Citace
A co ti otestuje, když bude znát rovnou finálku?Roman_Jaromer napsal/a:
Betatest je něco jiného, tam má právě ty souřadnice (případně postup při multi či mystery) od autora poskytnutý dříve, než ostatní, a má tím pádem výhodu.
Publikováno 15 January 2011 - 19:01
Citace
A co ti otestuje, když bude znát rovnou finálku?Roman_Jaromer napsal/a:
Betatest je něco jiného, tam má právě ty souřadnice (případně postup při multi či mystery) od autora poskytnutý dříve, než ostatní, a má tím pádem výhodu.
Publikováno 20 March 2011 - 13:32
Publikováno 20 March 2011 - 13:38
Citace
Jestli jsi byl první v logbooku (nebo před tebou bylo max. pár lidí), tak nejspíš čeká na publikaci, jestli ne tak je to asi multina nebo mysterka se vzdálenými výchozími souřadnicemi. Jinak gratulace, takový nález se cení dvojnásob !vitablondak napsal/a:
Ahojte, včera jsem "náhodou" nalezl asikeš "KULOMETNÉ HNÍZDO", v lokalitě mezi Suchdolem a řekou, u Prahy. Kod jsem na ní nenašel. Ani na mapě není. Víte o ní někdo něco? Je možné, že čeká na publikaci? Nebo to může být nějaká srandička...:-))
Publikováno 20 March 2011 - 13:43
Publikováno 20 March 2011 - 13:55
Citace
Téměř na 100% předpublikační STF. Na publikaci to dlouho neni, vem si, že dlouho byla kešoměrka pěkně žlutá a jestli měl revívr nějaké výhrady ke keši, tak je to standardní doba schvalování. A jsou tu i extrémy, třeba Dp.manova keš GC292BX se svalovala třičtvrtě roku...vitablondak napsal/a:
To jsem si myslel taky. Ale nenašel jsem ji ani podle názvu. Byl jsem druhý. První tam byl tuším 8.3. Což mi na publikaci přijde dlouho... Tak to zkouším tady:_)))
Publikováno 20 March 2011 - 14:01
Citace
Ja bych si tak jistej nebyl, taky muze jit o uplne jinou hru, treba Opecaching nebo Rusky Geocaching.ru pripadne o nekterou z reklamnich akci.rocky napsal/a: Téměř na 100% předpublikační STF ....
Publikováno 20 March 2011 - 14:14
Publikováno 20 March 2011 - 14:17
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 31 March 2011 - 22:09
Publikováno 01 April 2011 - 7:50
Citace
Roman_Jaromer napsal/a:
Já se přikláním k názoru, že na FTF má právo prostě ten, kdo je zalogovaný jako první, i když před publikací. Pokud kešku našel náhodou bez toho, že by měl její souřadnice odněkud zjištěné. Betatest je něco jiného, tam má právě ty souřadnice (případně postup při multi či mystery) od autora poskytnutý dříve, než ostatní, a má tím pádem výhodu.
Publikováno 01 April 2011 - 8:09
Publikováno 01 April 2011 - 8:53
Publikováno 31 May 2011 - 15:32
Citace
black777jack napsal/a:
Čistokrevné a krásné FTF. Navíc v kombinaci s BF. Cenná, úžasná a záviděníhodná záležitost. Nezbývá než pogratulovat!
Publikováno 31 May 2011 - 15:39
Publikováno 31 May 2011 - 15:48
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 31 May 2011 - 15:59
Publikováno 31 May 2011 - 16:03
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů