Nove, (skoro) trampske wherigo
Publikováno 12 leden 2011 - 15:30

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 12 leden 2011 - 15:53
Publikováno 12 leden 2011 - 16:45
Publikováno 12 leden 2011 - 16:51
Citace
Citecka napsal/a:
Na Zlatý dno bych jistě, ale jistě civily nevodil...
Já jsem na jedno, řekl bych až mystické místo v mém protrampovaném regionu hledače nakonec po velké úvaze zavedl GC1RGBP. Po roce a půl jsem zajel na údržbářskou návštěvu a mohl jsem s úlevou kešku ponechat, neboť místo nijak netrpí a ohlasy jsou pěkné. Kdybych tam našel plochu rozrytou jak od kňourů, asi bych archívoval. Je to daleko od lidí, návštěvnost nijak dramatická, mám tenhle typ keší sám moc rád.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 12 leden 2011 - 16:53

RACCOON TEAM
Publikováno 12 leden 2011 - 18:06
Citace
A nechci tu rozvášnit flame trampové vs. netrampové, jen jsem z Citeckova příspěvku cítil trochu pohrdání těmi, kdož nepatří do kasty těch "správných kamarádů" :-)
A kde, prosimich, pane Kohn? Ve slově "civilové"? Nejsou voni krapet cimprlich, vašnosto?

Hele, muhamedán si taky turistu nepozve do Meddíny; a myslim, že žádnej kluk, co pro něj ještě nějaký ty vyprávěnky mají nějakou cenu, nestojí o to, aby na Zlatým dnu, stejně už značně zdevastovaným, stály party houbařů a koukali na vlaječky a kejvali hlavama... když stejně jim to nic neřekne.
Co je na obavách z rozpliznutí zbytku posvátna

PS: ono těch "míst" už nám moc nezbejvá, příteli... posledních dvacet let udělalo neskutečnou čistku

Publikováno 12 leden 2011 - 19:05
Publikováno 12 leden 2011 - 20:40
Citace
Citecka napsal/a:
Zajímavý místa na Brdech? V tom lesoparku?....
Tuhle poznámku jsem nepochopil. Nevím kterou část máš na mysli. Nebo co podle tebe není u nás lesopark?
Publikováno 12 leden 2011 - 21:25

Publikováno 12 leden 2011 - 22:01
RACCOON TEAM
Publikováno 13 leden 2011 - 8:11
Citace
Tak, tak - u nas na Oslavce treba vede primo stredem jednoho kempu (my jsme tomu tak teda nikdy nerikali) turisticka znacka a je tam vychozi bod multiny GC1GA5N a nikdy nam to nijak nevadilo a ja osobne s tim nemam zadnej problem. Naopak, je to pekna multina a jsem rad, ze tam je.Trhac napsal/a:Já jsem na jedno, řekl bych až mystické místo v mém protrampovaném regionu hledače nakonec po velké úvaze zavedl GC1RGBP. Po roce a půl jsem zajel na údržbářskou návštěvu a mohl jsem s úlevou kešku ponechat, neboť místo nijak netrpí a ohlasy jsou pěkné. Kdybych tam našel plochu rozrytou jak od kňourů, asi bych archívoval. Je to daleko od lidí, návštěvnost nijak dramatická, mám tenhle typ keší sám moc rád.
Publikováno 13 leden 2011 - 9:34
Citace
Citecka napsal/a:
Vidíš toho smajlíka?
lesopark se běžně říká Brdům i mezi pražskejma trempamaa jak chceš říkat něčemu, co přejdeš kerýmkoli směrem za den, a kde z jakýhokoli místa jseš za hodinu v hospodě, co?
![]()
No znovu se ptám, co tedy dle této definice není v ČR lesopark?
A nic proti, ale Brdy se táhnout v délce asi 70 km, a kolik že těch "pražskejch trampů" to dá za den?
Jako nic proti, jsou to dobré kopce, zalesněné a místy hluboké, chápu, že ve světovém měřítku je do směšné, nicméně lesopark bych to fakt v rámci ČR nenazval, tak mě to jen překvapilo. Asi znám Brdy nějaké jiné.
A navíc už jsem několikrát zaslechl názor, že leckde jsou velmi podobné nejhlubším lesům na Šumavě.
Ale jinak je mi to úplně jedno, jde jen o to, že jsem tento názor nikdy neslyšel a jen mě překvapil

Publikováno 13 leden 2011 - 9:41

Publikováno 13 leden 2011 - 9:45
Citace
Citecka napsal/a:
Šmarjá Loftin, neber to tak vážně ....
Šmarjá, to tak vážně neberu, jen mě to překvapilo, že jsem to ještě nikdy neslyšel

(btw "stará" je příšerný výraz

Publikováno 13 leden 2011 - 11:43

RACCOON TEAM
Publikováno 13 leden 2011 - 12:07

Publikováno 14 leden 2011 - 14:56

Publikováno 14 leden 2011 - 15:09
Citace
On taky neni tramp jako tramp, ja treba na vandr nepotrebuju ani ty kempy, natoz auto ....REVIZ napsal/a:Jo už to není, co to bejvalo

Jinak diky, budu se tesit na navstevu.
Publikováno 25 leden 2011 - 8:20
Mimochodem, jedna z Citeckových reakcí výše byla spolu s knihou Toulání po Brdech od Jana Čáky impulsem k té mé předvčerejší trochu delší procházce, při níž jsem mimo jiné zabrousil i na samo dno, a to ještě s chemickou značkou Au :-)
http://rokroblog.blo...dleden2011.html
Publikováno 25 leden 2011 - 8:43
Citace
A ze jsi nedal vedet, bych se pridal a mohli jsme rovnou na miste naplanovat aspon cast trasy ....RoKro napsal/a: Tak jsem se byl v neděli cournout po Brdech .... http://rokroblog.blo...dleden2011.html
Podle fotek koukam, ze bylo celkem hezky.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů