejiž jinde ...
Je to smutné.
Souhlas. Každopádně z mailu vyplývá, že se určitě domluvíme - domluvu si však představují tak, že my si své krabičky sklidíme a do lesa chodit nebudeme. Sebranka jedna. Na to bych v žádném případě nepřistoupil.
Věřím, že 90 % kačerů je rozumných a ohleduplných, ale vždy se najde 10 % těch, kteří nebudou respektovat nic. A proto si myslím, že je žádoucí ten pohyb omezit.
Publikováno 30 October 2010 - 15:50
Publikováno 30 October 2010 - 15:53
Publikováno 30 October 2010 - 15:56
zLOST napsal/a:
co takhle zapojit hlavu a proste akceptovat, ze tam myslivci jsou a od nekdy do nekdy tam je lovecka sezona. a stejne jako s vykrikem "svoboda pohybu" neskocim na evropske pod projizdejici autobus, tak se stejnym vykrikem nebuu pobihat v lese myslivcum pred flintama.
za militantni by se spis dali oznacit jini jedinci, nez fort, kterej se preci jen chce vyhnout pruseru..
ad fremen.cz] myslivci si brani to svoje, kaceri si brani to svoje. jenze nhoda zpusobena brokovnici je preci jen asi vetsi, nez kdyz nekoho majznes po hlave oregonem
Ale jistě, jsem pro dodržování bezpečnosti ! Jde ale o princip. Pojem LOVECKÁ SEZÓNA ... dokážeš mi ho osvětlit, příp. legislativně podložit? Znám i jiné takové,např. HOUBAŘSKÁ SEZONA, TURISTICKÁ SEZONA ... apropó, myslivci si brání to svoje ... ale JAKÉ SVOJE, co je vlastně jejich ?
Publikováno 30 October 2010 - 16:01
Asi ne, ten s flintou píše jasně "kompromis" podle nich:Toniczech napsal/a:
Hergot lidi, přestaňte se tady ohánět zákonem zaručenými právy a snažte se trochu vyjít vstříc. Sám mám ten spolek, co je schopen zabíjet zvířata pro zábavu, rád asi jako osinu víte kde, ale oni jsou stejně legální sekta jako my. Obě strany mají zájem na nějakém využívání toho prostoru, dobrá vůle druhé straně taky nechybí, tak se taky těch pár týdnů chovejte rozumně, přizpůsobte se hodinám a vejdem se do lesa všichni.
česky tedy: nechoďte tam a my vám to nezničímeDost psaní kolem,rozhodl jsem se vás touto cestou oslovit a
požádat aby jste celou tuto akci zrušil ,volím tuto cestu lidského
jednání ,dnes když už vím jak to funguje,nebyl by problém najít a zničit
v dané lokalitě všechny kešky
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů