Přejít na obsah


Fotka

Trackovatelné CWG?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
21 odpovědí na toto téma

#21 irillee

irillee

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2011 - 16:53

PRESEKA TEAM napsal/a:
Je docela škoda, že drtivá většina majitelů CWG a tím pádem i trackovatelného CM CWG už si tohle dřevo nediscoveruje.

Kdyby to udělal každý majitel a zároveň pak do takového logu u CM CWG napsal jaké CWG si nechal vyrobit, případně přiložil jeho fotku, odpadlo by spousta problému při dohledávání zejména neshodných nicků.

Na druhou stranu je pravda, že bylo něco jiného nechat si vyrábět CWG v době, kdy se jejich výrobce musel hledat a člověk si před jeho objednáním potřeboval pročíst minimálně stránky od autorů tohoto fenoménu (Poník + JPAgeo) a dneškem, kdy už je vyrobců tolik, že se v podstatě moc kačerů ani nezajímá o nic víc než o to jak vyplnit objednávku a spousta věcí okolo mu pak zůstává utajená natolik, že se neustále diví proč není jeho nové CWG v katalogu, když už mu ho včera výrobce poslal apod. :(

Skoro to až vypadá, že čím více informací je dostupných tak tím méně se o nich ví :o



Tak já věděla že to má track číslo, ale netušila jsem že to má trochu jiná pravidla než další trackovatelné předměty. Proto jsem ho tak dlouho nechávala v klidu a teď se divím. A to jsem Poníka a spol načetla dost detailně když jsem nechávala vyrábět CWG jako dárek pro geopolovici.
Spíš by to chtělo nějaký uni text přikládaný výrobcem aby lidi pobrali cože to vlastně mají v ruce.
Pro klasická CWG jsem si teď vytvořila kartičky s upozorněním oč se jedná (pro ty kteří vidí CWG poprvé) a katalogovým číslem pro sběratele.
Je to sice dělané dost amatérsky neb nejsem grafik, ale doufám, že to aspoň pár lidí odradí od odnesení z neznalosti a sběratelům to usnadní práci při katalogizaci.
Pokud by každý majitel logoval CM včetně fotky, bylo by to ideální - odlišili by se tak "majitelé" CM od logů těch, kteří CM někde viděli. Takhle mi to přijde trochu nepřehledné... I když vyhledávání v takové záplavě logů by asi taky nebylo úplně optimální.
A nějaké info o trackovatelných CWG jsem hledala celkem dlouho - možná by mohl někdo s dobrou vysvětlovací schopností přidat zmínku na Geowiki. Trackovatelné CWG nenalezeno a u CWG také ani zmínka...
  • 0

#22 Kac.a

Kac.a

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2011 - 17:43

MaFa napsal/a:
...Vložení do kešky asi moc velký smysl nemá, jelikož každý kdo má CWG (a tím myslím oficiální a ne nějaké kopie) má zároveň minimálně jedno CWG Collection Member.


No v dnešní době CWG sbírají i lidi co nemají vlastní kolečka a prostě je vytrejdují v keši za cokoliv... takže jestli jde jen o tohle, tak bych se nebála že si to CM CWG nikdo neveme :|
  • 0
Pojďme zakládat krásné tradičky v přírodě! Nesmyslných mysterek ve městech už je příliš...
CWG na výměnu (+ MWG)




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama