Už dávno nespím nahý, nespíš nahá, když signál družic z postele nás tahá...
Publikováno 28 November 2010 - 18:18
Publikováno 30 November 2010 - 16:05
lucik7 napsal/a:
Kdyby jste potřebovali dalšího herce klidně se hlásím, obzvlášť když můj přítel je nejznámější FTFkař
Herců není nikdy dost. ;-))
A jestli z toho vzejde nějaký ten eventík, myslím, že někde poblíž bude i šance na FTF, takže ho můžeš vzít s sebou.
Publikováno 25 December 2010 - 10:15
Publikováno 25 December 2010 - 11:52
Publikováno 02 January 2011 - 12:24
Publikováno 02 January 2011 - 17:14
St@nda napsal/a:
Ahoj lidi, nezkoušel jste někdo sehnat nějakou tu muziku? Nebo to odpískáme?
Nebo se mám do léta naučit na kytáru?
Tak teď jsem si všiml toho vlákna a ten úvodní text je fakt dost dobrej.
U nás na Táborsku je myslím jeden z nejznámějších FTFkařů Lakus, takže jeho angažmá by možná nebylo od věci. Samozřejmě za něj nemohu mluvit, ale k FTF má co říct. Taky pokud vím hraje na kytaru.
Publikováno 06 January 2011 - 13:43
Staníku, super text! Kam se hrabe Dymo Piškula:)St@nda napsal/a:
...
Dřív dávali jsme pivo si,
teď máme trochu splín.
Vrchní už nosí podnosy
jen s vodou bez bublin.
To jen tak pro klid na duši,
vždyť nezboří se svět.
A jeden nikdy netuší,
kdy bude muset jet.
…
Už žádný velký tahy, noc je vlahá.
A signál družic z hospody nás tahá.
…
Publikováno 06 January 2011 - 13:53
Publikováno 06 January 2011 - 19:28
Publikováno 06 January 2011 - 21:31
Já bych to neodpískával. Vydž až sleze sníh.St@nda napsal/a:
Publikováno 06 January 2011 - 21:32
DUsoft napsal/a:
Já bych to neodpískával. Vydž až sleze sníh.St@nda napsal/a:
Bezva. Samozřejmě vydržím.
Publikováno 06 January 2011 - 21:41
Vsara napsal/a:
:-) nu hrajeme sice underground ...ale zvládneme leccos .-).
Jukni na http://terraignota.wz.cz/ nástroje máme .-) a chu´t do psiny také. Kluci jsou sice mudlové, ale šikovní :-).
Pokud to chceš zhudebnit, musíme se sejít a vyoslit v jakém stylu bys to chtěl. Bo undergroud tomu slušet nebude, a do bluegrasu nás nenacpeš :-).
Bylo by parádní, kdyby se toho ujal někdo takhle zkušený.
To, že by tomu underground neslušel, je samozřejmě pravda (ono ten text undergroundu taky ne ). Stejně tak pravda jako vhodnost osobního setkání pro případné doladění.
Já, ač spíš fanoušek speedmetalu, bych to viděl spíš někam do veselých vod SKÁčka, punku,... i ve folkovém kabátě bych si to uměl představit.
Dalo by se to posunout někam tímhle směrem?
Publikováno 06 January 2011 - 21:55
Publikováno 06 January 2011 - 22:03
Jsem nevěděl, že se tu vede statistika "známosti" kačerů... No, nic kde bych se potřeboval umístit...lucik7 napsal/a:
No vypadá to supr, přemýšlela jsem nad tím a napadá mě skvělej scénář :-) Jo a když už jsme u těch FTFkařů a nejznámější je Benjo5 a sinuthed a poté asi lakus :-)
Publikováno 07 January 2011 - 15:11
St@nda napsal/a:
Vsara napsal/a:
:-) nu hrajeme sice underground ...ale zvládneme leccos .-).
Jukni na http://terraignota.wz.cz/ nástroje máme .-) a chu´t do psiny také. Kluci jsou sice mudlové, ale šikovní :-).
Pokud to chceš zhudebnit, musíme se sejít a vyoslit v jakém stylu bys to chtěl. Bo undergroud tomu slušet nebude, a do bluegrasu nás nenacpeš :-).
Bylo by parádní, kdyby se toho ujal někdo takhle zkušený.
To, že by tomu underground neslušel, je samozřejmě pravda (ono ten text undergroundu taky ne ). Stejně tak pravda jako vhodnost osobního setkání pro případné doladění.
Já, ač spíš fanoušek speedmetalu, bych to viděl spíš někam do veselých vod SKÁčka, punku,... i ve folkovém kabátě bych si to uměl představit.
Dalo by se to posunout někam tímhle směrem?
Punk ... to by se mohlo podobat. Ska - pochybuji, to by asi vylezl paskvil. A folk - dle toho, čemu všemu říkáš folk. Je to obrovsky široký pojem. :-).
O víkendu zkusím na text něco zpěvného udělat. Aranže až dle toho, co se mi podaří vyloudit.
Publikováno 07 January 2011 - 15:44
lucik7 napsal/a:
Kdyby jste potřebovali dalšího herce klidně se hlásím, obzvlášť když můj přítel je nejznámější FTFkař
ty chodis s pabou?
Publikováno 07 January 2011 - 18:52
Dain a Olik napsal/a:
lucik7 napsal/a:
ty chodis s pabou?
bazinga!:pB)
Publikováno 07 January 2011 - 21:04
lucik7 napsal/a:
No vypadá to supr, přemýšlela jsem nad tím a napadá mě skvělej scénář :-) Jo a když už jsme u těch FTFkařů a nejznámější je Benjo5 a sinuthed a poté asi lakus :-)
Sice to není až tak úplně o známých tvářích, spíš o srandě, pár by se jich tam klidně mihnout mohlo.
Nápady do scénáře se hodí vždycky! Pár jich mám, ale když bude z čeho vybírat, bude to samozřejmě lepší a klidně těmi svými přepustím místo lepším. ;-)
Publikováno 07 January 2011 - 23:45
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů