Série Jablonecké kruháky
Publikováno 13 únor 2011 - 17:18
Publikováno 08 březen 2011 - 7:29
Publikováno 10 duben 2011 - 7:55
Publikováno 10 duben 2011 - 8:32
Tiskar94 napsal/a:
No jo, já vím že tolik přesunů nemá ani ta stovková série. . .
Velectěné kačerstvo si přálo aspoň smallku, tak jsem zase koupil krabičku a GC2J4X4 je opět přemístěna. Přiznávám, že umístění není zrovna nejlepší, ale ono se k úklidu tam město jednou dostane. . . Tak kdo už to má v GPSce, může si aktualizovat souřadnice.
GC2K9F9 + GC2JHHK = adopce?
Jakožto nemotorizovaný člověk tam jsem jednou za uherský rok, s tím že novou krabičku do Kokonína už mám nachystanou, jenom by to ještě chtělo se tam taky někdy dostat a najít pro ni uložení.
No, ta prapodivná mysterka v Rychnově, co má WP final v listingu, je asi spíše na archivaci, než na nás někdo zavolá protiteroristické komado.
Nech si pár nejdostupnějších a zbytek archivuj. A drž se keší mimo město.
A když nemáš auto, tak si pořiď kolo.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 duben 2011 - 10:48
Dovolil bych si s kolombem nesouhlasit a doufám, že se na mě nebude moc zlobit.. Archivuj je všechny.kolombo napsal/a:
...Tiskar94 napsal/a:
...
Jakožto nemotorizovaný člověk tam jsem jednou za uherský rok, s tím že novou krabičku do Kokonína už mám nachystanou, jenom by to ještě chtělo se tam taky někdy dostat a najít pro ni uložení.
Nech si pár nejdostupnějších a zbytek archivuj. A drž se keší mimo město.
Publikováno 10 duben 2011 - 10:56
Směl bych se zeptat, proč úplně všechny?Osik napsal/a:
Archivuj je všechny.
Po dvou letech jsem kolo vytáhnul, protože jsem už zapomněl, proč jsem na něm před dvěma lety zapomněl jezdit. Zkušební jízda dopadla na 5-. Jde se zkoušet druhé kolo.kolombo napsal/a:
A když nemáš auto, tak si pořiď kolo.
Publikováno 10 duben 2011 - 11:25
Tiskar94 napsal/a:
Směl bych se zeptat, proč úplně všechny?Osik napsal/a:
Archivuj je všechny.
Já myslím, že pár rychlých drive-in keší v oblasti celkem nevadí, když někdo projíždí, ať má co cestou najít.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 duben 2011 - 11:26
Jen se chci ujistit - mluvíš opravdu o keších, kde nasedneš 200 metrů od paneláku na MHD, v Kokoníně vysedneš asi 100 metrů od keše a v Rychnově musíš jít asi půl kilásku?Tiskar94 napsal/a:
Publikováno 10 duben 2011 - 12:10
Publikováno 10 duben 2011 - 12:32
Ještě bydlet v centru Mšena v paneláku. Mimochodem, jak to víš, když je máš všechny na ignore-listu?bella-donna napsal/a:
Jen se chci ujistit - mluvíš opravdu o keších, kde nasedneš 200 metrů od paneláku na MHD, v Kokoníně vysedneš asi 100 metrů od keše a v Rychnově musíš jít asi půl kilásku?
Slíbil jsem, že si kačeři budou moci odlovit sérii prvního května když tu je event a to dodržím. Od prvního května budou některé kešky věnovány jinému, lepšímu tématu a zbytek bude ponechán na dožití, následně archivován.
PS: Neptám se na názor, pouze oznamuji.
Publikováno 10 duben 2011 - 17:15
Na ignore-listu je opravdu mám.Tiskar94 napsal/a:
Mimochodem, jak to víš, když je máš všechny na ignore-listu?
Vždycky sedím v autě pár metrů od keše a čekám, až se pojede dál.
Publikováno 10 duben 2011 - 17:41
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 11 duben 2011 - 12:13
Publikováno 14 duben 2011 - 8:35
Publikováno 21 duben 2011 - 20:18
okolo kešky je peknyho bordelu a jeden pribytek
Ježíši kriste! Co to je? Kyblík od horcice, to snad ne! A ešte k tomu na strome a je videt asi na 1000m!
Keska byla rozhazena v okruhu 3-4m vyleval jsem z ni vodu, susil.a na mnohá doporučení beru zpět to, že sérii bude možno odlovit ještě 1.5. a archivuji.
Zachovány zůstanou GC2JXJC a GC2K9F9.
Takže bella-donno, už snad můžeš, když to nejsou kruhákovky
Mikrovky, jejichž umístění se ještě jakžtakž dalo nechávám dožít do první nehody. Taktéž nechávám GC2JB50, která se jako jediná ze série ještě neztratila.
Co se týče bonusovky GC2JHHK, budu rád když se tam někdo staví a odnese si ji a dá mi o tom následně vědět.
Děkuji všem za jejich kladné logy a těším se na jejich logy na mých jiných keškách, které jsou umístěny lépe, nejsou to mikrovky a jsou věnovány nějaké důležitější věci, než jsou právě kruháky.
Publikováno 22 duben 2011 - 6:52
Ježíši kriste! Co to je? Kyblík od horcice, to snad ne! A ešte k tomu na strome a je videt asi na 1000m!
Tak k tomuto zápisu se přihlásím a stojím si za nevhodností kýble!
Je spousta kešek ( i smallek), které visí ve větvích a jsou vidět z 1m, protože jsou v maskovacím pytlíku.
Proti kruhákům jsem až na drobnosti nic neměl. Autor se na nich pěkně vyučil a jeho poslední úpravy byly vždy na velmi solidní úrovni.
Např. kruháč u Shellky, jenž byl zpočátku hodně kritizován, byl nakonec velmi vydařenou mikroškou.
Publikováno 22 duben 2011 - 7:28
Bobr_ napsal/a:
Tak k tomuto zápisu se přihlásím a stojím si za nevhodností kýble!
Je spousta kešek ( i smallek), které visí ve větvích a jsou vidět z 1m, protože jsou v maskovacím pytlíku.
Proti kruhákům jsem až na drobnosti nic neměl. Autor se na nich pěkně vyučil a jeho poslední úpravy byly vždy na velmi solidní úrovni.
Např. kruháč u Shellky, jenž byl zpočátku hodně kritizován, byl nakonec velmi vydařenou mikroškou.
Taky mi ten kýbl připadal dost nadrzo, ale keše jsou různé :-)
Já odlovil tu Shelku ještě v té děsné podobě, Lidl naopak jako zdařilé mikro.
Musím přiznat, že ač jsem tou sérií nebyl nadšen, tak jsem ji úspěšně využil na zaplnění políček ve statistikách. A rozhodně nebyla děsivější, než některé kostelové keše.
Jen to předělání keší na jiné mi nějak nejde na rozum, protože já odlovil kruháč a teď je z toho škola. Já bych to dělal jako novou keš.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů