sobikovi napsal/a:
Akorát jsem se chtěl podívat, co je nového a zda by něco nešlo upravit...
- bude se dát vypnout ten graf?
- bude se dát vypnout to info o last update?
- bude se dát vypnout část unavailaible?
Prosby o případné zapracování nebo radu jak na to:
- nedalo by se přidat do konfigurace, které sloupce chci zobrazovat? Pro přehled se mi zdá zbytečný stav keše a když mám všechny keše v jednom státu, tak i zbytečné ifno o státu...
- nedalo by se nahradit název státu vlaječkou? Ty názvy států jsou zbytečně dlouhé a rozbíjí řádkování...
- bude fungovat "překlad" na jiné texty z ggstatu? Jedná se mi o náhradu Hlavní město Praha za Praha. Je to zbytečně dlouhé a rozbíjí to řádkování...
- bude se dát vypnout ten graf? ANO
- bude se dát vypnout to info o last update? ANO
- bude se dát vypnout část unavailaible? ANO
(spíš to vidím tak, že buď s grafy nebo bez nich - to jest jedním ANO/NE se vypnou všechny tři fičuroviny naráz)
- sloupce které chceš no promyslím to to už není tak jednoduché ale řešitelné to je
- vlajky - pokusím se tady to trochu naráží na pár věcí zatím vymejšlím jak si zjednodušit práci a udělat to tak aby se to dalo využít i pro jiný věci ne jen pro série
- překlady nevím zatím sem s tím nelaboroval jestli to vůbec uvnitř pluginu vidím spíš bych řekl, že nevidím a ani nevím jak bych s tím pracoval... eee možná je to na mé straně míček lol já to zatím nevyužíval na to musím kouknout...