Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

import cache do mobilu nokia

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 amax01

amax01

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 8:22

ahoj, prosím o radu , chtel bych si nahrát souradnice keše do mobilu nokia e52 nokia maps , ale nějak mi to nejde , - tedy nevím kam importovat soubor gpx aby byl vydět na mapě v navigaci ,, jinak bych musel každou kes zadávat manualně do oblíbených což se mi zdá složite. díky moc za info . Milan
  • 0

#2 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 774 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 8:35

posli ten soubor .gpx do mobilu pres bluetooth, telefon si to sam ulozi...teda me to tak fungovalo na n5230.
  • 0

#3 amax01

amax01

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 8:50

to jsem dělal přes PS Suite a uložilo se to na kartu a nic
  • 0

#4 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 774 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 8:59

ve spravci souboru si ho na karte najdi, oznac a zkus otevrit.
  • 0

#5 amax01

amax01

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 9:11

supr, diky moc , je tam :-)
  • 0

#6 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2010 - 9:14

Import GPX do map Nokia jsem nerozchodil, ale import GPX umí SmartGPX, ve kterém jde provést export do oblíbených bodů a pak zvolit navigaci do bodu v Nokia Maps. jsem z Olomouce a mám Nokii E52, asi bude jednodušší předvést naživo, krok za krokem, potkáš mě třeba na eventu vánoční ZOO.
  • 0

#7 vop.cz

vop.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 155 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2011 - 1:34

ja jsem postupoval metodou pokus-omyl a nejaky vysledek se dostavil pote, co jsem GPX z PQ poslal bluetoothem do E52, soubor se objevil mezi prijatymi SMS, po otevreni nabehla aplikace GPX, ktera ze souboru sama vyextrahovala po jednom udaje o jedne krabicce a vytvorila z nich zaznam jednoho bodu a nabidla mj. i tlacitko hotovo. Kdyz jsem takto odsouhlasil postupne celou davku (kazda krabicka = jedno potvrzeni), bylo mozne je jednak videt v oblibenych bodech a ihned take na mape. Drobna nevyhoda tohoto systemu je v tom, ze udaje D/T se vkladaji za nazev a ukladaji spolu s nazvem jako polozka "Nazev bodu". Tato polozka ma v Nokii omezenou delku 50 znaku a u krabicek s delsim nazvem je oriznuta...
  • 0
geoBrnění 2012, 28.-29. září v Brně:
Vložený obrázek

------------------------
OziExplorer support and Czech language editor
OziExplorer + Garmin Oregon 300 | Nokia E51 + BT GPS + HandyGC

#8 kkoblih

kkoblih

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2011 - 22:20

možná budu vypadat jako blb ale jak si mam to .gpx stáhnout? Jak jsem na geocaching.com přihlašeny tak mám to tlačítko potlačene a prostě na něj nekliknu.
  • 0

#9 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 4:30

to kkoblih: zkus pouzit aplikaci Cachelist pro Chrome (vlakno o tom je taky tady nekde, dej do hledat Cachelist) a ten umi tento soubor vytvorit pro cache, ktere si vyberes EDIT: dneska taky zkusim smartGPX na C5-00 tak jsem zvedav, zda zen soubor .gpx koncne rozchodim (posledne se mi z toho povedla jen sms :@
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#10 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 10:37

Nekliknes na nej do te doby, než si zaplatíš Premium member. Možnost posílat si gpx soubory je jedna z výhod placeného členství.
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#11 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2011 - 10:30

Tak SmartGPX jsem na C5-00 rozchodil (je potreba instalovat SmartGPX for S60 3rd and 5th edition a povolit instalaci nepodepsaneho software) Pak do nej neni problem nahrat gpx data s natazeneho gpx souboru. Bohuzel mi ale nejde, aby se mi body zobrazili na mape. je tam sice moznost spustit aplikaci a odkaz na Nokia Maps, ale to zpusobi jen to,ze se spusit aplikace, ale nic se na mape neobjevi :@ nevite nekdo co s tim?
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#12 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 774 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2011 - 10:54

muj příspěvek z 25.5.2010 a další následující..raději číst celé vlákno od začátku

www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=11700&sort=&rowstart=40
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama