Nove, (skoro) trampske wherigo
Publikováno 06 leden 2011 - 9:05
Publikováno 06 leden 2011 - 9:16
Publikováno 06 leden 2011 - 9:24

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 06 leden 2011 - 9:39
Citace
Uz planuju dalsi, jedna z moznosti jsou i Brdy ....Hedgehog_Family napsal/a:
Od mého domovského kempu na Brdech je to značně daleko, tak snad někdy časem... :-)

Publikováno 06 leden 2011 - 11:18
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!
Garmin GPSMap 64sx + GSAK v 9.x.x.xx
Publikováno 06 leden 2011 - 12:50
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 06 leden 2011 - 13:08
Citace
Tak to se moc přimlouváme za realizaci, do Brd to nemáme daleko a wherigo máme rádi.kapsa napsal/a:
Citace
Uz planuju dalsi, jedna z moznosti jsou i Brdy ....Hedgehog_Family napsal/a:
Od mého domovského kempu na Brdech je to značně daleko, tak snad někdy časem... :-)

Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI
Publikováno 06 leden 2011 - 13:13
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 06 leden 2011 - 13:24
Citace
Brdy jsou jedna z planovanych dalsich variant ale zatim nic neslibuju. Pockam jeste na reakce dalsich lovcu a uvidime. Kazdopadne nejake pokracovani bude a chci se drzet stylu - delka trasy minimalne 10km, dostupnost startu i cile vlakem nebo busem a maximalni snaha o to, aby se trasa nedala dat jinak nez pesky ....mimaci napsal/a:Tak to se moc přimlouváme za realizaci, do Brd to nemáme daleko a wherigo máme rádi.
![]()

Publikováno 06 leden 2011 - 13:24
Citace
honny napsal/a:
Ještě se zeptám, technická otázka - když ten WIG pustím na PDA, můžu to během cesty zabít? Protože 12km by mi to rozhodně nevydrželo.
GPS wig neumí...
Ja to teda hral na Oregonu, ale v pohode fungovalo zavreni hry po splneni ukolu a presun dle mapy v oregonu, tam kam me hra poslala a tam nacteni ulozene hry. Je tam dobre vyreseno to, kam jit dal, proste se dozvis po jake ceste a kam zhruba dojit, tam zapnes WIGo a to te dovede presne.
Publikováno 06 leden 2011 - 13:27
Publikováno 06 leden 2011 - 13:30
Citace
Ja to jeste trosku upresnim - hra se automaticky (teda aspon doufammarram napsal/a:
Citace
Ja to teda hral na Oregonu, ale v pohode fungovalo zavreni hry po splneni ukolu a presun dle mapy v oregonu, tam kam me hra poslala a tam nacteni ulozene hry. Je tam dobre vyreseno to, kam jit dal, proste se dozvis po jake ceste a kam zhruba dojit, tam zapnes WIGo a to te dovede presne.honny napsal/a:
Ještě se zeptám, technická otázka - když ten WIG pustím na PDA, můžu to během cesty zabít? Protože 12km by mi to rozhodně nevydrželo. GPS wig neumí...

Jinak Honny, nejsi hovno hrac, ono je fakt lepsi to jit jindy, nez v zime, protoze jsou delsi dny a je tak vic prostoru pro to, si to uzit. Na trase je dokonce venkovni bazen (zadne koupaliste, proste jen tak, mezi lesy a poli volne pohozeny) a dalsi veci, ktere jsou lepsi, kdyz je teplo. Na druhou stranu v zime je to zase vetsi drsnarna a misty i adrenalin ....

Publikováno 06 leden 2011 - 13:50
Citace
kapsa napsal/a:
Citace
Brdy jsou jedna z planovanych dalsich variant ale zatim nic neslibuju. Pockam jeste na reakce dalsich lovcu a uvidime. Kazdopadne nejake pokracovani bude a chci se drzet stylu - delka trasy minimalne 10km, dostupnost startu i cile vlakem nebo busem a maximalni snaha o to, aby se trasa nedala dat jinak nez pesky ....mimaci napsal/a:Tak to se moc přimlouváme za realizaci, do Brd to nemáme daleko a wherigo máme rádi.
![]()
Já se taky přimlouvám za Brdy, je to moje domovské teritorium.
Publikováno 06 leden 2011 - 13:56
Citace
akryx napsal/a:
mno, nevim jaxe na to budou tvarit skryte zony, jinak to da pak clovek od stolu a to neni ono
nikdo Te preci nenuti to davat od stolu, takze jestli to jde nebo je, muze byt uplne fuk, ten kraj ale za vandr stoji
Publikováno 06 leden 2011 - 14:12
Citace
No joooooooo, dyt uz koukam do mapy ....Zagloba napsal/a:Já se taky přimlouvám za Brdy, je to moje domovské teritorium.

Publikováno 06 leden 2011 - 14:52

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 06 leden 2011 - 15:00
Citace
Pruvodce cim ?? Brdama ??Citecka napsal/a:
Chceš polo-průvodce?
Jak tak koukam do map, tak to ale asi pojmu jako vandr, protoze mi to vychazi tak nejak kolem 25km, coz se mi v te kose nechce dat na jeden zatah. To si radeji dam cestou nekde nejakej ten sirak ....

Publikováno 06 leden 2011 - 15:08

Publikováno 06 leden 2011 - 15:18

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů