-----------------------------------------rigor napsal/a:
To: Ladvanice
Z Applu jsem v tom "byl" v podstatě jen já
Ok já to pochopil, jak jsme spolu mluvili že jste to dělali v Teamu
Publikováno 25 listopad 2010 - 19:34
-----------------------------------------rigor napsal/a:
To: Ladvanice
Z Applu jsem v tom "byl" v podstatě jen já
Publikováno 27 listopad 2010 - 10:08
Publikováno 28 listopad 2010 - 9:12
Publikováno 01 prosinec 2010 - 0:00
majkeld napsal/a:
Nechtel jsem se k tomuhle tyjatru uz vyjadrovat, ale malu reakci si neodpustim.
Proc do techto kesi upichlych horkou jehlou dloubu? Mozna proto, ze v soucasnosti se spousty zajimavych mist (a ze jich ubyva) plni spousty nezajimavych kesi, bez napadu, s odflaklym listingem. Bohuzel to je na ukor treba jinych (lepsich) kesi, ktere nemohou byt diky temto stavajicim realizovany - protoze proste toho, kdo se s tim pipla, predbehne nekdo, kdo proste naseka mikro bez ladu a skladu.
A pak jeste autor prska a nadava, ze se to nekomu laskave nelibi.
Me osobne klidne trva nekolik tydnu, nekdy i mesicu nez zrealizuji svoji kes. A kdyz mam pocit, ze to bude propadak, tak ji klidne dam k ledu...
Publikováno 01 prosinec 2010 - 7:25
Publikováno 01 prosinec 2010 - 9:54
k-lord napsal/a:
1) vetsina lidi ti listingy v tradickach cist nebude, ano vyjimky se najdou, ale moc jich neni. Ano priznam se, v 90% ten listing u tradicek nectu ani ja. neni to kvuli bodum, ale kvuli podstate geokesingu - byt venku a hledat, ne sedet doma a cist.
2) argumenty, ze nekde mohly byt lepsi krabky jsou uplne mimo. jestli tam chtel nekdo lepsi dat, tak ji tam mel proste dat. Kdo pozde chodi, sam sobe skodi, stare zname prislovi platici i tady. Holt bude muset cekat az se misto uvolni nebo hledat misto jinde. Proste chabe vymluvy k casto zbytecne kritice.
3) jestli nekomu trva mesice zalozit novou kesku, bude si muset zvykat, ze mu misto casto nekdo prebere. Ja jsem mel taky vyhlednute misto pro mysterku a nekdo mi tam hodil mikro. Rozhodne kvuli tomu nebudu kritizovat jeho kes, ale sebe ze jsem ji tam nestihl driv zalozit ja.
Publikováno 05 prosinec 2010 - 23:00
Publikováno 06 prosinec 2010 - 20:55
Publikováno 06 prosinec 2010 - 21:08
Ladvanice napsal/a:
Konečně nelezu do LBC revíru na Ještěd, tak si mohu odlovit par FTF kruháků.
PS- ta barva 8 mě nějak nesedí asi byla jinde. dík
Publikováno 06 prosinec 2010 - 21:16
Publikováno 06 prosinec 2010 - 21:47
Publikováno 06 prosinec 2010 - 22:12
Publikováno 07 prosinec 2010 - 0:51
Publikováno 07 prosinec 2010 - 1:22
majkeld napsal/a:
add 1) Ja je ctu. Z podstaty geokesingu - neco se dozvedet a nehonit se za body. A cist to jde i venku, nejen u compu.
.
Publikováno 07 prosinec 2010 - 9:37
Publikováno 09 prosinec 2010 - 16:01
Ladvanice napsal/a:
Mno jo už to tak bude.Tma byla hlavně v napětí autobaterie je u konce životnosti ale měl jsem sebou posilu na tlačení
Publikováno 09 prosinec 2010 - 16:13
k-lord napsal/a:
1) vetsina lidi ti listingy v tradickach cist nebude, ano vyjimky se najdou, ale moc jich neni. Ano priznam se, v 90% ten listing u tradicek nectu ani ja. neni to kvuli bodum, ale kvuli podstate geokesingu - byt venku a hledat, ne sedet doma a cist.
Publikováno 09 prosinec 2010 - 18:23
rigor napsal/a:
Osobně listingy tradiček předem taky většinou nečtu, spíš až zpětně podle ne/zajímavosti místa, ale kolikrát to vypadá tak, že jdu hledat a lepší polovička zůstane v autě a ty listingy si ráda pročte.. Proč o daným místě něco nenapsat - teda pokud je o daným místě co psát..
Publikováno 12 prosinec 2010 - 17:33
Publikováno 12 prosinec 2010 - 19:39
wingshawk napsal/a:
Sice je tu psano, ze jsi s nekym v kontaktu, coz asi nebude az tak pravda, ale neznamena to, ze to nerozebereme ... Prece se na to kvuli chybam a nekonstuktivni kritice nevykasles ...
A pro vsechny diskutujici si dovoluji podotknout jen jedno jedine:
"Hod kamenem, kdoz jsi bez viny..."
PS: body si stejne pisete...
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů