Stačí si to okno trochu vyrolovat.fremen.cz napsal/a:
tu jsem tak nějak nečetl :|
Znovu nic nepíšu.
Publikováno 07 duben 2011 - 15:09
Stačí si to okno trochu vyrolovat.fremen.cz napsal/a:
tu jsem tak nějak nečetl :|
Publikováno 07 duben 2011 - 15:14
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 23 duben 2011 - 6:06
PaTTrick napsal/a:
Medwyn, Gord, Arne1 - rozumím děkuji...
Měl bych ještě jeden dotaz, několik menších sérií, které mám povětšinou odlovené celé jsem nestahoval jako bookmarky, ale ručně si u nich vytvořil hodnotu Bookmark. Ač jsem dělal několik sérií stejně ručně, tak všechny jsou ok, jen u jedné mám "Naposledy obnoveno: 9999-99-99" .... jedná se o kosočtverec, kde jsou všechny kešky již archivované ..... Z čeho se bere ten datum?
Publikováno 23 duben 2011 - 7:35
Publikováno 23 duben 2011 - 13:06
Publikováno 25 duben 2011 - 22:18
medwyn_cz napsal/a:
Proste si ty chybny kese vezmi a stahni k nim pres geojarry znova listing.
Publikováno 03 listopad 2011 - 23:36
Publikováno 03 listopad 2011 - 23:39
Co použít trochu logiku... Bookmark označí keše co jsou v seznamu a případně naimportuje keše co tam nejsou a označí je. Pokud do GG importuješ keše i z jiných zdrojů (a to asi jo), tak zcela jistě dojde k tomu, že keš nebude označena, že patří do bookmarku. Proto tedy před generováním statistik je vhodné znovu stáhnout a označit keše dle bookmarku... Je to jen databáze a v ní je info jak ho tam dostaneš, nic nejde samo.Rozic napsal/a:
Nevím, jestli to tu zaznělo, ale zeptám se.....
Dle návodu jsem si bookmarky naimportoval. Až odlovím novou keš, musím znova komplet nahrávat celý bookmark, nebo lze elegantněji už další nové keše "označovat" do jednotlivých sérií?
Publikováno 03 listopad 2011 - 23:58
Publikováno 04 listopad 2011 - 0:01
jj, možná by bylo fajn i jen nějaké sumary sérií... název série, počet keší v sérii, počet odlovených...mpik napsal/a:
Už to tu někdy bylo, tento dotaz. Nešlo by ukazovat série sbalené a rozklikávací? Takhle je to strašně dlouhé.
Publikováno 04 listopad 2011 - 16:20
Když je dáš do zvláštní záložky, tak ta jejich délka zase tak moc nevadí.mpik napsal/a:
Už to tu někdy bylo, tento dotaz. Nešlo by ukazovat série sbalené a rozklikávací? Takhle je to strašně dlouhé.
Publikováno 04 listopad 2011 - 21:13
Publikováno 05 listopad 2011 - 8:58
sobikovi napsal/a:
jj, možná by bylo fajn i jen nějaké sumary sérií... název série, počet keší v sérii, počet odlovených...mpik napsal/a:
Publikováno 06 listopad 2011 - 11:54
Publikováno 06 listopad 2011 - 12:11
Publikováno 06 listopad 2011 - 16:19
HaLuMa napsal/a:
Ja, kdyz si nainstaluji GGstat, tak tam mam primo dva ukazkove templaty. Jeden normalni? a druhy zalozkovy. Mrkni do toho adresare, kde mas ggstat, urcite to tam budes mit taky.
Publikováno 06 listopad 2011 - 16:24
Publikováno 06 listopad 2011 - 17:22
mpik napsal/a:
V dokumentaci jsem Tabmenu nenašel, ale z těch templatů je to jasné. Za nějaký čas to předělám podle toho, už je ta statistika moc dlouhá, takhle to bude lepší.
Publikováno 06 listopad 2011 - 18:11
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 listopad 2011 - 21:09
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů