Publikováno 17 leden 2011 - 23:47
Publikováno 18 leden 2011 - 5:44
Citace
dr.vota napsal/a:
Citace
DEMENTI: dr.vota nemá nic společného s logováním tohoto GC. Nevytvořil u něj ani jeden log.geoquino napsal/a:
Beru tě za slovo. Po 1000. virtuálním logu máš u mě jeden neaktivovaný geocoin. Tak se snaž.
Ale pěkný nový neaktivovaný geocoin nejspíš neodmítnu, děkuji předem
Publikováno 18 leden 2011 - 7:15
Citace
Nechceš s na to vykašlat? Pokud se ten kód hodí někam na mezinárodní fórum, tak tam bude taky, ale je to celé nesmysl... Sranda už přestává být srandou...geoquino napsal/a:
Citace
dr.vota napsal/a:
Citace
DEMENTI: dr.vota nemá nic společného s logováním tohoto GC. Nevytvořil u něj ani jeden log.geoquino napsal/a:
Beru tě za slovo. Po 1000. virtuálním logu máš u mě jeden neaktivovaný geocoin. Tak se snaž.
Moc pěkné. A nebylo to tak nepříjemné. Všechno mi to spadlo do jednoho sériového mailu. Pošli mi adresu (třeba přes SZ).
Ale hodím sem ještě jednu výzvu. Až bude u mince virtuálně zalogováno 1000 různých nicků, tak máš u mě další kousek.
Publikováno 18 leden 2011 - 8:12
Publikováno 18 leden 2011 - 8:49
Citace
Protože mi to přijde celé zbytečné, asi tak... Ono ostatně i začátek tohoto vlákna... ale to je jedno... alespoň se flame bude shromažďovat tady a ne v několikaS474N napsal/a:
mirotiro: a proc zrovna tobe vadi logovani nejakeho ciziho coinu? Kdyz nechces, tak neloguj. A me osobne to docela zabavne prijde a preji obema zucastnenym tu tisicovku Discovered ruznych nicku - ja se bohuzel nezucastnim, neb si neloguji to, co jsem nemel v ruce.
Publikováno 18 leden 2011 - 9:37
Publikováno 18 leden 2011 - 10:45
Publikováno 18 leden 2011 - 10:55
Publikováno 18 leden 2011 - 10:59
Citace
Hej, nejsi rád že jsme Ti "vylogovali" coinadr.vota napsal/a:
Už k tomu chci jen dodat:
1) neaktivuji něco, co mi nepatří
2) neloguji něco, co jsem neviděl, jen podle čísla
Jsou to asi pravidla nepsaná, ale přijdou mi docela logická a fér
Publikováno 18 leden 2011 - 12:02
Citace
To neodmítnu, pochopitelněivanbok napsal/a:
Citace
Hej, nejsi rád že jsme Ti "vylogovali" coinadr.vota napsal/a:
Už k tomu chci jen dodat:
1) neaktivuji něco, co mi nepatří
2) neloguji něco, co jsem neviděl, jen podle čísla
Jsou to asi pravidla nepsaná, ale přijdou mi docela logická a fér
Publikováno 18 leden 2011 - 13:54
Publikováno 18 leden 2011 - 14:32
Citace
Ano, známe, už to tady proběhlo před časem. (Ale to s tím nesrovnávej.)Opicakuz napsal/a:
A znáte tento trackovatelný předmět? :-)
http://is.muni.cz/th...omova_prace.pdf
Publikováno 18 leden 2011 - 16:59
Publikováno 18 leden 2011 - 17:20
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 18 leden 2011 - 17:46
Citace
umíš číst?jackcomputer napsal/a:
Vypadá to dost šíleně http://www.geocachin...=2825949&page=4 viz OneThousandLogs jako moc vtipný mi to nepřipadá.No ale jde o GC tak se někdo strhal.To já bych místo toho šel radši na lov keší.
Citace
dr.vota napsal/a:...Ode mne tam opravdu není žádný log, ani anonymní.
Publikováno 18 leden 2011 - 18:16
Publikováno 18 leden 2011 - 20:29
Citace
dr.vota napsal/a:
Citace
umíš číst?jackcomputer napsal/a:
Vypadá to dost šíleně http://www.geocachin...=2825949&page=4 viz OneThousandLogs jako moc vtipný mi to nepřipadá.No ale jde o GC tak se někdo strhal.To já bych místo toho šel radši na lov keší.
Citace
dr.vota napsal/a:...Ode mne tam opravdu není žádný log, ani anonymní.
Publikováno 21 leden 2011 - 23:14
Citace
Tak přátelé, geoquino se opravdu zachoval jako chlap a dodržel svůj veřejný příslib, neboť jsem dnes při vybírání schránky vylovil jednu obálku nadívanou krásným kouskem GC. Za to mu ještě jednou díkygeoquino napsal/a:
Citace
dr.vota napsal/a:
Citace
Moc pěkné. A nebylo to tak nepříjemné. Všechno mi to spadlo do jednoho sériového mailu. Pošli mi adresu (třeba přes SZ).
Ale hodím sem ještě jednu výzvu. Až bude u mince virtuálně zalogováno 1000 různých nicků, tak máš u mě další kousek.
Publikováno 21 leden 2011 - 23:45
Publikováno 22 leden 2011 - 0:30
Citace
To dám, ale nedostal jsem k tomu (zatím) aktivační kod, takže musíte počkat, než to zaktivujuWitkoAWendy napsal/a:
Tož pošliale dej i fotku do jeho tracking listu ať vidíme co jsme ti pomohli vylogovat
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů