Nález keše před publikací listingu
Publikováno 15 January 2011 - 12:58

Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 15 January 2011 - 13:27
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 15 January 2011 - 13:31
Citace
Skupec Reviewer napsal/a:
Rozhodne z meho pohledu o FTF nejde. Publikce je takovy startovni vystrel a po tomto vystrelu se vsichno vrhnou lovit. Pokud jsi odlovol drive, tak si muzes zalogovat, ale ulil jsi se ze startu. Pokud jsi si zalogoval FTF, tsk jsi podvodnik.
Toto je muj nazor a nemusi se slucovat s nazorem ostatnich reviweru.
Mohu se Tě tedy zeptat?
Příklad:
"Najdu nepublikovanou keš, do logbooku zaloguju FTF, po publikaci toto FTF zaloguju na gc.com, majitel keše bude proti tomu abych to logoval jako FTF a log mi bude stále mazat.
Oslovím tě a poprosím o zamčení mého logu proti smazání."
Mám to brát tak, že mi nevyhovíš?
Publikováno 15 January 2011 - 13:36
Publikováno 15 January 2011 - 14:04
Citace
Ano, ani majitele schranky, ani toho kdo to nasel, ani ostatnich ani pravidel (kterazto v teto hre nema definovano FTF, ale podvodniky se to tu jen hemzi) a jak se bude postupovat v pripade:Skupec Reviewer napsal/a:
Toto je muj nazor a nemusi se slucovat s nazorem ostatnich reviweru.
Citace
geba & marcana napsal/a:
Mohu se Tě tedy zeptat?
Příklad:
"Najdu nepublikovanou keš, do logbooku zaloguju FTF, po publikaci toto FTF zaloguju na gc.com, majitel keše bude proti tomu abych to logoval jako FTF a log mi bude stále mazat.
Oslovím tě a poprosím o zamčení mého logu proti smazání."
Mám to brát tak, že mi nevyhovíš?
Mame to napsat do sekce reviewer? (Aby nam tam ten dotaz vubec k necemu byl, resp pokud tam napise jeden rev. je to odpoved od vsech nebo se tam musi vyjadrit vsichni i kdyz kazdy pak bude mit jiny nazor a tim padem to bude uplne na nic, nebot nam to nic nerekne?
Citace
Skupec Reviewer napsal/a:
Rozhodne z meho pohledu o FTF nejde. Pokud jsi si zalogoval FTF, tsk jsi podvodnik.
ANO, JSI PODVODNIK! LOL
Nalezem si to pot'al. Budes za to radne odmenen. Na to se vysr, todle sem Skupec vubec nemel psat, nema vubec co te osocovat, ze jsi podvodnik. V tom pripade jsem take podvodnik a nejsem sam. Vypada to, ze budeme vsichni zalovani, perzekuovani... To pekne posral. Nasel jsi, mas FTF. Pokud bude publikovana, zaloguj si. Navic podotcene predpublikacni BF FTF je 1*

Citace
Ano, tak tomu je, ale mnohdy je FTF uz davno pryc!Skupec Reviewer napsal/a:
Publikce je takovy startovni vystrel a po tomto vystrelu se vsichni vrhnou lovit.
Publikováno 15 January 2011 - 14:32
Publikováno 15 January 2011 - 14:43
Citace
Přesně tak.Já myslím, že řešíte kraviny, vzniklé tím, že berete geocaching jako závod.
Připadá mi, že spousta lidí dělá z geocachingu soutěž a vytváří nové významy slov, jako třeba
log found it (neboli prostá evidence nálezu) se mění na bod
first to find (první nalezl) si loguje třeba deset lidí najednou a hádají se kdo si ještě může dát FTF a kdo už musí STF - dalších deset lidí a ještě se na fórech hádají o pravidla, která neexistují.
Když jsi byl první, tak jsi byl první i kdyby se tady na fóru sto lidí stavělo na hlavu. Žádná evidence FTF stejně neexistuje, takže o nic nejde. Kdyby se spočítalo, kolik lidí si v Čechách počítá FTF, tak určitě několikanásobně překročíme počet keší. Zřejmě u nás loví Chuck Noris, který dokázal dopočítat do nekonečna - dvakrát.
Publikováno 15 January 2011 - 14:53
Publikováno 15 January 2011 - 15:17
Publikováno 15 January 2011 - 15:21
Publikováno 15 January 2011 - 16:05
Citace
akryx napsal/a:
...nebo se tam musi vyjadrit vsichni...
Prvně si prosím uvědomte, že odpovídáním na tomto serveru děláme pouze dobrou službu vám. Nejsme nijak povinni sem chodit a natož odpovídat.
Citace
Máme to napsat do sekce reviewer?
Odpoví tedy rovnou sem, neboť předpokládám, že ta blbá otázka bude následovat (nebylo myšleno jako urážka). Jakožto RW určuju, zda je danný log právoplatný, tzn. zda neporušuje pravidla slušného chování, zda neprozrazuje pointu hledání, či luštění.
Určování pseudo označení kdo má FTF a kdo ne, není v naší kompetenci a nebudu to řešit. To si vyřeště prosím mezi sebou.
A nezapomeňte, že geocaching je hra!!!! Takže by si měl člověk hrát!!!
Publikováno 15 January 2011 - 16:25

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 15 January 2011 - 16:30

Publikováno 15 January 2011 - 17:23
Publikováno 15 January 2011 - 17:26

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 15 January 2011 - 17:27
Publikováno 15 January 2011 - 17:45
Publikováno 15 January 2011 - 18:07
Citace
Tiskar94 napsal/a:
Jak již bylo řečeno, tady se nejedná o FTF (které je myšleno až po publikaci), ale o FTFBP. FTFBP je samozřejmě ještě cennější než FTF. FTF se loguje až po publikaci keše. Alespoň v zahraničí to takhle chodí, ale už jsem se s tím setkal i u jedné keše tady u nás.
Docela jsi mě pobavil - když náhodně najdu finálku mystery, kterou jsem neřešil, tak si mám zalogoval write note s FIWROP (Found It Without Resolution Of Puzzle)?
Prostě ji našel první s čistým logbookem a pokud FTF znamená First To Find, tak v čem je problém?
Publikováno 15 January 2011 - 18:10
Citace
Smogeo napsal/a:
Citace
Jsem si myslel, že ty nejseš kačer na baterky, že tobě to nepípá. Žeby nějaký nasdílený rozesílání notifikací?fremen.cz napsal/a: o FTF na kole jsem se pokusil... bylo to zábavné a také jedinečná příležitost prosvištět hlavní silniční tahy v Brně o půlnoci, kdy nebylo ani jedno auto... doporučuji
Aaalee.... já došel domů z práce, hodím čučku na web GC,com a tam nová multina a u ní jen záznam "published", tak jsem do toho po hodině váhání šel

A tuším že STF mi uteklo na Zbrojovce od Autačka, nepustili mne přes bránu, pěšky...
Takže na xTF nehraju a basta

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 15 January 2011 - 18:22
Citace
Smogeo napsal/a:
Do Zbrojovky tě neměly pustit vůbec, bo ta byla od samýho začátku PM-only
Huuuuš... byla i BM, asi jeden den, nebo jak dlouho, ale byla!

PS: kdy se jdeme propašovat do Zbrojovky?

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů