Nove, (skoro) trampske wherigo
Publikováno 06 leden 2011 - 15:20

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 06 leden 2011 - 15:37
Citace
Tak to jsme na tom teda se znalosti Brdu cca podobne.Citecka napsal/a:
Přes kempy ale wigo radši netahej, mohli by se někteří kucí poněkud... rozzlobit

Navic bych urcite zvolil trasu po turistickych znackach, aby to bylo privetivejsi i pro ty "mene kovane".
Publikováno 06 leden 2011 - 21:50
Citace
kapsa napsal/a:
...
Uz planuju dalsi, jedna z moznosti jsou i Brdy ....
Mohu-li neco navrhnout, skvela je priblizna trasa Cesky Dub - Hradcany - Zahradky.
Jezdivali jsme tam i na zimni vandry a bylo to skvele. Pro pripad fakt hnusneho pocasi je tam spousta ukrytu ve skalach nebo tesanych sklepech zaniklych vesnic - to by mohlo byt tema samo o sobe.
Publikováno 11 leden 2011 - 15:39
! Je vsak nutno si stahnout aktualizovanou verzi cartridge 1.4 !
Publikováno 11 leden 2011 - 18:42

Publikováno 11 leden 2011 - 20:56

Publikováno 11 leden 2011 - 21:59
Citace
Majus napsal/a:
"trampske wherigo" - to je pro me oxymoron jak vysitej
- nic proti, ale pokud bych si zapla na cundru wherigo, tak jsem razem na lovu kese, ale cundr pro me konci
geocachingu i trampingu zdar (ale kazde zvlast)
Naopak, není nad spojení příjemného s příjemným. Klasickým důkazem budiž VHC (Velká husí cesta) GCM443, kterou jsme prožili jako echtovní vandr! A jsou i další na mém WL - GC12A0Z například!
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 12 leden 2011 - 7:49

Ale nevím, kterou část máš tak v úvaze. Ale pokud můžu navrhnout, tak trasa Plešivec, Písek, Velká Baba, Kuchyňka, Studený vrh (a asi zpět) by byla asi výborná. Je tam mraky věcí, o kterých lze psát, jak přírodních úkazů - Plešivec, Kuchyňka, tak témat na pověstí - zase bájný Plešivec, Velká Baba a samotné Fabiánovo lože, nebo technického rázu - co by radar na Písku a zeměměřičská kamenná šestipatrová věž z r. 1942 na Studeném vrchu
což ovšem skýtá taky hooodně práce

No nic, jen jsem se nechal unést úžasnými Brdy

(btw, třeba by jsi to mohl i protáhnout okolo toho žraloka na Plešivci, co nechceš prozradit, kde je

Publikováno 12 leden 2011 - 8:04
Citace
Jo, vojenskejm se fakt urcite vyhnu, on by se v tom zase nekdo stoural tak dlouho, az by to nucene archivovali ....Mau Loftin napsal/a:Přímluva za Brdy
(škoda, že nejdou ty vojenské
)

Publikováno 12 leden 2011 - 9:11
Publikováno 12 leden 2011 - 9:33
Citace
Dobesch napsal/a:
Mam dojem ze do vojenskejch se o vikendech smi- nejakej rezim tam je.
Bližší o vstupu do okrajových částí vejenského újezdu je na stránkách:vojenský ujezd Brdy
Je tam jak mapa, tak i plánované střelby. Navštěvu doporučuji koncem jara, kdy tam rostou úžasné borůvky.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 12 leden 2011 - 9:41
Citace
Citecka napsal/a:
Tak to máš, holka, blbý...
Já jsem ortodox až kam - na mne i Brdy jsou málo Dušín - ale když půjdu někde kolem kešky a bude čas, anebo když budu na kempu brousit sekeru, klidně si to odlovím... nebo se bojíš, že ti Puchejř za trest nezasvítí, nebo že tě "vyloučej z osady"?:D:D
nenech se zmast, kdepak Puchejr, nikdy jsem nebyla clenem osady, ani nechodila v zelenym, ale je to muj pocit, blby to nemam

Publikováno 12 leden 2011 - 9:44
Citace
Solim napsal/a:
Bližší o vstupu do okrajových částí vejenského újezdu je na stránkách:vojenský ujezd Brdy.....
jen doplním konkrétní odkaz:
http://www.vojujezd-..._dokumenty=1182
a využití prostoru:
http://www.vojujezd-...id_ktg=51&p1=58
Publikováno 12 leden 2011 - 9:49
Citace
Tak, tak - to byl fakt super vandr a prave jim jsem se inspiroval k tomuto wherigu.Trhac napsal/a:Naopak, není nad spojení příjemného s příjemným. Klasickým důkazem budiž VHC (Velká husí cesta) GCM443, kterou jsme prožili jako echtovní vandr! A jsou i další na mém WL - GC12A0Z například!
Jinak vandr se da spojit se spoustou veci a nevidim v tom zadny problem a to si drze myslim, ze jsem celkem ortodox.
Publikováno 12 leden 2011 - 10:25

Publikováno 12 leden 2011 - 10:53

Publikováno 12 leden 2011 - 11:18
Citace
Tohle slovní spojení mě teda dostalo!Citecka napsal/a:
…na mne i Brdy jsou málo Dušín…
My jsme v dávných dobách říkali Dušín přesnídávce v plechovce podle vyobrazeného dětského obličeje. Bylo to tenkrát, když byly pražce ještě ze dřeva, ale do toho velkého zdražení piva zbývalo již jen pár let - pivo zdražili přesně ve chvíli, kdy nám to začalo vadit, tedy zdražili myslím z 1,70 Kčs na 2,50 Kčs za 10° točenou…
Vysvětlující obrázek pro juniory jsem přes Google marně hledal.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 12 leden 2011 - 12:42
Citace
Diky za duveru, jen doufam, ze mi pak nedate do rypaku, ze jste kvuli tomu jeli takovou streku.Witko napsal/a: jedem na tu Kupsovu Wherigovku v sobotu ráno z Pardubic se Sovimdoupětem kdyby se chtěl někdo přidat.

Jinak naledi uz je pry skoro pryc, takze cesta by mela byt podstatne lepsi.
Nezapomente si stahnout novou verzi cartridge 1.4 - link v listingu GC2JEDK
Jen ta finalka je zatim bohuzel jen provizorni .... :|
Publikováno 12 leden 2011 - 13:44
Publikováno 12 leden 2011 - 14:51
Citace
RoKro napsal/a:
.........
Když to je těžké a můžeš se na to podívat i z druhé strany. Pokud se někdo dostane do Brd náhodou, asi bude chtít vidět právě ony profláknuté místa, kde on ještě nebyl a všichni ano. Takže tyto lidi ti jistě potěší. A těch míst, která jsou hodně zajímavá, a nejsou až tak známá zase tolik moc není. A jistě, kdo to zná tak ho potěší každá nová objevená skalka, kdežto kdo vůbec to nezná, tak ho asi bude mrzet, že viděl jen nějakou skalku, když přišel o to nejzajímavější co zde je a už se sem třeba zase dlouho nedostane.
Ale ať tak nebo tak, vždy to někoho určitě potěší

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů