Nález keše před publikací listingu
Publikováno 31 květen 2011 - 16:05
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 31 květen 2011 - 19:59
Publikováno 01 červen 2011 - 7:02
Publikováno 01 červen 2011 - 8:13
Citace
Ty si dela kazdy jak chcevitablondak napsal/a:
Nebo budeme rozšiřovat kolonky ve statistikách???

Citace
To nemusis vymyslet, to uz existuje, viz. treba zde Zkratky:...další druhy FTF-... každý rok, po oživení kešky atd???
FTFTY (First To Find This Year) - První nálezce v tomto roce
Argumenty pro oba pohledy zda padly uz nekolikrat, viz. z prvni strany tohoto vlakna:
Citace
Skupec Reviewer napsal/a:
Rozhodne z meho pohledu o FTF nejde. Publikace je takovy startovni vystrel a po tomto vystrelu se vsichni vrhnou lovit.
Citace
Tiskar94 napsal/a:
FTFBP. FTFBP je samozřejmě ještě cennější než FTF. FTF se loguje až po publikaci keše.
A nebo se i pouziva FTFAP "First To Find After Publication" viz Cacheopedia
Publikováno 01 červen 2011 - 10:13
Docela mě pobavil log o pravém FTF než byl editován a také fotografie logbooku s otočenou 1. stránkou aby nebyl vidět náš log.
Jinak teď na jedné nové wherigo zkouším jak se budou kačeři tvářit na možnost získat 2 FTF na jedné keši, jedno za první zápis po publikaci na portálu na wherigo.com a druhé po publikaci na geocaching.com
Publikováno 01 červen 2011 - 10:34
Citace
Takze treba teoreticky 3 FTF ?? jeste BF pred publikaci kdekoliMaxinoha napsal/a:
... jak se budou kačeři tvářit na možnost získat 2 FTF na jedné keši, jedno za první zápis po publikaci na wherigo.com a druhé po publikaci na geocaching.com

Publikováno 01 červen 2011 - 13:40
Citace
Jo, to se na jedné moji kešce taky stalo.marekd napsal/a:
A k dokonalosti tomu chybí už jen to, aby FTFBP i FTF měla jedna osoba:D (promiň, ale nedalo mi to)
Citace
Vidíš, tobě to příjde jako stupidita a v zahraničí je to běžná věc :-)vitablondak napsal/a:
Tiskař: To mi přijde jako stupidita:-)
Publikováno 01 červen 2011 - 13:54

Publikováno 01 červen 2011 - 13:58
Citace
Fakt ? A v kterém zahraničí ?Tiskar94 napsal/a:
Vidíš, tobě to příjde jako stupidita a v zahraničí je to běžná věc :-)

Nestačím valit voči na tu záplavu FTF zkratek. Konečně mi někdo otevřel oči. Jak já jen mohl existovat v takovém hlubokém nevědomí !
Bože ...

Publikováno 01 červen 2011 - 17:23
Publikováno 01 červen 2011 - 17:44
Citace
Maxinoha napsal/a:
Jinak teď na jedné nové wherigo zkouším jak se budou kačeři tvářit na možnost získat 2 FTF na jedné keši, jedno za první zápis po publikaci na portálu na wherigo.com a druhé po publikaci na geocaching.com
Všichni měli takovou krásnou možnost si to jít sami vyzkoušet místo plkání tady. A zase to zbylo na mě.

Publikováno 01 červen 2011 - 22:10
Citace
osvejda napsal/a:
Citace
Maxinoha napsal/a:
Všichni měli takovou krásnou možnost si to jít sami vyzkoušet místo plkání tady. A zase to zbylo na mě.Jak že to mám teď zalogovat? FTFAPOWBBPOG (First To Find After Publication On Wherigo.com, But Before Publication On Geocaching.com)?
Gratuluji k FTF :-)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů