Rozšíření pro Google chrome - CacheList
Publikováno 07 prosinec 2010 - 7:30
Jak psal montty o příspěvek výš, tak bych též uvítal pojmenování souboru a případně i spojení dvou či více do jednoho...
Skvělý by byl určitě i export jako POI nebo alespoň do KML ...
Označování na mapě je řešeno myslím velmi dobře, též při otevření listingu jednotlivé keše nelze ikonku přehlédnout, ale nějak mi uniklo zda a kde lze keše vybrat při "sloupcovém" výpisu po vyhledání - to si myslím že by byla asi též vítaná funkce (alespoň u mne)...
...na závěr přeji mnoho nápadů a elánu pro další vývoj
Publikováno 07 prosinec 2010 - 8:21
Publikováno 07 prosinec 2010 - 8:52
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 07 prosinec 2010 - 9:32
DrakMrak napsal/a:
hmhm a pro FireFox to neuvažuješ ?? je to jen dotaz ale přepínat dva prohlížeče je pakárna lol...
ja jsem diky tomu z ohnolisky presel na chrom a jsem dost spokojeny :pB)
Publikováno 08 prosinec 2010 - 9:42
(1) -> (Hojší) Export do KML
(2) -> (Hojší) Možnost vybírat keše při sloupcovém výpisu
(3) -> (DrakMrak) Mít udělátko i pro Firefox
(4) -> (nosferatu) Mapka keší do souboru pro tisk
(5) -> (motty.rt) Možnost zvolit název vytvořeného souboru
(6) -> (motty.rt) Přidat do gpx (a asi i dalších formátů) ownera a několik posledních logů
(7) -> (motty.rt) Nové - Mít možnost si vytisknout "zhuštěnou" verzi přehledu keší.
K tomu poslednímu: chystám teď Vídeň, keší bude hafo a nechci ten výpis mít na hodně stran. Nebo když si bude někdo chystat několikadenní kešování, zase to bude na hodně stran. Myslím si, že je značná výhoda to mít na jedné dvou stranách. Přikládám obrázek s návrhem (první a třetí keš jsou nezměněny, změnil jsem pro porovnání jenom prostřední keš. Nahoře je ještě návrh zatržítka pro tohle zhušťování a taky kde by mohl být název souboru.)
Publikováno 08 prosinec 2010 - 11:26
já bych z ohňoliška na chrom taky přešel což o to ale v chromu některý věci dělají brajgl tak holt zatím ohňoliška... nechce se mi skákat z jednoho na druhý a naopaknosferatu XIII. napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
hmhm a pro FireFox to neuvažuješ ?? je to jen dotaz ale přepínat dva prohlížeče je pakárna lol...
ja jsem diky tomu z ohnolisky presel na chrom a jsem dost spokojeny :pB)
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 08 prosinec 2010 - 20:59
Publikováno 09 prosinec 2010 - 14:10
Publikováno 09 prosinec 2010 - 16:23
Jinak v tom CSV jsou drobné chybky při otevření Openofficem (jestli to dělá i ve Wordu, to nevím, bo ho nevedu) - viz následující příloha.
A díky za další porci změn.
Publikováno 09 prosinec 2010 - 18:18
Publikováno 09 prosinec 2010 - 22:17
Publikováno 10 prosinec 2010 - 0:00
...jen technická - mnoho pluginu pro firefox, stejně jako zmiňovaný, funguje stejně dobře jak v opeře tak i v chromeJohn Viking napsal/a:
...že obdobný plugin na filtrování existuje, když je pro JINÝ PROHLÍŽEČ a z pohledu CacheListu zcela neslučitelný...
Nicméně oba filtry funguji v pohodě "vedle sebe" ... drobný rozdíl je (kromě množství možností) že jeden filtruje pouze vybraný (či spíše nevybraný ) druh keše bez ohledu zda byla ta která keš nalezena či nikoliv a druhý pouze nenalezené (jak je to se založenými netuším) ... v podstatě ani nevím co je "lepší" a je to dost možná i jedno škoda že ani jeden nenabízí filtr (nevím zda proveditelné) podle velikostí, obtížnosti, terénu, ... a snad v blízké budoucnosti i hodnocení...
Publikováno 10 prosinec 2010 - 7:23
Publikováno 10 prosinec 2010 - 7:46
Publikováno 10 prosinec 2010 - 8:03
Publikováno 10 prosinec 2010 - 12:45
Publikováno 10 prosinec 2010 - 14:28
Publikováno 11 prosinec 2010 - 10:24
John Viking napsal/a:
Zdravím, ještě pouvažuji, jestli neudělat editovatelný i listing, zajímavá myšlenka. To by šlo pouze v případě volby listingu jako textu (nikoliv html neboli volba vše).
Ano to jsem mel presne na mysli. Pouze editace textoveho listingu. Kdyz jsem si totiz zkusmo vyjel nekolik multin bylo tam hrozne moc zbytecneho textu. Treba kdyz ma treba kes jak cesky tak anglicky popis, tak je llisting prakticky zbytecne dvojnasobne dlouhy.
Publikováno 13 prosinec 2010 - 21:50
Publikováno 13 prosinec 2010 - 23:14
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů