Nejmene zakesovane mesto
Publikováno 14 leden 2011 - 13:49

Publikováno 14 leden 2011 - 16:24
"V České republice se v současnosti za město pokládá obec, které byl udělen status města. V Česku je celkem 592 měst,..."
A když si do wiky zadáte konkrétní obec, tak vpravo máte tabulku základních informací vč. statusu.

Publikováno 14 leden 2011 - 16:36
Publikováno 14 leden 2011 - 18:00
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 14 leden 2011 - 18:14
Citace
Tak to nemám v plánu :)například je tady opevněný novogotický kostel.fremen.cz napsal/a:
hlavně neudělej "reklamní komerční" cache "Bítešská pekárna"
Publikováno 14 leden 2011 - 18:29

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 18 duben 2011 - 19:49
Citace
Zrovna dneska koukám na Černobyl, že bych se tam rád zajel někdy podívat jako turista ale hlavně jako geoStalker a hle včera publikovaná GC2TCHEBetmeni napsal/a:
Zrovna včera jsem koukal na Černobyl a Pripjať. Taky ani jedna krabička... :|

Publikováno 18 duben 2011 - 21:25
Citace
jackcomputer napsal/a:
Tak nejmíň zakeškované město je Velká Bíteš je tam jenom jedna Chodník slávy http://coord.info/GC14DCY ale chystám se to napravit jsou tam místa kam stojí za to umístit keš.
Souhlasím, že v Bíteši je to bída. Pokaždé, když tudy jedu, tak si říkám, že sem snad nějakou keš budu muset dát

Publikováno 18 duben 2011 - 21:34
Publikováno 18 duben 2011 - 21:36
Citace
jackcomputer napsal/a:
Tak nejmíň zakeškované město je Velká Bíteš je tam jenom jedna Chodník slávy http://coord.info/GC14DCY ale chystám se to napravit jsou tam místa kam stojí za to umístit keš.
Ano! Tak to ti schvaluju, občas se tam vyskytuju a opravdu tam není co lovit

Bohužel tak často abych tam založila svoji keš tam zas nejsem, jinak už jich tam pár je

Tak GL a těším se na nové kousky

CWG na výměnu (+ MWG)
Publikováno 18 duben 2011 - 22:12
Citace
…se mi tam zdá nějak moc hvězdiček.migin napsal/a:
Zrovna dneska koukám na Černobyl, že bych se tam rád zajel někdy podívat jako turista ale hlavně jako geoStalker a hle včera publikovaná GC2TCHE
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 19 duben 2011 - 6:52
Citace
Kruci, to je ale vyzva .... !!migin napsal/a: Zrovna dneska koukám na Černobyl, že bych se tam rád zajel někdy podívat jako turista ale hlavně jako geoStalker a hle včera publikovaná GC2TCHE
Ja tam chtel jet uz loni ale geomanzelka mi to zatrhla. :|
Publikováno 19 duben 2011 - 8:07

I v ČR se jistě najde hodně měst, kde je ještě méně (či 0) keší

Asi by chtělo definovat pojem město v této souvislosti nějak lépe. Třeba nejméně zakešované "hlavní město", "město s počtem obyvatel nad..." apod. Jinak je to jaksi debata o ničem, takových měst obecně po světě, kde není ani jedna cache je jistě spousta.
a btw proč se bavit jenom o městech, jsou některé státy kde jich moc není. A nebo nejméně zakešovaný světadíl........
třeba takový stát "Sierra Leone" - má jen dvě cache

či "Solomon Islands" - dvě škrtnuté
nebo celá nula v Somálsku...... apod.
Publikováno 19 duben 2011 - 8:19
Citace
…a přitom je to tak pěkné místo na rodinnou dovolenou!kapsa napsal/a:
Citace
Kruci, to je ale vyzva .... !!migin napsal/a: Zrovna dneska koukám na Černobyl, že bych se tam rád zajel někdy podívat jako turista ale hlavně jako geoStalker a hle včera publikovaná GC2TCHE
Ja tam chtel jet uz loni ale geomanzelka mi to zatrhla. :|
RACCOON TEAM
Publikováno 19 duben 2011 - 8:43
Citace
Sochorovi napsal/a:
wiki říká : především relativní velikost ve srovnání s vesnicemi, vysoká hustota osídlení, kompaktnost a koncentrace zástavby, typická demografická, sociální a profesní struktura obyvatel a poskytování správních, vzdělávacích, obchodních a kulturních funkcí pro širší okolí.
Já říkám : město je tehdy, pokud má alespoň jeden semafor na křižovatce. Např. Jičín nemá, tzn. není město.
Ten se totiž přežitků semaforů neúčastnil a teď se jede na moderní kruhové objezdy

Geocaching je pro nás zábava, pěkný cíl výletu, žádná honička za body...
Publikováno 19 duben 2011 - 10:28
Citace
100Dteam napsal/a:
Tachov, nebo Planá jsou na svojí velikost také opravdu prázdná města
No to už taky není až tak pravda. Není-liž pravda?
Publikováno 19 duben 2011 - 12:25

Publikováno 19 duben 2011 - 13:40
Citace
Řekl bych že tady na počet hvězd nestačí Zeměmluvova nomenklatura. Vynásob je ještě deseti...a minimálně tolik se ti jich pak bude motat v hlavě...stačí?Trhac napsal/a:
Citace
…se mi tam zdá nějak moc hvězdiček.migin napsal/a:
Zrovna dneska koukám na Černobyl, že bych se tam rád zajel někdy podívat jako turista ale hlavně jako geoStalker a hle včera publikovaná GC2TCHE
Publikováno 19 duben 2011 - 14:19

RACCOON TEAM
Publikováno 20 duben 2011 - 8:04

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů