Přejít na obsah

Fotka

Jak najít konkretniho kacera?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2006 - 18:10

Dostal jsem od Dryjaka informaci (dík), ze zmizel coin Czech Jarouch IV. z Baroktní Lyse a v logbooku napsali "Zelouchove" ze ho odebrali ale na GC se nezalogovali. Nevíte někdo jak je kontaktovat (ve statistikach jsou)?
Prohledávat logy všech keší zda tam náhodou nejsou se mne moc nechce. Díky za pripadne informace.
  • 0

#2 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2006 - 18:14

Citace

Dostal jsem od Dryjaka informaci (dík), ze zmizel coin Czech Jarouch IV. z Baroktní Lyse a v logbooku napsali "Zelouchove" ze ho odebrali ale na GC se nezalogovali. Nevíte někdo jak je kontaktovat (ve statistikach jsou)?
Prohledávat logy všech keší zda tam náhodou nejsou se mne moc nechce. Díky za pripadne informace.

chod na gc.com, daj my account a vpravo v strede je moznost find another player. Zadas tam nick a mal by si byt tam, v pripade ze taky nick existuje na .com
  • 0

#3 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2006 - 22:30

Citace

chod na gc.com, daj my account a vpravo v strede je moznost find another player. Zadas tam nick a mal by si byt tam, v pripade ze taky nick existuje na .com

Samane, to jsem udelal a mail jim napsal po tom, co jsem informoval Jaroucha, ze z nasi kese byl vybran a nezalogovan coin. Je to zase nekolik dni a odpoved zadna.
  • 0

#4 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2006 - 23:12

Citace

Samane, to jsem udelal a mail jim napsal po tom, co jsem informoval Jaroucha, ze z nasi kese byl vybran a nezalogovan coin. Je to zase nekolik dni a odpoved zadna.

toz to je skoda, zda sa mi, ze musime zacat osvetu o tom, co su to geocoiny, lebo zacinaju miznut coraz viac...
  • 0

#5 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2006 - 2:05

Citace

toz to je skoda, zda sa mi, ze musime zacat osvetu o tom, co su to geocoiny, lebo zacinaju miznut coraz viac...

Shodou okolností jsem zjistila, že mám 2 coiny za mořem u nováčků.. Jeden z nich ho bral dokonce na své 1. keši a od té doby na GC.com nebyl...
Nezbývá mi než se modlit...
O našeho 1. a jediného TB jsem přišla asi měsíc po jeho aktivaci:-/
  • 0

#6 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2006 - 9:00

Citace

Shodou okolností jsem zjistila, že mám 2 coiny za mořem u nováčků.. Jeden z nich ho bral dokonce na své 1. keši a od té doby na GC.com nebyl...
Nezbývá mi než se modlit...
O našeho 1. a jediného TB jsem přišla asi měsíc po jeho aktivaci:-/

modlenie pomoct moze, ale lepsie by mu bolo napisat. Casto sa mi stane, ze ked dotycnemu napisem, ospravedlni sa a do tyzdna je TB v cache - ale je pravda, ze vela novych geocacherov tym, ze neviedia o co ide, nemaju vypestovanu tu zodpovednost...
  • 0

#7 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2006 - 9:35

Uz jsem jim psal a zatim zadna odpoved tak uz jen to modleni a vira v lepsi svet.
  • 0

#8 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2006 - 21:59

Citace

Uz jsem jim psal a zatim zadna odpoved tak uz jen to modleni a vira v lepsi svet.

Tak Jarouchu, muzes si oddychnout. Prave pred chvili se na Barokni zalogovali a Coin regulerne odepsali. Je to v pohode. Hillary
  • 0

#9 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2006 - 22:34

Citace

Tak Jarouchu, muzes si oddychnout. Prave pred chvili se na Barokni zalogovali a Coin regulerne odepsali. Je to v pohode. Hillary

Všem se moc omlouváme za opožděné zapsání (nedostupnost internetu), které se již nebude opakovat. Díky všem za Vaše keše. Zelouchové
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka