Rozšíření pro Google chrome - CacheList
Publikováno 22 listopad 2010 - 13:28
GARMIN GPSmap 60C + Topo Czech 2
GARMIN nuvi 770 + Lifetime
Opravy GPS, PDA, NTB a jiných udělátek
Revize vyhrazených elektrických zařízení
Publikováno 22 listopad 2010 - 14:28
John Viking napsal/a:
Zdravím všechny.
Díky moc LukasX-ouvi za vyzkoušení GPX. Já osobně nemám žádné zařízení ani SW kterým bych GPX mohl testovat. Píšu to naslepo a proto je testování od vás velmi důležité. Do GPX souboru se chystám ještě přidat další přenášené údaje, chybí myslím autor, typ cache a kompletní logování kačerů - zatím tam jsou ty důležitější věci jako souřadnice, popis, hint, obtížnost, terén... jestli můžu poprosit LukaseX, kontaktuji ho s další verzí pro ladění.
Urcite kontaktuj jakmile neco bude - zkusim podrobneji a podam zpravu!
Ohledne jedne veci nastaveni. Zjistil jsem, ze ne vzdycky je pro mne dobre mit cisla zobrazena. Napriklad, kdyz si prohlizim uz nejaky bookmark na mape, tak mi cisla vadi. Slo by udelat nejake rychle zaskrtavatko - tlacitko, kdyz chci cisla zobrazit nebo schovat? Takhle musim deaktivovat a aktivovat cely doplnek, coz je naprd
Diky za vyvoj
Lukas
Publikováno 22 listopad 2010 - 15:36
John Viking napsal/a:
Prosím, nenašel by se nějaký dobrovolník, který by mi pomohl přeložit CacheList do ruštiny? Ano, zdá se to jako trochu úlet, ale podle sledování návštěv má Rusko nejvíce kromě ČR.
Ahoj, zkus treba potrebna slovni spojeni najit tady http://www.geocaching.su/ H.
Publikováno 22 listopad 2010 - 15:37
Publikováno 22 listopad 2010 - 20:22
motty.rt napsal/a:
LukasX: To zaškrtávátko máš v pravém sloupci vedle mapy "Show numbers on map".
Diky, jsem osel - nedoslo mi, ze to bere nastaveni z gc.com Sam tohle zaskrtavatko pouzivam. Tim padem skrtam svoji predchozi zadost, takhle to funguje skvele.
Publikováno 23 listopad 2010 - 0:07
LukasX napsal/a:
Urcite kontaktuj jakmile neco bude - zkusim podrobneji a podam zpravu!
Ohledne jedne veci nastaveni. Zjistil jsem, ze ne vzdycky je pro mne dobre mit cisla zobrazena. Napriklad, kdyz si prohlizim uz nejaky bookmark na mape, tak mi cisla vadi. Slo by udelat nejake rychle zaskrtavatko - tlacitko, kdyz chci cisla zobrazit nebo schovat? Takhle musim deaktivovat a aktivovat cely doplnek, coz je naprd
Diky za vyvoj
Lukas
Ahoj ahoj ahoj.
Tak jsem právě dodělal verzi 0.97, která obsahuje nastavení, ve kterých je možné zvolit, jestli výchozí stav zobrazení číslic je zobrazovat na mapě, nebo nezobrazovat na mapě, viz screenshot http://www.redbutton...download/gcbqks
Ale až teď mi došlo, že to není tvojím hlavním cílem. Jestli ti jde jen o to si rychle ty čísla vypnout a třeba za pár vteřin zase pustit, tak na to tam už mají přímo vedle mapy (zhruba uprostřed) zaškrtávátko přímo klucí z geocaching.com - jmenuje se Show Numbers on Map. - to bude asi to co jsi chtěl aby to umělo, rychle vypnout/zapnout čísla?
Publikováno 28 listopad 2010 - 21:39
Jak jsem slíbil, na pluginu dále pracuji. Na základě podmětů od Vás jsem doplnil generování GPX souborů a dodal novou funkcionalitu pro generování WPT (pro OziExplorer = spousta navigací) a CSV (Excel tabulka).
Antuální verze je 0.98 a měla by se Vám stáhnout automaticky, ovšem v náhodném časovém intervalu. Raději přikládám odkaz přímo na plugin: https://chrome.googl...fdkiaconkmfbbpa
Prosím dobrovolníky o testování Díííky moc
Publikováno 28 listopad 2010 - 23:01
Publikováno 29 listopad 2010 - 0:19
Daenny napsal/a:
Safryš. Nebylo by něco taky pro Operáky?
Přejdi na Chromáky
Publikováno 29 listopad 2010 - 10:28
Publikováno 04 prosinec 2010 - 11:36
Do CacheListu přibyla nová zajímavá vlastnost pro uživatele bez prémiových účtů - můžete si skrývat na mapě již nalezené cache, vic screenshot http://www.redbutton...download/buisdc .
Můžete to otestovat
Publikováno 04 prosinec 2010 - 11:46
Publikováno 04 prosinec 2010 - 11:57
nosferatu XIII. napsal/a:
ja vim, ze uz s tim prudim, ale neda se do souboru pro tisk nejak dostat i ta mapka?)
Určitě s tím počítám pro nějakou další verzi jako volitelnou možnost přidání do toho tisknutelného seznamu. Musím ještě promyslet jak to realizovat kvůli velikosti obrázku mapky apod.
Publikováno 05 prosinec 2010 - 8:42
Publikováno 05 prosinec 2010 - 9:53
Publikováno 05 prosinec 2010 - 9:59
Publikováno 05 prosinec 2010 - 10:36
Publikováno 05 prosinec 2010 - 19:10
Publikováno 05 prosinec 2010 - 20:47
Publikováno 06 prosinec 2010 - 14:09
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů