Stromolezecke vlakno - tipy a triky, otazky
Publikováno 24 listopad 2011 - 21:55
Publikováno 24 listopad 2011 - 22:09
Publikováno 25 listopad 2011 - 10:50
pod rouškou tmy jsem kopal zmrzlý písek na pískovišti před barákemSamaell napsal/a:
parkis: cim jsi ho naplnil?
Publikováno 25 listopad 2011 - 11:20
Dain a Olik napsal/a:
to kdyz uz investovat do zebriku, tak do tohohle prumyslovydum.cz/No-name/Teleskopicky-skladaci-ebrik-3-8m_g6404.html .
Taky uz po nem slintam. Nekdo mi rikal, ze byla akce 1+1 a potom vysel jeden cca na dvojku. Nevi o tom nekdo neco?
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 25 listopad 2011 - 11:25
http://www.nakupujiprofirmu.cz/?p=489
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 25 listopad 2011 - 12:30
S474N napsal/a:
Ha, tak jsem to asi nasel! Kdyby se nasel druhy zajemce, tak bych do toho asi sel:
http://www.nakupujiprofirmu.cz/?p=489
tato akce již neplatí.
Zde jejich reakce na můj mail:
Zboží z této akce je bohužel již vyprodáno, ale další stejná akce by měla být zahájena počátkem prosince
tzn. pro zájemce pár dní času na rozmyšlenou
Publikováno 25 listopad 2011 - 12:51
Ty máš obvod pasu větší než 3 a půl metru?Bezne se pouzivaj delky 3-5m. Ja mam asi 3 a pul ... Nez jsem z toho vytloustnul, nosil jsem to zapnuty karabinou kolem pasu jako opasek, ted uz to musim nosit v kapse.
Publikováno 25 listopad 2011 - 13:29
Halstead napsal/a:
Ty máš obvod pasu větší než 3 a půl metru?Bezne se pouzivaj delky 3-5m. Ja mam asi 3 a pul ... Nez jsem z toho vytloustnul, nosil jsem to zapnuty karabinou kolem pasu jako opasek, ted uz to musim nosit v kapse.
Ty vo.. tohle mi nedelej, kdyz sedim v praci:D Sklada se to po spruslich do ty karabiny, je to OK tak do obvodu pasu necelejch 80 cm. Coz uz dnes nesplnuju. Slo by to prevazat na vetsi roztec a tim padem vetsiho tlustocha, ale na to jsem nejak linej.
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:12
A+T napsal/a:
tato akce již neplatí.
Zboží z této akce je bohužel již vyprodáno, ale další stejná akce by měla být zahájena počátkem prosince
tzn. pro zájemce pár dní času na rozmyšlenou
No vidis to, tak to je idealni, takze nekdo, kdo by do toho sel?
Publikováno 25 listopad 2011 - 14:43
Takže jestli jsem to dobře pochopil, tak těch 80 cm je délka oka plus půl vzdálenosti mezi okama? A jaká délka z toho teda připadá na to oko a jaká na jejich rozteč; a jakejma uzlama jsou ty oka vázaný?Sklada se to po spruslich do ty karabiny, je to OK tak do obvodu pasu necelejch 80 cm.
Publikováno 26 listopad 2011 - 19:20
320 cm za 1999 Kc:
http://www.giganto.c...&product_id=649
380 cm za 2389 Kc:
http://www.giganto.c...&product_id=650
Ted jenom nevim, jestli skocit do 320 nebodo 380. Ted mam pujcenej od kamarada 320, tak ho zitra poradne provetram.
Publikováno 27 listopad 2011 - 21:33
Halstead napsal/a:
Takže jestli jsem to dobře pochopil, tak těch 80 cm je délka oka plus půl vzdálenosti mezi okama? A jaká délka z toho teda připadá na to oko a jaká na jejich rozteč; a jakejma uzlama jsou ty oka vázaný?Sklada se to po spruslich do ty karabiny, je to OK tak do obvodu pasu necelejch 80 cm.
Ne. Je to 1x roztec + 2x delka oka + 1x delka karabiny kterou je to sepnuty. Delka oka = polovina obvodu oka. Uzly ma obycejny vudcovsky. Ty nejsou optimalni protoze z nich konce vedou jednim smerem. Kdysi mi jeden horolezec ukazoval lepsi uzel kde jdou konce spravne, ale ten jsem nepochopil. Taky byl slozitejsi, vetsi a spotreboval vic spagatu.
Publikováno 28 listopad 2011 - 9:09
Publikováno 30 listopad 2011 - 11:46
Modrak napsal/a:
Halstead napsal/a:
Ne. Je to 1x roztec + 2x delka oka + 1x delka karabiny kterou je to sepnuty. Delka oka = polovina obvodu oka. Uzly ma obycejny vudcovsky. Ty nejsou optimalni protoze z nich konce vedou jednim smerem. Kdysi mi jeden horolezec ukazoval lepsi uzel kde jdou konce spravne, ale ten jsem nepochopil. Taky byl slozitejsi, vetsi a spotreboval vic spagatu.
Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale to je jedno. Ten uzel, který zmiňuješ se nejspíš jmenuje "motýlek" a určitě se při něm nespotřebuje víc provazu, než při vůdcovském. Má tu výhodu, že se dá zatížit stejně ze všech 3 stran (oba konce i smyčka). Návod na něj ( i další užitečný uzly) je třeba tady: http://www.vzskladno...zs_kurz_z_3.pdf
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 30 listopad 2011 - 12:05
zemekoulani napsal/a:
Ten uzel, který zmiňuješ se nejspíš jmenuje "motýlek" a určitě se při něm nespotřebuje víc provazu, než při vůdcovském. Má tu výhodu, že se dá zatížit stejně ze všech 3 stran (oba konce i smyčka). Návod na něj ( i další užitečný uzly) je třeba tady: http://www.vzskladno...zs_kurz_z_3.pdf
Ja myslim ze mi ukazoval neco trochu jinyho/slozitejsiho. Nicmene to je jedno, ten motylek by to resil, ten vypada dobre.
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:40
A+T napsal/a:
Dneska mame osmeho a porad nic.
Publikováno 08 prosinec 2011 - 15:51
Zde je jejich odpověď na můj mail:S474N napsal/a:
A+T napsal/a:
Dneska mame osmeho a porad nic.
Žebříky dorazily na sklad v pátek, ale pouze v délce 3,8 m a v ceně 4254,- za ks.
Akce se bude znovu realizovat od ledna, nicméně, protože jsem Vám to slíbil a čekáte již dlouho, můžu Vám dodat jako akci 1+1, to znamená, že za 4254,- Kč bez DPH dostanete 2 kusy teleskopických žebříků v délce 3,8m
Vzhlem k tomu, že ten samý je na aukru za 2600,- mi to přijde jako vcelku blbost a nevyužiji.
Publikováno 07 leden 2012 - 21:19
Testy teprve probehnou, ale vypada to dost slibne. Serie to bohuzel nebude... Kdyby mel nekdo zajem, tak jsem si nakreslil ve 3D 1:1 planek originalniho Petzlovskeho modulu...
Publikováno 07 leden 2012 - 21:36
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů