ahoj,
prptože jsem po okolí pomáhla zakládat nemálo keší, už dříve jsem se nabízel, jako BetaTester
nic se nedělo...
...
Možná kdybys tady měl propojený profil na gc, bylo by to jednodušší.
Máš to tam.
Publikováno 10 leden 2016 - 11:59
ahoj,
prptože jsem po okolí pomáhla zakládat nemálo keší, už dříve jsem se nabízel, jako BetaTester
nic se nedělo...
...
Možná kdybys tady měl propojený profil na gc, bylo by to jednodušší.
Máš to tam.
Publikováno 11 leden 2016 - 9:14
Publikováno 26 březen 2016 - 14:37
GC se věnuju 4 roky, mám téměř 5000 nálezů, založenou jednu keš. Ráda bych se stala betatestrem. Testovala jsem už pár keší (tradin). Jak na to? Díky.
Publikováno 26 březen 2016 - 15:02
http://wiki.geocachi...z/wiki/BetatestGC se věnuju 4 roky, mám téměř 5000 nálezů, založenou jednu keš. Ráda bych se stala betatestrem. Testovala jsem už pár keší (tradin). Jak na to? Díky.
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 26 březen 2016 - 15:05
Publikováno 30 březen 2016 - 19:45
Brno město a Brno venkov, bez T5 výbavy, i wiga, myster moc ne. Obzvlášť ráda dlouhé multiny.
Díky.
Publikováno 12 říjen 2016 - 6:48
Chtěla bych nahlásit změnu bydliště. nevím jak to v geowiky změnit sama.
Už bydlím v Děčíně.
Betatesty budu klidně dělat dále
Děčín a okolí - T5, wherigo, noční keše taky.
Díky
Pěkný den
ReeR
Publikováno 12 říjen 2016 - 7:10
Upraveno.
Publikováno 01 srpen 2017 - 7:10
Prosím o vyřazení z betatesterů. Mám jinou práci, dalšího potomka, méně času, bydlím jinde...díky moc. TeamanMK - (ex)betatester pro Prahu 5.
Publikováno 01 srpen 2017 - 17:41
Vyřazeno.
Publikováno 28 březen 2018 - 9:50
Ahoj rád bych se podílel na vývoji Geocachingu. Věnuji se výrobě a zakládání nových keší a mám rád když je to udělané pořádně. Rád bych s tím pomohl i dalším v podobě betatestů. Moje aktivní zóna je Plzeňský kraj. Hlavně Sušice, Klatovy,Kašperské Hory, Nýrsko, Železná Ruda a přilehlá okolí. Nebyl by problém ani Horaždovice. Byli by to hlavně tradičky, multiny a mysterky do T4. Když bude potřeba, rád pomohu. Ahoj Cabas01
Publikováno 28 březen 2018 - 10:56
Ahoj rád bych se podílel na vývoji Geocachingu. Věnuji se výrobě a zakládání nových keší a mám rád když je to udělané pořádně. Rád bych s tím pomohl i dalším v podobě betatestů. Moje aktivní zóna je Plzeňský kraj. Hlavně Sušice, Klatovy,Kašperské Hory, Nýrsko, Železná Ruda a přilehlá okolí. Nebyl by problém ani Horaždovice. Byli by to hlavně tradičky, multiny a mysterky do T4. Když bude potřeba, rád pomohu. Ahoj Cabas01
máš to tam http://wiki.geocachi...88sk.C3.BD_kraj
Publikováno 13 květen 2018 - 9:29
Ahoj, rád bych se přidal k betatesterům v Olomouckém kraji. Konkrétně Hranice a blízké okolí. Tradičky, multiny a mysterky do T4.
Publikováno 13 květen 2018 - 10:38
Hele, a nechtěl by sis napřed odlovit trochu víc krabiček? Ale jestli na to trváš, do seznamu betatesterů se můžeš přidat sám tady: http://wiki.geocachi...z/wiki/Betatest
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 13 květen 2018 - 10:46
Ahoj, rád bych se přidal k betatesterům v Olomouckém kraji. Konkrétně Hranice a blízké okolí. Tradičky, multiny a mysterky do T4.
Iniciativa je sice vždy vítána, avšak dle tvého profilu na GC.com bych pozici betatestera zkusil až za nějaký delší čas, až budeš mít delší zkušenosti s hledáním a třeba i se založením svých vlastních keší. Po necelém měsíci a necelé třicítce odlovů bych skutečně neviděl jako nejvhodnější nápad stát se betatesterem.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů