Sada odznaků Earthcache master
Publikováno 15 listopad 2010 - 21:12
Mě jsou na nic, leda bych si je vylepil na garáž.
Komplet obsahuje bronzový, stříbrný, zlatý a platinový odznak a přidám bronzovou, stříbrnou a zlatou nálepku. Chybí pouze bílý, ale ten nebyl nikdy od EC posílán.
Už se nedají získat zadara, ale dají se koupit na výše zmiňovaných stránkách za 2,49 $/kus
Vyvolávací cena je 30,- Kč což je cena poštovného, je jen na vás kolik jste ochotni za ně dát.
Pokud předání proběhne osobně, jsem ochoten onu částku za poštovné odečíst.
Příhozy pěkně sem, přes SZ nic řešit nebudu, cenu Kup teď nedávám.
Aukce končí za týden v Pondělí 22.11.2010 ve 22:11 hodin.
Publikováno 16 listopad 2010 - 6:47
Publikováno 16 listopad 2010 - 10:19

Publikováno 16 listopad 2010 - 10:29
Publikováno 16 listopad 2010 - 10:31
Citace
fotrik napsal/a:
Abych weselkovi pomohl vysroubovat cenu, doplnim, ze platinovy se koupit neda, ten se stale posila zdarma tem, kdo si ho zaslouzi.
Kecy prdy

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 16 listopad 2010 - 10:46

Publikováno 16 listopad 2010 - 10:46
Publikováno 16 listopad 2010 - 13:03

Publikováno 16 listopad 2010 - 13:53

Publikováno 16 listopad 2010 - 14:23
Citace
weselka napsal/a:
Navíc vždyť já vám to kluci zas nějak vrátím v podobě nějaké superkešky.
Bude nova Earthka? Uz se tesim! Taky mam jeste aspon jednu/dve v merku, jen se nemuzu dokopat k listingu.
Ted hlavne musim projit kolem Priglu a podivat se, jak tam vymenili cedule a pokud nenajdu dle pravidel akceptovatelnou alternativu, bojim se u Earthky tak trosku netradicni archivace...

Publikováno 16 listopad 2010 - 14:39
Citace
fotrik napsal/a:
Citace
weselka napsal/a:
Bude nova Earthka? Uz se tesim! Taky mam jeste aspon jednu/dve v merku, jen se nemuzu dokopat k listingu.
Ted hlavne musim projit kolem Priglu a podivat se, jak tam vymenili cedule a pokud nenajdu dle pravidel akceptovatelnou alternativu, bojim se u Earthky tak trosku netradicni archivace...
Zaarchivuješ tu "starou" a vyrobíš novou podle aktuálních cedulí

(safr... že já nestihl dát tu starou... dva body by byly doma

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 16 listopad 2010 - 14:41
Citace
fotrik napsal/a:
Citace
weselka napsal/a:
to fotrik: no jo, ty tohle nemůžeš posoudit, když chodíš rovnou na finálku... EC jsem samosebou nemyslel. Třeba Setkání s Charónem mě stálo mnohem víc než 150 kaček.
Publikováno 16 listopad 2010 - 15:04

GARMIN OREGON 650t PRO, mapy TOPO CZECH 2013, autonavigace LENOVO P770, mapy SmartMaps Navigator
Publikováno 16 listopad 2010 - 22:13
Citace
weselka napsal/a:
to fotrik: no jo, ty tohle nemůžeš posoudit, když chodíš rovnou na finálku... EC jsem samosebou nemyslel. Třeba Setkání s Charónem mě stálo mnohem víc než 150 kaček.
Prosim nezachazejme do nejakych off-topic flamewars a koho ktera kes kolik stala. Tohle byla finalka, kterou jsem si vybrutil vlastnimi silami, kdyz jsem ani po nekolika dlouhych vecerech nemohl hnout s uvodni sifrou. Zcela v duchu http://www.ggm.cz/WBFS/Masters.html. Zadny kamo, naval souradnice.
Publikováno 17 listopad 2010 - 6:33

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů