Hledají se betatesteři!
Publikováno 01 May 2012 - 21:26
Publikováno 01 May 2012 - 21:33
chose44 napsal/a:
JE TO NEPSANE PRAVIDLO muzes napsat skupcovi drive to byla takova tradice.
Pokud se jedná o nepsaná pravidla, tak se o souvislosti jedné založené a 100 nalezených mluvilo pouze o tom, kdy založit první. Bývávalo nepsaným pravidlem, že s první založenou se mělo počkat aspoň na stovku nalezených. Ovšem to bylo v době, kdy ještě nebyly různé PT a série a kdy skupinka kačerů, co zvládla odlovit 100 keší v Brně za 24 hodin byla za hrdiny, protože to bylo maximum, co se dalo dát. Ale ty časy jsou pryč, teď stovku dá kdokoliv s autem a jedním volným víkendovým dnem.
PS: Skupcovi nikdo nepište, už takhle má dost práce než aby se věnoval nějakým nepsaným pravidlům...
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 01 May 2012 - 21:42
chose44 napsal/a:
JE TO NEPSANE PRAVIDLO muzes napsat skupcovi drive to byla takova tradice.
Nepsané pravidlo je také nelogovat keš, kterou nenajdu. Ne místo ní hodit papírek a pak se ptát ownera zda to uzná........
Publikováno 02 May 2012 - 6:48
Vidíš, pro mě je tohle novinka... A já když chtěl pomoct, tak se napsal na Wiki do sekce Betatest a divil se, že se nic neděje...Aqualung Reviewer napsal/a:
V našich luzích a hájích jsme to vyřešili po svém a tady už nejde jen o pouhý betatest, tedy kontrolu v terénu. Vybudovali jsme (a stále budujeme) síť zkušených kačerů a kačerek, ochotných pomoct začátečníkům nejen zkouškou v terénu, ale i radou, konzultací či editací listingu. Tyto dobrovolníky nabízím začátečníkům a oni se na ně obracejí se svými nápady. Pro začátečníka je to taková první zkouška, jestli to myslí se zakládáním vážně: pokud možnost pomoci nevyužije, jeho listing zapadne bez publikace. Myslím, že to funguje víc než dobře.
Seznam je na http://dsg.k-servis.cz
Tedy, jedině se mi na základě toho odkazu na wiki ozvala paní z nějakého Golf-hotelu, která měla zájem o založení komerční kešky, tak jsem jí vysvětlil, že komerce néé, trochu jsem ji osvětlil, co to vlastně geokešing je, a pro případ, že bude mít zájem o zakládání nějaké normální kešky, tak proto, že jsem to měl bohužel trochu více z ruky, tak jsem ji odkázal po domluvě na kačery z okolí...
Publikováno 11 May 2012 - 8:41
Publikováno 11 May 2012 - 8:57
Aqualung Reviewer napsal/a:
.....
Hm, tak o tomto sdružení jsem neměla ani páru a musím říct, že mile překvapilo. Sice jsem mimo působnost, ale tenhle nápad se mi líbí moc;)
Publikováno 11 May 2012 - 9:00
Na stránkách jsem nenašel kontakt na nějakou zastřešující osobu, komu napsat a zeptat se na pár věcí. V Olomouci je víceméně také organizovaný betatest. A protože sousedíme, mohli bychom navázat spolupráci. Např. betatest na pokraji teritoria může provést i někdo od nás, když to má blíže, viz. keš http://coord.info/GC3FVE0.Aqualung Reviewer napsal/a:
V našich luzích a hájích jsme to vyřešili po svém a tady už nejde jen o pouhý betatest, tedy kontrolu v terénu. Vybudovali jsme (a stále budujeme) síť zkušených kačerů a kačerek, ochotných pomoct začátečníkům nejen zkouškou v terénu, ale i radou, konzultací či editací listingu. Tyto dobrovolníky nabízím začátečníkům a oni se na ně obracejí se svými nápady. Pro začátečníka je to taková první zkouška, jestli to myslí se zakládáním vážně: pokud možnost pomoci nevyužije, jeho listing zapadne bez publikace. Myslím, že to funguje víc než dobře.
Publikováno 11 May 2012 - 18:46
Publikováno 11 May 2012 - 19:11
Adame, to by zvládla i Veru...Mortticia napsal/a:
prosím na Geowiki o upravu nekoho komeptetního...
Publikováno 17 May 2012 - 17:16
Publikováno 17 May 2012 - 18:07
irillee napsal/a:
Ahoj, potřebovala bych nějakého dobrovolníka, který by mi okouknul jedno zadání, jestli to má hlavu a patu a vyjádřil se k tomu. Ideální by bylo, jestli tu je někdo mezi 10-15ti lety případně pokud máte někoho takového doma a mohli by jste to na nich odzkoušet. Ozvěte se prosím VP a já pošlu zadání.
Díky
Měla bys mít ode mě maila
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 17 May 2012 - 19:44
Publikováno 17 May 2012 - 21:18
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 26 July 2012 - 12:54
Publikováno 26 July 2012 - 13:32
davidb11 napsal/a:
V pátek bych měl mít kompletně hotovou novou multinu.
Nachází se ve Vratimově, vedle Ostravy.
Mohl bych někoho poprosit o betatest. Nejideálnější by byla neděle dopoledne, nebo pondělí po 14 hodině rád bych to projel s betatesterem.
Ideálně na kolo, ale dá se dobře i autem.
Napiště mi na mail david.bohm(zavinač)seznam.cz
Dík
Ahoj.
Vzhledem k tomu ze spadas do pusobnosti reviewera Moraviana, mas 2 zalozene kesky, doporucuji kouknout se na jeho profil a oslovit nejlepe nektereho kacera z jeho seznamu betatesteru.
Je pravdepodobne ze pred publikaci bude betatest primo vyzadovat.
Publikováno 26 July 2012 - 13:42
Publikováno 26 August 2012 - 17:50
Publikováno 02 September 2012 - 19:25
Publikováno 02 September 2012 - 19:31
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů